google chrome u kullandığımda sitelerde takılmalar meydana geliyor.google a girdiğimde bile takılıyor.
şu anda comodo dragon ile giriyorum hiçbir sıkıntı yok.google chrome neden takılıyor olabilir ? takılmasını nasıl engelleyebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: jeodempp
google chrome u kullandığımda sitelerde takılmalar meydana geliyor.google a girdiğimde bile takılıyor.
şu anda comodo dragon ile giriyorum hiçbir sıkıntı yok.google chrome neden takılıyor olabilir ? takılmasını nasıl engelleyebilirim ?
Chrome, son günlerde bayağı sorunlar çıkartmaya başladı, flash player, shockwawe veya chrome'den youtube ağır çışması giibi. Şuaniçin stabil sürůmünů beklemedeyiz, yani chrome düşüşte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: jeodempp
eski sürümünü indir kullan yeni chrome ömür törpüsü
Pc biraz eski model ise aşırı donmalar görebilrsin vidyo bile izliyemezsin donmalardan dolayı o yüzden bi alt sürümünü kullan veya Mozilla Firefox .