Şimdi Ara

Google, Chrome'un en büyük reklam engelleyicilerinden birini kaldırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firefox da Chrome da ki gibi şifre veritabanı bulunuyor mu ?

• Tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilir mi; Firefox da chrome da ki gibi şifre veri tabanı tutma, şifreleri hatırlama özelliği var mı, ve bu konuda chrome gibi güvenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Ağustos 2024; 20:39:15 >
  • Dua edin halen geçiş yapabileceğiniz bir Firefox var!
    Ya biz de bıraksaydık kullanmayı ve Firefox da tozlu raflarda yerini alsaydı...

Ne masaüstünde ne mobilde hiç chrome kullanmadım, pişman değilim. Senkron nedeniyle chrome kullanıyorum diyenler hangi çağdasınız, cihazlar arası senkron olmayan yazılım yok artık bu devirde...

Olur da mobile Firefox kullanmaya karar verirseniz Ublock origin ile birlikte "Video backround play fix" eklentisini de kurun, youtube.com u arkaplanda dinlemeye devam edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 12 Ağustos 2024; 21:14:06 >
  • ANIL.K A kullanıcısına yanıt
    Değiştirmen için illa son anı mı beklemen lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Var tabii ki.

• uBlock Origin çok kullanışlı bir uygulamaydı kalkması büyük saçmalık

Var, bulutta tutuyor. Güvenlikle ilgili bir sıkıntı duymadım. Sadece şifre değil, yeni bir bilgisayara kurulum yaptığınızda eklentiler, web kısa yolları, ana ekran vs. tüm ayarlar da geliyor. Birden fazla aygıt kullandığınızda aygıtlararası link gönderme vs. de yapabiliyorsunuz.

• uBlock Origin, Google Chrome'dan kaldırınca tüm Chromium tabanlı tarayıcılarda (Edge ,Opera vb.) da kullanılmaz hale mi gelecek?

• halocanaydin kullanıcısına yanıt

Opera zaten Chromium tabanlı. Verilerinizi Google'ın aldığı yetmezmiş gibi bir de üstüne çinliler de alıyor.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Kacis yok yani. Brave desen ayri bir olay

• her şeye bi engel bana birini hatırlattı

• Reklam lobisinin gücü

• Yıllardır Firefox kullanırım, alışkanlıktan Chrome aşırı popülerleştiğinde de geçmemiştim. İyi ki geçmemişim, Google web piyasasını tekeline bağlayıp istediği gibi boru öttürme peşinde.

Firefox'un Chromium altyapısını kullanmaması, açık kaynaklı olması ve Mozilla'nın bağımsız bir kuruluş olması sebebiyle şu an en mantıklı seçimlerden.

• Ungoogle chrome var github ta yayınlanıyor üzerinden google araçları ve bazı eklentiler alınmış hali ile geliyor bir sınırlaması yok ilgililerin bilgisine :) tek sıkıntısı eklentiler manuel yükleniyor bide ublock güncellemeye devam edecek mi asıl soru bu bence

Var tabiki fazlası var eksiği yok. Firefox iyidir öneririm.

• Google kendi ayağına sıkar. Ublock kırmızı çizgim. Anında Firefox'a geçerim. Zaten mobilde FF kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıllık birlikteliğin sonuna geldik demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydinnnnnnnn
    Firefoxaaaaaaaa
    Bende geliyom, ublock candır ,canandır kardeşssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox, Chromium tabanlı bir tarayıcı değil. Editörlerin yazıyı hazırlarken daha dikkatli olması gerekir.

• Tor browserdan devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.