Şimdi Ara

Google Class10 Hafıza Kartına Yavaş Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafızam kartım 16GB CLASS10 olmasına rağmen Hafıza kartınız yavaş uyarısı alıyorum takarken ya da ayarlarıyla uğraşırken. Neden?
     Google Class10 Hafıza Kartına Yavaş Diyor

• KDRORC kullanıcısına yanıt
    Sadece class 10 ise, UHS ibaresi yoksa yavaş olması normal. Artık class a değil UHS ye bakın kart alırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Sadece class 10 ise, UHS ibaresi yoksa yavaş olması normal. Artık class a değil UHS ye bakın kart alırken.

UHS nedir hocam? Şu üründe var mı?

http://www.hepsiburada.com/samsung-64gb-microsd-evo-plus-class10-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mc64da-tr-p-FTHFZSAMEVOPLSMC64

• Bende 32 GB kart takılı.Yavaş uyarısı vermiyor ama yine kandi hafızası kadar hızlı değil.Uygulamaları telefon hafıza sına yükledim.Sadece resim ve videoları hafıza kartına yüklüyorum.

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Uhs ultra High speed demek. Class sınıflaması yetersiz geldiği için geliştirildi. Yavaştan hızlıya doğru 1 2 3 şeklinde üç sınıfı var. O linkteki kartta u harfinin içindeki 1 ibaresi uhs 1 olduğunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Ocak 2016; 8:57:17 >
  • @KDRORC

Bazıları class 10 dese bile sahte olabiliyor. Kartı usb sorunu olmayan bir bilgisayar ve kart okuyucu ile test edin. Kartın içindeki dosyaları yedekleyip h2testw programını kullanın. Hız testleri makul değerler veriyorsa sorun yok. Bazen çok dolarsa da şiştiğinden yapar. Her ne kadar çok yer olsa da, örneğin 16gb dahili + 16gb kart, bunları tam kapasite kullanmamak da fayda var.

Düzeltme: Yanlış kişiyi etiketlemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 19 Ocak 2016; 15:18:50 >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Linkteki programı da kullanabilirsiniz. Sade ve kullanışlı bir program.http://crystalmark.info/software/CrystalDiskMark/index-e.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Ocak 2016; 16:06:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir programa benziyor. Onu da denerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.