Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.361
Cevap
94
Favori
194.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapattım tüm hdr, kare eşitleme ne varsa. Max, amazon prime, YouTube vs izlerken sorun yoktu Netflix üyeliği geri açınca başladı sanırım netflix yapıyor bir şeyler de tvye teşekkürler cevap için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apathetic kullanıcısına yanıt
    Kare hızı eşitlemeyi tek destekleyen netflix diğerlerinde o yüzden sorun olmamıştır ama cihazdan kapalıysa eşitleme yapmaması lazım. Netflix ayarlarından kapatma varsa oradan kapat.

• Android 14 güncellemesini yükledim ama Android 12'den belirgin ve gözle görülür bir fark yok. Anons edilen tek fark güvenlik güncellemelerinin daha sık gelecek olması.

Hatta cihaz biraz yavaşladı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Android 14 güncellemesini yükledim ama Android 12'den belirgin ve gözle görülür bir fark yok. Anons edilen tek fark güvenlik güncellemelerinin daha sık gelecek olması.

Hatta cihaz biraz yavaşladı gibi.

tekrar yüklemeye açıldımı ?

• waterman kullanıcısına yanıt

evet açıldı ben de dün yükledim.

• her güncelleme ile cihaz biraz daha yavaşlıyor maalesef.

• Andorid 14 güncellemesi ile bende çalışmayan kumanda mikrofonu düzeldi. Bir de sanırım fps ayarı gelmiş. Buna çok ihtiyaç vardı. Ip tv programı tivimate de bu özellik mükemmel iş görüyordu. Artık cihazın kendisi yapacak. Yalnız güncelleme sonrası ana menüde bir hantallık oluştu. Sonraki güncelleme ile düzeltilir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 28 Haziran 2025; 18:6:28 >
  • Prime video açılırken sürekli siyah ekranda bekliyor uzun bekleme sonunda yarım yamalak menüler geliyor sizde nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 9 Temmuz 2025; 18:5:29 >
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Bende de bi süredir böyle. Homatics cihazımda da aynı . uygulamadan kaynaklanıyor gibi

• kacanga kullanıcısına yanıt
    O.zmaan uygulama güncellemesi bekleyeceğiz boşuna cihazı kurcalamamak lazım

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam . Ön belleğini temizleyince bekletse de açılıyo genelde bende.

• Almanya'dan aldığım Google TV 4K cihaz satılıktır;

https://www.sahibinden.com/s/jV7AtY7P

• Merhabalar arkadaşlar yeni güncelleme yazılımı ile cihazda yavaşlama oldu. Bunun için ne yapmak gerek?

• Son güncelleme ile cihazda yavaşlama oldu güncelleme öncesine dönemezmiyiz

• Bir kere fabrika ayarlarına döndürün

• a.arslan kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok. Ben fabrika ayarlarına dönmedim, 1-2 gün sonra kendi kendine düzeldi.

• Google chromecast 4k kullanıyorum 2 gündür bazı kanallarda senkorizasyon sorunu başladı görüntü ağır çekim sesler normal reset attım tivimate sildim tekrar kurdum ne yaptıysam düzelmedi sanırım son güncelle yaptı bunu birkaç güne duzelmezse yeni androidbox arayışına gireceğim aynı sorunu yaşayan var mı ornek Türk raw grubu star atv trtspor show hepsi sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Bende güncelleme ile beraber wifi de sürekli kopma ve yeniden bağlantı sorunu yaşıyorum, cihaz Android 14 ile ne yazık ki stabilliği ve hızını kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopee -- 24 Temmuz 2025; 21:0:52 >
  • Arkadaşlar bu tür cihazlara güncelleme gelince hemen güncellemeyin. Yurt dışı yorumları okuyun ondan sonra güncelleme yapın

• Arkadaşlar kumanda zor basmaya başladı 1 senede buna herhangi bir Bluetooth özellikli kumanda mesela xiaomi mi box kumandası alsak uyar mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.