Şimdi Ara

Google Chrome Yükleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunal eykum . Arkadaslar Google Chrome Hatalıydı Sildim Ama Denetim Masasından yoktu Bende Direk C : Program Files x86 dan Sildim google yazan dosyayı içinde chrome update diye dosyalar vardı . Tekrardan İndirmek İstiyorum Fakat Hata Veriyor ( Yükleme Basarısız Oldu Google Chrome Yükleticisi Başlatılamadı ) Diye Hata Veriyor . İndirmek İstiyorum Tekrardan . Yardımlarınız İlginiz İçin Şimdiden Tesekkür Ederim :)

https://store.donanimhaber.com/b8/c2/d5/b8c2d56490374fe2f9a1621613277613.png
     Google Chrome Yükleme Hatası

Bide YCLMX diye bi arama motoru var Fast Frelly Onu Yükleme Amacım Bir onlıne Oyunda Üst Admınim Ve Youtube Kanalına Video Yükleyenler Olmıs Onu Kontrol Etmekti. Youtube Kanalını Kapattım Fast Frelly Sildim Masaüstünden Silince Gidiyomus Dediler Sildim Ve YCLMX Kişiler Arama Motoru Kalkmadı Ve Sırf Bu Yüzden Silmiştim Google Chrome Yi Ne Yapabilirim Bunlar İçin Yardımlarınız İçin Tesekkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshibasatellite -- 31 Mart 2014; 19:34:49 >

• 1- Problem yaşadığın PC veya Labtop'daki Programlar (X86) içerisindeki tüm Google Klasörlerini sil.
    2- Başka bir bilgisayarın Programlar (x86) içerisindeki Google Klasörünü bir USB diske kaydet.
    3- USB'deki Google Klasörünü , Problem yaşadığın PC veya Labtop'un Programlar (x86) içerisine kopyala.
    4- Kopyaladığın Klasör içerisindeki '' Chrome > Application > Chrome uygulanmasını çalıştır.
    5- Hepsi bukadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.