Şimdi Ara

GOOGLE Drive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu online depolama alanlarını kullanmak için google tarafından yapılmasını bekledim. Diğerlerine güvenemedim açıkçası. 7 yıl önce yüklediğim fotoğraflar msn den silinmesine rağmen google mailde halen duruyor, bu tecrübe etkili oldu tabi.

https://drive.google.com/

adresinden gmail adresinizle giriş yapıp kullanabilirsiniz. Dosya yükleme iki şekilde olabiliyor.

1- Google Chrome kullanıyorsanız doğrudan klasör yükleyebiliyorsunuz.

2- Google Drive programını indirip kurabilirsiniz. Küçük ve hızlı kurulan bir program.

Programı yükledikten sonra windows 8'de doğrudan windows penceresinden ulaşabileceğiniz bir klasör oluşturuyor. Bu klasöre attığınız veriler Google Drive programı açık olduğu sürece yavaşça yükleniyor. Şimdilik tek etkisi torrent programını kapatmak zorunda kalmam oldu, daha hızlı yüklensinler diye; bunun dışında internette gezinmeye herhangi bir etkisi olmadı hız adına.

GOOGLE Drive

Paylaşım özelliğinde ise yalnızca kişilerle paylaşabiliyorsunuz dosyaları. Ben Public klasör oluşturup link verme özelliği göremedim, başkalarında var bunda da yoksa olur ilerde herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Mayıs 2012; 9:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Var mı kullananlar

Ben bu online depolama alanlarını kullanmak için google tarafından yapılmasını bekledim. Diğerlerine güvenemedim açıkçası. 7 yıl önce yüklediğim fotoğraflar msn den silinmesine rağmen google mailde halen duruyor, bu tecrübe etkili oldu tabi.

adresinden gmail adresinizle giriş yapıp kullanabilirsiniz. Dosya yükleme iki şekilde olabiliyor.

2- Google Drive programını indirip kurabilirsiniz. Küçük ve hızlı kurulan bir program.

Programı yükledikten sonra windows 8'de doğrudan windows penceresinden ulaşabileceğiniz bir klasör oluşturuyor. Bu klasöre attığınız veriler Google Drive programı açık olduğu sürece yavaşça yükleniyor. Şimdilik tek etkisi torrent programını kapatmak zorunda kalmam oldu, daha hızlı yüklensinler diye; bunun dışında internette gezinmeye herhangi bir etkisi olmadı hız adına.

GOOGLE Drive

Paylaşım özelliğinde ise yalnızca kişilerle paylaşabiliyorsunuz dosyaları. Ben Public klasör oluşturup link verme özelliği göremedim, başkalarında var bunda da yoksa olur ilerde herhalde

bunu kullanmaya yeni başladım fakat aklıma bişey takıldı pc yi kapatınca işlem yarıda kalıyormu yani pc yeniden başlattımgımda upload olan dosyalarım kaldıgı yerden mı devam ediyor yoksa tekrarmı yuklemek zorundayım ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 55taha55

quote:

Var mı kullananlar

GOOGLE Drive

bunu kullanmaya yeni başladım fakat aklıma bişey takıldı pc yi kapatınca işlem yarıda kalıyormu yani pc yeniden başlattımgımda upload olan dosyalarım kaldıgı yerden mı devam ediyor yoksa tekrarmı yuklemek zorundayım ? :)

emin değilim ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım.
    bende net kesildiğinde kalan dosyaları yüklemişti sadece. yani çoklu dosyada böyle.
    ama tek bir büyük dosya olunca yarıdan mı devam ediyor bilmiyorum... devam etmesi lazım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 55taha55

quote:

Var mı kullananlar

GOOGLE Drive

emin değilim ama kaldığı yerden devam ediyor olması lazım.
    bende net kesildiğinde kalan dosyaları yüklemişti sadece. yani çoklu dosyada böyle.
    ama tek bir büyük dosya olunca yarıdan mı devam ediyor bilmiyorum... devam etmesi lazım :)

hmm saol :)

