Şimdi Ara

Google'dan sonra bu defa da Yahoo markası telefon pazarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Google'dan sonra Yahoo da kendi markasını taşıyan akıllı telefon hazırladı. Japonya'da Softbank tarafından tanıtılan yeni AQUOS PHONE THE PREMIUM SoftBank 009SH isimli telefon üzerinde yer alan Yahoo logosu ile farklılık yaratırken, Japonya pazarına yönelik böyle bir adım atılmasında en büyük etken, Yahoo'nun ülkedeki en büyük internet sitesi olması.

Sharp tarafından üretilen telefon, 4-inç büyüklüğünde ve qHD çözünürlüğünde ekrana sahip olan telefon Android 2.3 işletim sistemiyle birlikte geliyor. Diğer özellikleri arasında 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera,  Bluetooth 3.0, IEEE 802.11n WiFi desteği, microSD kart slotu, dijital tv alıcısı, e-wallet fonksiyonu ve kızılötesi iletişim gibi detaylara yer veriliyor. 

Telefonu satın alan kullanıcılar aynı zamanda Android uygulamaları ile birlikte çeşitli Yahoo servislerine de (Yahoo Japonya ana sayfası, takvim ve sözlük) sahip olacaklar. Yahoo logolu telefon Japonya'da Softbank tarafından bu ayın sonundan itibaren sözleşmeli olarak sunulacak.

• Kendi telefonunda Google'ın işletim sistemi kullanması biraz garip bende başlığı görünce Google karşı kendi işletim sistemiyle çıkartmış olabileceğini düşünmüştüm meğerse Google'ın desteğiyle(işletim sistemiyle) çıkmış...
  • Telefonun özellikleri fena değil. Artık parayı gören mobil sektöre geliyor.
  • Yahoo oldum olsaı sevmemişimdir.
  • DonanımHaber'den de DH şeklinde bir cep telefonu bekliyoruz :P
  • :D androidli ironiye gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Telefonun özellikleri fena değil. Artık parayı gören mobil sektöre geliyor.

Valla peynir ekmek gibi smartphone satılıyor, rağbet oldukça markalarda artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Telefonun özellikleri fena değil. Artık parayı gören mobil sektöre geliyor.

Valla peynir ekmek gibi smartphone satılıyor, rağbet oldukça markalarda artar

Haklısın. Öyle gözüküyor ki bundan en kârlı çıkacak olan her zaman olduğu gibi son tüketici olacak.
    quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

DonanımHaber'den de DH şeklinde bir cep telefonu bekliyoruz :P

• Telefonun adını biraz idareli kullansan , 3-4 telefona isim çıkar ...
  • tipi güzel ama yahoo dan hiç beklemezdim.
  • quote:

DonanımHaberden de DH şeklinde bir cep telefonu bekliyoruz :P

İşletim sistemine de citizen el atarsa telefon hariç her işlevde kullanırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Bayraktar

quote:

DonanımHaberden de DH şeklinde bir cep telefonu bekliyoruz :P

İşletim sistemine de citizen el atarsa telefon hariç her işlevde kullanırız artık.

• Ya google nexus'a bak buna bak şimdi... Allah'ım yarabbim...
    oraya YaHoo yazmakla olmuyor.. yeni teknolojiler üretmeli.. hem googlenin işletim sistemini kullanıyor hemde google'ye rakip olmaya çalışıyor...
  • yahoo hangi akla hizmet bu işe girişmiş acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Telefonun adını biraz idareli kullansan , 3-4 telefona isim çıkar ...

++

AQUOS PHONE THE PREMIUM SoftBank 009SH

ispanyol ismi gibi sonu gelmiyor...
  • "Google Yahoo!'yu tüm departmanlarıyla birlikte satın aldı." diye bir haber duyma ihtimalimiz varken, Yahoo! alçaktan uçsun bence.
  • Sharpın zaten bu ismde bir cep telefonu var

http://www.engadget.com/2011/05/11/sharp-aquos-phone-sh-12c-has-3d-cameras-qhd-resolution-gingerb/

Ayrıca bu işte ne kadar para varki parası çok olan giriyor... artık koç sabancı vestel bunlarda girsin belki tuttururlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Sharpın zaten bu ismde bir cep telefonu var

http://www.engadget.com/2011/05/11/sharp-aquos-phone-sh-12c-has-3d-cameras-qhd-resolution-gingerb/

Ayrıca bu işte ne kadar para varki parası çok olan giriyor... artık koç sabancı vestel bunlarda girsin belki tuttururlar...

SHARP yaparsa yalnız hiç bir şeye benzemez, sağlamlıkla, malzeme kalitesiyle siler süpürür. 3D falan diyor kamera için, şaşırttı beni. Bu ürünü inceleyeyim ben biraz daha bakalım neler çıkacak hakkında.

• quote:

SHARP yaparsa yalnız hiç bir şeye benzemez, sağlamlıkla, malzeme kalitesiyle siler süpürür. 3D falan diyor kamera için, şaşırttı beni. Bu ürünü inceleyeyim ben biraz daha bakalım neler çıkacak hakkında.

Bende senin gibi düşünüyorum Sharp malzeme kalitesi ekran kalitesi ve donanımla çok iş yapar eğer gerçek anlamda bu işe girerse...

Ve acımaz yani özelliklere üst düzey yapar koyduğu özelliklerde hakkını verir..
  • Evin küçük çocuğuda geldi piyasaya demek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.