Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.326
Cevap
92
Favori
192.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de 1 yıldır chromecast kullanıyorum, tv ye hdmi dan bağlı olandan. İnternetim fiber olumca yeniden resetlendi fakat pc den film izleyemiyorum artık. Netflix ve youtune da sorum yaşamıyorum ama şu an chrome dan herhangi bir dizi ya da film sitesini açtığımda yayınla dediğimde yayınlıyor ama donarak. Film izlenmiyor takılmaktan. Daha ömce böyle bir problemi yoktu. Hatta ilk resetlendikten somra pc den yayınlayamıyordum ya chromecastin kendi sitesinden okuyarak bilgyrda eklenen bir programı silerek yayınlama işlemini yapabildim. Bu takılma problemini nasıl çözebilirim? Yardım edebilen olursa çok memnum olucam 🙏🏽

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar, bu ürün Android ekraninida yansıtıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Slm arkadaşlar, bu ürün Android ekraninida yansıtıyor mu?
    Cihaz zaten Google ürünü yani Android için yapılmış aslında

• ender E kullanıcısına yanıt
    Yansıtıyor.

• Uygun rakama satan birisi varsa pm

• Arkadaşlar, aldığımız urunun 2. 3. 4. Versiyonu olduğunu nasil anlariz

• quote:

Arkadaşlar, aldığımız urunun 2. 3. 4. Versiyonu olduğunu nasil anlariz
    4. versiyon zaten yok. 1. versiyon piyasada yoktur, üretimi biteli yıllar oldu.

2. versiyon Full HD destekliyor, 3. versiyon 4K'ya kadar destekliyor. Zaten adı Chromecast Ultra. Aradaki farkı, fiyatına ve kutu üstündeki ismine, hatta kuru üstündeki resimlerine bakarak anlayabilirsiniz. Yerli alışveriş sitelerinde Chromecast 2, Chomecast 3 diye arasanız zaten farklı ürünler çıkıyor.

Üstüne, ikisinin de şekli yuvarlak ama 3. nesil Chromecast düz piyano black denilen yüzeye sahip, 2. nesil'de biraz daha kıvrım var.

Chromecast 3:
     GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

Chromecast 2:
     GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR

Armut piş, ağzıma düş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 28 Ağustos 2019; 15:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

4. versiyon zaten yok. 1. versiyon piyasada yoktur, üretimi biteli yıllar oldu.

2. versiyon Full HD destekliyor, 3. versiyon 4K'ya kadar destekliyor. Zaten adı Chromecast Ultra. Aradaki farkı, fiyatına ve kutu üstündeki ismine, hatta kuru üstündeki resimlerine bakarak anlayabilirsiniz. Yerli alışveriş sitelerinde Chromecast 2, Chomecast 3 diye arasanız zaten farklı ürünler çıkıyor.

Üstüne, ikisinin de şekli yuvarlak ama 3. nesil Chromecast düz piyano black denilen yüzeye sahip, 2. nesil'de biraz daha kıvrım var.

Chromecast 3:

Chromecast 2:

Armut piş, ağzıma düş.

Alıntıları Göster
    Tskkrler, bilgilendirme için . Bu ürün hakkında uzaktan yakından ilgim yoktu ama prjktor icin almak istedim 2. Nesil temiz bir urune ne kadar ödeme yapmak gerek

• quote:

Tskkrler, bilgilendirme için . Bu ürün hakkında uzaktan yakından ilgim yoktu ama prjktor icin almak istedim 2. Nesil temiz bir urune ne kadar ödeme yapmak gerek

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Google Chromecast 2 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/google-chromecast-2-p-HBV0000063XG6?magaza=TECHNO-CITY

Armut piş ağzıma düş

• Hocam sifirinin fiyatını biliyorum.ikinci el olarak sormuştum..sahibinden pek cok rakam var. Ederi ne olur, sen satsan kaca safarain

• quote:

Hocam sifirinin fiyatını biliyorum.ikinci el olarak sormuştum..sahibinden pek cok rakam var. Ederi ne olur, sen satsan kaca safarain
    Alacaksan sıfırıni alman lazım bence. İnan bana ben o sıfır fiyatına bile satmam çünkü çok işime yarıyor. Ürün zaten zor bulunan bir ürün İnternet ortamından başka yerden zor bulunuyor. Orijinali olmasina dikkat et çok çakması var. Bir diğer husus muhakkak 2.veya 3.versiyonu al ilk versiyonu ucuzdur ama tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Alacaksan sıfırıni alman lazım bence. İnan bana ben o sıfır fiyatına bile satmam çünkü çok işime yarıyor. Ürün zaten zor bulunan bir ürün İnternet ortamından başka yerden zor bulunuyor. Orijinali olmasina dikkat et çok çakması var. Bir diğer husus muhakkak 2.veya 3.versiyonu al ilk versiyonu ucuzdur ama tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    Hocam sifirinin fiyatı cok pahaliydi, bende ikinci eli 100tl den aldim, cidden cok basariliymis Netflix vs cok başarılı aktarıyor.

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Benzer zorunu ben de yaşadım, iOS'un ayarlarında Genel'in altında arkaplanda uygulama yenileme özelliğini açtım ve Chromecast'i resetledim sorun düzeldi. iPad 2 veya onun gibi eski bir iOS cihazı ise uygulama yine arkaya gittiğinde ilk açılışta biraz beklemek gerekiyor bağlantıyı kurmak için.
  • Yeni güncelleme geldi sanırım?
  • Dostlar Selam,

Chromecast ile pc de ki video dosyasını televizyon da yayınlayabilen var mı ? Chrome den dosya yayınlayı seçiyorum video dosyalarını görmüyor.

Mecbur ekranı yayınla seçeneğini kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4CFB2806D

Dostlar Selam,

Chromecast ile pc de ki video dosyasını televizyon da yayınlayabilen var mı ? Chrome den dosya yayınlayı seçiyorum video dosyalarını görmüyor.

Mecbur ekranı yayınla seçeneğini kullanıyorum.
    iyi gunler,
    bende bu ürünü daha çok yenı aldım ama VLC ile Pc den share ettiğim filmleri Tv ye cok rahat aktarıyorum.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Edit: Vlc çok nazlı bu arada aynı video dosyaların dan bazılarını oynatıyor bazılarını oynatmıyor.

Daha iyi alternatif önerileri varsa açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 4 Eylül 2019; 14:13:54 >
  • quote:

Merhaba Hocam,

Edit: Vlc çok nazlı bu arada aynı video dosyaların dan bazılarını oynatıyor bazılarını oynatmıyor.

uzun süredir kullananlar bilgi verebilir sanırım..
  • 3. nesil kullanan arkadaşlar ;ısınma durumu nasıl sizde?
  • quote:

Merhaba Hocam,

Selam Arkadaşım,
    Videostream diye bir prgram varmış.. bende denemedım ama bugun alttakı yazıyı gordum..

https://www.howtogeek.com/233810/how-to-watch-local-video-files-on-your-chromecast/

LocalCast diye Kodi üzerinden çalışan varmış
    Philippe Allaireyoutube
    Stream Kodi To ChromeCast In Seconds - Easiest Method - No Editing
    https://www.youtube.com/watch?v=ROH_0Omm68g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 17 Eylül 2019; 9:34:5 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.