• arkadaslar google drıve yukledıgım sınav kagıdının mathtype la yazılan kısmını goruntulemıyor. Bunun sebenını bılıyomusunuz

GOOGLE Drive
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoery

arkadaslar google drıve yukledıgım sınav kagıdının mathtype la yazılan kısmını goruntulemıyor. Bunun sebenını bılıyomusunuz

GOOGLE Drive

google nin karakterleri arasında mathtype karakterleri bulunmadığı için görüntüleyemiyor.düzenleme açısından bilgisayarınızda math type ile düzenleyebilirsiniz.

döküman olarak görüntüleyemezsiniz ama resim halinde kaydederseniz ancak formüller gözükür.bu seferde üzerinde değişiklik yapamazsınız.

• Klasöre attığım bilgiler benim bilgisayarımda local olarak barındırılmaya devam ediyor. Sildiğimde ise drive hesabımdan da siliniyor. Bunun daha kullanışlı bir yolu yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    2 yıl önce açıldı
    Google drive PDF indirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google drive mi dropbox mu?
  • merhaba arkadaşlar...

şirket ipadime google drive kurdum ve sık lazım olan dosyaları pc'den klasöre attım.. ipad üzerinden dosyalar gözüküyor fakat açmak istediğimde resimdeki gibi bi hata alıyorum. neden olabilir acaba biliyor musunuz? chrome da google drive üzerinden açınca dosya açılıyor fakat orda da düzenleme yapamıyorum... zaten ipad üzerinden erişebilmem gerekli...

bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen? ya da dosyalarımı yükleyip düzenleme yapabileceğim farklı bi bulut uygulaması da önerebilirsiniz
     GOOGLE Drive

• Yandex disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED085

Yandex disk

dropbox'tan farkı yok... mevcut dosyaya düzenleme yapamıyorum... yine de saol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezeryeyim

quote:

Yandex disk

dropbox'tan farkı yok... mevcut dosyaya düzenleme yapamıyorum... yine de saol dostum

Nasıl düzenleme yapmak istiyorsun ki? Dosyayi upload edip istedigin zaman siliyorsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cezeryeyim

quote:

Yandex disk

Nasıl düzenleme yapmak istiyorsun ki? Dosyayi upload edip istedigin zaman siliyorsun..

yani dostum diyelim ki bi dosyayı upload ettim.. sonra onu açıp bi kaç satır daha bişey yazıp tekrar kaydetip kapatmak istiyorum...

• Google drive'da senkronizasyonun yüzde kaçta olduğunu göremiyor muyuz? 10gb'lık dosya attım kaç saat bekleyeceğim bilmiyorum
  • Merhaba arkadaşlar
    Samsung S4 mini telefonuma google drive kurdum. Iyi güzel bir prog.fakat ordaki dosyayı telefonuma indiremiyorum. İşlem başarısîz oldu diyor. Var mı sebebini bilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hschan

Merhaba arkadaşlar
    Samsung S4 mini telefonuma google drive kurdum. Iyi güzel bir prog.fakat ordaki dosyayı telefonuma indiremiyorum. İşlem başarısîz oldu diyor. Var mı sebebini bilen ?

root erişim izinleri ile ilgili bir problem olabilir

• Kendi kendine düzeldi şimdi çok iyi bu drive ya

• google drive daki herhangi bir klasör için içindeki dosyaların indirebilmesini sağlayacak tek link nasıl elde edebilirim ? edebilir miyim ?

yani klasör klasör indirme linki paylaşmak istiyorum fakat google ın bana verdiği gibi geçici olmayacak
  • konuyu hortlatmış gibi olucak ama hala multiple upload seçeneği yok mu mobil uygulamada?

• drive i mobilde kullaniyorum fakat excel dosyalari uzerinde degisiklik yapamiyorum dosyaları salt okunur olarak açıyor çözümü nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 16 Mart 2015; 18:45:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.