Şimdi Ara

GOOGLE'DEN İLGİNÇ TASARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en büyük arama motoru Google, 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle bugünkü ön sayfasında logosunu sarı ve kırmızı renklerinden oluşan çiçeklerle tasarladı.

Özel günlerde değişik tasarımlarla hizmet verdiği bilinen dünyanın en büyük arama motoru Google, bugün farklı bir logo ile hizmet vermeye başladı.

Google'nin bugünkü yüzünde sarı ve kırmızı renkli çiçekler yer aldı. Maus logonun üzerine getirildiğinde ise "First Day Of Spring" yani "Baharın ilk günü" yazısına yer verildi.
    KAYNAK:http://www.nethabercilik.com/haber/google_den_ilginc_tasarim.htm

GOOGLE'DEN İLGİNÇ TASARIM

• google artık türkleride görüyor...
  • NEVRUZ DA MI ATEŞ YAKIYORDUK BEN Mİ ŞAŞIRDIM
  • .com Koysun da Gorelim .tr koymasi kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanbencegay

NEVRUZ DA MI ATEŞ YAKIYORDUK BEN Mİ ŞAŞIRDIM

Asıl ateş yakılan Hıdrellez di galiba. Ama bundada yakıyorlar. Ama bunda ateş yakılmasının sebebi ap ayrı. Hayin düşünceler içeriyor.

Bugün;
    # Sonbahar Ekinoksu (Güney Yarım Kürede)
    # İlkbahar Ekinoksu (Kuzey Yarım Kürede)

Ekinoks güneş ışınlarının ekvatora dik vurması sonucunda aydınlanma çemberinin kutuplardan geçtiği an. Gündüz ile gecenin eşit olması durumudur. Yılda iki kez tekrarlanır. Kuzey yarım kürede günler uzamaya geceler kısalmaya başlar. Güney yarım kürede ise tam tersi olur.

Bahar bayramı budur. Ama Nevruz derseniz iş başka yerlere kayıyor.

quote:

“Her sene Mart ayının 21’inde Kürtler Newroz’u kutlar… Bundan 2589 yıl önce zulüm ve baskı altında olan, zalim despot bir tiran tarafından ezilen halk, ayaklanmış ve tiranı devirmiştir. İşte Newroz bu ayaklanış ve kurtuluşun sembolü olarak her sene kutlanıyor… Bu olay, MARKSİST tarih anlayışına uygundur… Devrimci Kawa’lanın başlattığı mücadele çağımızda yeni boyutlar kazanarak dünya devrimci hareketinin bir parçası olarak devam ediyor."

quote:

"Bu efsane Kürtler tarafından kendilerini güçlü ve farklı hissetmeleri için bir hatırlatıcı güç olmaktadır ve yaktıkları ateşte özgürlüklerinin simgesi haline gelmiştir."

Benim hatırladığım kadarıyla ise Nevruz tarihteki ilk kürt isyanıdır. Bastırılmıştır ama bu tarihte devrimci kanları kaynar, amele gibi yenilgilerini kutlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 20 Mart 2008; 13:55:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Asıl ateş yakılan Hıdrellez di galiba. Ama bundada yakıyorlar. Ama bunda ateş yakılmasının sebebi ap ayrı. Hayin düşünceler içeriyor.

Bugün;

Ekinoks güneş ışınlarının ekvatora dik vurması sonucunda aydınlanma çemberinin kutuplardan geçtiği an. Gündüz ile gecenin eşit olması durumudur. Yılda iki kez tekrarlanır. Kuzey yarım kürede günler uzamaya geceler kısalmaya başlar. Güney yarım kürede ise tam tersi olur.

quote:

“Her sene Mart ayının 21’inde Kürtler Newroz’u kutlar… Bundan 2589 yıl önce zulüm ve baskı altında olan, zalim despot bir tiran tarafından ezilen halk, ayaklanmış ve tiranı devirmiştir. İşte Newroz bu ayaklanış ve kurtuluşun sembolü olarak her sene kutlanıyor… Bu olay, MARKSİST tarih anlayışına uygundur… Devrimci Kawa’lanın başlattığı mücadele çağımızda yeni boyutlar kazanarak dünya devrimci hareketinin bir parçası olarak devam ediyor."

quote:

"Bu efsane Kürtler tarafından kendilerini güçlü ve farklı hissetmeleri için bir hatırlatıcı güç olmaktadır ve yaktıkları ateşte özgürlüklerinin simgesi haline gelmiştir."

Benim hatırladığım kadarıyla ise Nevruz tarihteki ilk kürt isyanıdır. Bastırılmıştır ama bu tarihte devrimci kanları kaynar, amele gibi yenilgilerini kutlarlar.

kardeş haklısın...

birde şu dikkatimi çekti
    resimdeki çiçeklerin renklerine bakıldığında yeşil , kırmızı ve sarı...
    bu renkler kimlerin bayrak rengi acaba kim bulacak bakalımm...

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Bugün;

quote:

quote:

tam olarak kısa ve öz anlatırmısın bende 5 yaşıma kadar atlıyodumda yani bi kere küçük sizin kolunuza gelmicek bi mesafeden atlamıştım öbürlerinde hep korkmuştum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

kardeş haklısın...

birde şu dikkatimi çekti

Pensilvanya krantoroks yerlilerinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 20 Mart 2008; 14:24:05 >
  • quote:

birde şu dikkatimi çekti

Yeşil ,kırmızı ve sarı renk her yerde, her bayrakta kullanılabilir ve kimseye ait değildir.

Herhangi bir rengin ve Astronomik bir gün olan bu günün birileri tarafından sahiplenilmesi çok saçmadır ve gülünçtür.

yeşil sarı ve kırmızı baharın geldiğini anlatacak renk grubudur . Kompleksli olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choicee -- 20 Mart 2008; 15:11:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: choicee

quote:

birde şu dikkatimi çekti

Yeşil ,kırmızı ve sarı renk her yerde, her bayrakta kullanılabilir ve kimseye ait değildir.

Herhangi bir rengin ve Astronomik bir gün olan bu günün birileri tarafından sahiplenilmesi çok saçmadır ve gülünçtür.

yeşil sarı ve kırmızı baharın geldiğini anlatacak renk grubudur . Kompleksli olmayalım.

sen öyle san
    paralel çizgi ve ortada kırmızı yıldız...

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

birde şu dikkatimi çekti

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=senegal&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

• Sarı kırmızı

GALATASARAY:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mogola

.com Koysun da Gorelim .tr koymasi kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.