Şimdi Ara

Google Dns mi? Open Dns mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Open Dns kullanıyorum memnunumda ara ara Google Dns e geçiyorum ama pek memnun olmayıp (yavaş gibi geliyor bana) geri Open dns e geçiyorum.
    Google dns inde en çok sevdiğim yanı adres çubuğuna aramak istediğimizi yazdığımda o adersi bulup direk siteyi açıyor ama Open dns te bu böyle değil.

Hem kullanmak isteyenlerede yardımcı olur kanısındayım.

Sizce Hangisi

Google Dns mi? 8.8.8.8 / 8.8.4.4

Open Dns mi? 208.67.222.222 / 208.67.220.220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 19 Şubat 2010; 16:55:48 >

• Google Dns bence çok daha hızlı
  • zaten ping çekince belli oluyor hem ms değeri daha düşük hem de ttl değeri daha yüksek.
    şu an için
  • ben ikisinide yazdım
  • Google dns kullanıyorum.Sorunsuz.Hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

ben ikisinide yazdım

Gelişmiş Dns kısmına ekleyebiliyoruz ne gibi artısı olur bi açıklarmısın. İkisinidemi kullanır beğendiğinimi kullanır hangisini kullanır bu durumda.
  • open dns bende çok sorun çıkarmaya başladı

sanırım google dns daha iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN ile ip yönlendirme...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adres cubugunda aramadan baska bir farkini goremedim.Google DNS kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıldag -- 21 Şubat 2010; 16:08:21 >
  • 208.67.222.222 / 208.67.220.220

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

ben ikisinide yazdım

Gelişmiş Dns kısmına ekleyebiliyoruz ne gibi artısı olur bi açıklarmısın. İkisinidemi kullanır beğendiğinimi kullanır hangisini kullanır bu durumda.

Dostum gerçekten hiç bir fikrim yok bu konuda.. Sadece ilk kısma open dns ikinci kısma google dns nin ilk rakamlarını yazdım. Nasıl bir artı sağladığını bende kestiremiyorum ama şu ana kadar hiç bir olumsuzluk yaşamadım.

• Kesinlikle Google DNS... Konuyu görene kadar dns kullandığım aklımda dahi değildi
  • Tabiki google dns...
  • Hem Open DNS hem Google DNS ikisinide kullandım; ikiside güzel.
  • Open DNS'de bazen sorun çıkabiliyor. Google DNS şimdilik hiç sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 17 Mart 2010; 0:12:52 >
  • Opendns,Googledns vb. türevlerini kullandım ama açamadıkları siteler var.Proxi sitelerini kullanarak açılamıyan siteleri açabiliyorum.Hemen hemen her siteyi açabilen dns önerebilir misin..4.2.2.2 vb türevlerini önermeyin..
  • Open Dns
  • Kesinlikle open dns. tartışmaya gerek yok. Google dnslerini girdim şimdi ama open dns nin 2 saniyede açtığı şeyi google dns 5 saniyede açıyor. Sayfa atlarken anlamsız beklemeler ypaıyor. open dns öyle değl bastığım an açıyo sayfayı bence google dns toy bi sistem ve gelişmesi lazım daha o yüzden şimdilik open dns !
  • Open DNS bazı Sitelerde Donma Yapıyor Google DNS su ana kadar iyi bu da yakında baslar yavaslamaya sonra baskası cıkar
    ne demişler iyisini yapana kadr en iyi si bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.