< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (119. sayfa)

-
-
Sorun IPTV kaynağından olabilir. Sadece belirli kanallarda olan bir sorun cihazdan veya yazılımdan kaynaklanıyor denilemez.
Öyle olsa Tivimate 'deki tüm kanalların etkilenmesi gerekmez miydi?
Benim cihaz da Android 14'de Tivimate 'deki hiçbir kanalda sorun yok.
Tivimate 'de yayın açtıktan sonra ekranın alt tarafındaki menu'den ses sekmesine gelin. + Veya - yönde ms (milisaniye) ses geçirmesi ekleyip kanalın ses ve görüntüsünü senkron hale getirebilirsiniz.
Tekrar yazıyorum, sorunun cihaz veya Android 14 ile alakası yok. Sorun kullandığınız kaynakta.
Android Box'lar arasında Google'ın kendi cihazlarından daha iyi ve stabil cihaz zor bulursunuz. Yazılım firmanın kendi yazılımı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 29 Temmuz 2025; 21:42:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler fakat cep telefonundan denedigimde hersey normal bütün kanallar normal bu da sorunun google chromecastta olduğunu gösteriyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar aynı sorunu bende Android 14 versiyonu güncellemesi ile yaşıyorum. Tivimate kullanıyorum kanallar ağır çekim gibi ve ses senkronu yaşıyorum. İşin garibi 4k yayınlarda sorun yok. Cihazı fabrika ayarlarına almak ve programları tekrar kurmak bir işe yaramadı. Bu sorun sadece Tivimate için geçerlidir. Diğer programlarda sorun yoktur. Siz sorunu çözebildiniz mi?
Ben de Android 14 yüklü Chromecast ve Onn Tv cihazlarsa Tivimate kullanıyorum. Söylenen problemlerin hiçbirini görmedim.
Kanallar telefonda düzgün çalışıyorsa sorunun yüklü kodek'lerde olduğunu düşünüyorum.
Tivimate'in güncel olduğuna emin olun veya silip yeniden yükleyin diyeceğim.
Cihazın fabrika ayarlarına döndürmekten daha kolay olabilir.
Hocam benim sorun devam ediyor tivimate shamel xcipitv hepsinde chromecast cihazda aynı sorunu yaşıyorum ama telefondan girdiğimde hiçbir sorun yok ben direk chromecast cihaza bağlıyorum sorunu
Sorun yaşadığınız kanal ücretsiz bir kanal ise benim cihaza yükleyip deneyebilirim. Ben, Android 14 yüklü cihazlarda Tivimate 'de izlediğim kanalların hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
Ücretli hocam malesef çok teşekkür ederim ama tivimate sürümünü ve hangi eklentilerin guncel olduğu ekran görüntüsünü atabilirseniz eğer çok makbule geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X