Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım lazım Cwm'den aldığım yedek hiçbir şekilde ne bir dosya yöneticisinde gözüküyor nede pc'de kalsör seçeneklerinden gizli klasörleri göster ayarınıda yapıyorum ama nafile clockrecoverymod dosyasında backup diye bir klasör gözükmüyor ama cihazı recovery modda açtığımda restore from sdcard ta gözüküyor alındığı tarihve saat ile cmw'yide rom manager'dan en son sürümüne uptade ettim gene gelişme yok usb hata ayıklama modunuda açıp kapatıyorum gerçi bir yararı var mı yok mu onuda bilmiyorum ya :D halledebilirsem çok işime yarayacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi geceler.
  • gkhnsrcfb kullanıcısına yanıt
    Root>mnt>shell>clockworkmod>backup icinde yedekler ama root erisimi ile islem yapabilecegin bir dosya yoneticisi lazim. O dosyayi normal sd karta kopyala. Oradan bilgisayara atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün mobil veri kullanımını açtım ilk defa. Evde pek internete bağlanamadım. Bizim mahallede böyle bir sıkıntı var. Neyse zayıfta olsa çok az ve çok yavaş girebiliyordum internete. Canım sıkıldı ve sadece 2 el okey oynadım. Telefonda silikon kılıf olduğundan sıcaklığı hissetmedim ama avucuma aldığımda telefonun felaket derecede ısındığına şahit oldum. Yani o kadar ısınmıştı ki ekranda görüntü bozulmaları bile oldu. Hemen oyunu ve mobil veriyi kapattım ama o an şarjım bitti. Telefonu şarza takıl tekrar açtım. Açılana kadar sıcaklık düşmüştü ve ekrandaki sorun bitmişti. Sizce telefonun bu şekilde ısınmasına sebeb mobil verimidir? Ya da sizlerde aynı durumla karşılaşıyormusunuz?
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Telefon sarjdayken oyun oynarsam yada surekli veri alis verisi yaparsam baya bir isiniyor. Hatta oyunlar donarak calismaya basliyor... Sarjda degilkende isiniyor ama o kadar degil

• m8 ler çıkıyor
  • ustam nasılsınız iyisinizdir umarım size bir sorum olacak. http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-aosd-1-android-l-looks-t2808666 linkteki romu yuklemek istiyorum da sizce beni üzer mi? şekil açısından da çok hoşuma gitti???
    sancos ustam bende de oluyor ancak çok nadiren.. yani ayda bir falan. önemsemedim ben. arkadaşımın arc s 'i de çok ısınıyor daha birşey olmadı ona. düzmantık: bize de birşey olmaz :)
  • Denemedim üstadım. Yazdığına göre cm nin temalanmış hali. Biraz bekleyin Android L temaları çıkar zaten.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Hmm. Bana günlük kullanımda şarjı 1 günü çıkarabilecek bir rom lazım ama pek mümkün değil gibi ?
  • beyler bu kılıfı çok beğendim ama kararsızım. önerisi olan var ya.
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-lg-google-nexus-5-karbon-fiber-metal-gorunumlu-gri-kilif-18675

• tecno_man kullanıcısına yanıt
    nexus 5 konusuna yazarsanız belki tavsiyesi olan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

nexus 5 konusuna yazarsanız belki tavsiyesi olan çıkar

haklısın hocam oraya da yazayım, sağolasın
  • Hocam L yi 4 gözle bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan96

Hmm. Bana günlük kullanımda şarjı 1 günü çıkarabilecek bir rom lazım ama pek mümkün değil gibi ?

Ben slimkat romla 2 gün çıkardım. Bir önceki sayfada görüntüsü mevcut.
    üstünde gelen stock ayarlar ile mi?
  • Evet üzerindeki ayarları kurcalamadan.
    Telefonuda fazla kurcalamamışsınızdır, yoksa, 2 gün çok zor...

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Eşim o gün doğum yapmıştı. Telefon görüşmeleri dışında telefonu kullanmadım.
  • Karbon kullanan arkadaşlarım, cm'den karbona geçmeye değer mi? Şu an durumlar nasıl?

• 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.