Şimdi Ara

Google Chrome yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi sorunum var ve çözebilmiş değilim. Bilgilerinize ihtiyacım var.
    Yaklaşık 1 aydır Chrome kullanıyorum hoş hızlı çok güzel fakat hoşlanmadığım bi noktası var.
    Mesenger'dan mail kutuma tıkladığımda Chrome'u daha önce genel tarayıcı yaptığım için Chrome ile açılıyor maillerim.
    Explorer kullanırken şifre filan sormadan direk açabiliyordu. Chrome'da her seferinde şifre girmem gerekiyor. Hatırla filanda yaptım olmadı.
    Mesela facebook açtığımda mail ile şifremi hatırlayabiliyor. Mail kutumu açtığımdada şifre girmeden açmasını istiyorum. Evet sorunum budur. Şimdiden teşekkür ederim.

• IE yi varsayılan tarayıcı yap
  • IE yi tarayıcı olarak kullanmak istemiyorum ya.
    Tarayıcım chrome kalsa ama mail kutum ie ile açılsa olmazmı ? böyle bişi mümkünmü yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldas553

IE yi tarayıcı olarak kullanmak istemiyorum ya.
    Tarayıcım chrome kalsa ama mail kutum ie ile açılsa olmazmı ? böyle bişi mümkünmü yani ?

Emin değilim ama bildiğim kadarıyla Chrome de parola yöneticisi yok. Parola yöneticisi olan Firefox veya Opera gibi tarayıcılar kullanırsanız sorununuz çözülebilir..
  • Burada hazırlamış olduğum anlatımı izleyerek gerekli ayarları yapabilirsiniz. Anlatımda görmüş olduğunuz program aşağıda dır.

Anlatım:http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/K56vs3hKasd.swf

Buradan programı indiriniz.

Program:http://www.dosya.tc/qfDGcs/MsnMailAyarlay_c_.exe.html

• Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, özellikle Powerx* arkadaşa çok teşşekkür ederim. Bu küçücük program gerçekten işimi gördü. Bu site beni daha önce yarı yolda bırakmadı, bırakmayacağındanda emin olduğum için sizinle paylaşmıştım sorunumu. yeniden teşekkürler.
  • quote:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, özellikle Powerx* arkadaşa çok teşşekkür ederim. Bu küçücük program gerçekten işimi gördü. Bu site beni daha önce yarı yolda bırakmadı, bırakmayacağındanda emin olduğum için sizinle paylaşmıştım sorunumu. yeniden teşekkürler.

IE yi tarayıcı olarak kullanmak istemiyorum demiştiniz. Bu durumda sorununuz kısmen çözülmüş görünüyor çünkü ie yi kullanarak maillerinizi görebiliyorsunuz, chrome de yine açamıyorsunuz. Yanlış mı anladım acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 17 Haziran 2010; 11:25:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, dediğiniz gibi. Chrome da maillerimi açamıyorum. Arkadaşımın verdiği program sayesinde IE aracılığı ile maillerim şifresiz açılabiliyor, ve tarayıcım değişmedi hala chrome. Bu olay chrome de olsa idi yani şifre sormadan açılabilseydi daha güzel olacaktı. Ama benim için sorun çözüldü gibi. ilginize teşekkürler.
  • quote:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, özellikle Powerx* arkadaşa çok teşşekkür ederim. Bu küçücük program gerçekten işimi gördü. Bu site beni daha önce yarı yolda bırakmadı, bırakmayacağındanda emin olduğum için sizinle paylaşmıştım sorunumu. yeniden teşekkürler.

İşinizi gördü ise ne mutlu Ben Teşekkür Ederim iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.