Bildirim
Google Chrome Son Güncellemeden Sonra Sürekli Çöküyor!?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı durumdayım mozillaya geçtim -
+1 chrome bırakmak ıstemıyorum ama zorluyo yazıda bile guzelık var . Ama değiştirçem boyle gıderse -
quote:
Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll
Aynı durumdayım mozillaya geçtim
Son güncellemeye geçtikten sonra bu sorunu yaşamaya başladınız değil mi? -
Mozillaya geçtim fakat pişmanım yani çözümü bulunsa tekrar chrome akar -
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
quote:
Son güncellemeye geçtikten sonra bu sorunu yaşamaya başladınız değil mi?
Tam hatırlamıyorum herhalde öyle oldu ama aynı sorun var yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş.
+1 chrome bırakmak ıstemıyorum ama zorluyo yazıda bile guzelık var . Ama değiştirçem boyle gıderse
Aynen.Safari'den bile Chrome'dan aldığım sörf zevkini alamıyorum.Bence yerine web tarayıcı aramaktansa Google'a sorunu bildirebileceğimiz bir e-posta adresi yok mu? Sorunumuzu hep beraber dile getirelim... -
quote:
quote:
quote:
Son güncellemeye geçtikten sonra bu sorunu yaşamaya başladınız değil mi?
Tam hatırlamıyorum herhalde öyle oldu ama aynı sorun var yani
Anlıyorum. -
quote:
quote:
+1 chrome bırakmak ıstemıyorum ama zorluyo yazıda bile guzelık var . Ama değiştirçem boyle gıderse
Aynen.Safari'den bile Chrome'dan aldığım sörf zevkini alamıyorum.Bence yerine web tarayıcı aramaktansa Google'a sorunu bildirebileceğimiz bir e-posta adresi yok mu? Sorunumuzu hep beraber dile getirelim...
eğer akıcı bır ıngılızcen yoksa turkçe posta astan bıle bısıy değişmez ben atmısım cevap gelmedı oyuzden değiştirçez .Ama bundan emınım chrome yı bırakmıçak yuzbinlerçe ınsan var -
quote:
quote:
quote:
Aynen.Safari'den bile Chrome'dan aldığım sörf zevkini alamıyorum.Bence yerine web tarayıcı aramaktansa Google'a sorunu bildirebileceğimiz bir e-posta adresi yok mu? Sorunumuzu hep beraber dile getirelim...
eğer akıcı bır ıngılızcen yoksa turkçe posta astan bıle bısıy değişmez ben atmısım cevap gelmedı oyuzden değiştirçez .Ama bundan emınım chrome yı bırakmıçak yuzbinlerçe ınsan var
Anlıyorum.Haklısınız.Bence sorun en kısa zamanda düzeltilecektir.Sorun düzeltilene kadar Mozilla haricinde Chrome'a eşdeğer web tarayıcı olarak ne tavsiye edersiniz?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
eğer akıcı bır ıngılızcen yoksa turkçe posta astan bıle bısıy değişmez ben atmısım cevap gelmedı oyuzden değiştirçez .Ama bundan emınım chrome yı bırakmıçak yuzbinlerçe ınsan var
Anlıyorum.Haklısınız.Bence sorun en kısa zamanda düzeltilecektir.Sorun düzeltilene kadar Mozilla haricinde Chrome'a eşdeğer web tarayıcı olarak ne tavsiye edersiniz?
opera kullan. O daha ıyı. Ama ben mozilla tercıh ederım. Ama mozılla sıktı. Opera yapıçam sımdı zaten o daha hızlı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
opera kullan. O daha ıyı. Ama ben mozilla tercıh ederım. Ama mozılla sıktı. Opera yapıçam sımdı zaten o daha hızlı
Teşekkürler.
-
Aslında sorunu eski sürümü yükleyerek giderebiliriz bence. -
benim chrome güncel bende hiç sorun yok. 18.0.1025.142 sürümün adı -
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
benim chrome güncel bende hiç sorun yok. 18.0.1025.142 sürümün adı
Enteresan.Sadece siz sorun yaşamadığınızı söylediniz.Ne zaman güncellediniz acaba? Güncellemenin ilk çıktığı gün mü kurmuştunuz? -
sürüm 18.0.1025.142..
şimdi kontrol ettim güncelleme yok diyor..
sıkıntısız kullanıyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx
sürüm 18.0.1025.142..
şimdi kontrol ettim güncelleme yok diyor..
sıkıntısız kullanıyorum :/
Kullandığınız sürüm en son sürüm.Ama biz neden sorun yaşıyoruz anlayamıyorum -
quote:
quote:
Enteresan.Sadece siz sorun yaşamadığınızı söylediniz.Ne zaman güncellediniz acaba? Güncellemenin ilk çıktığı gün mü kurmuştunuz?
3-4 gün önce sistemi kurdugumda chrome ile bu sürüm geldi hiç güncellemedim kendim. otomatik güncelliyorsa bilemeyeceğim. -
quote:
quote:
quote:
Enteresan.Sadece siz sorun yaşamadığınızı söylediniz.Ne zaman güncellediniz acaba? Güncellemenin ilk çıktığı gün mü kurmuştunuz?
3-4 gün önce sistemi kurdugumda chrome ile bu sürüm geldi hiç güncellemedim kendim. otomatik güncelliyorsa bilemeyeceğim.
Bende aynen sizin gibi yeni güncellemenin çıktığı gün sistemi yeniden kurmuştum.Dolayısıyla yeni sürümü kurmuş oldum.
Acaba bi önceki sürümü kursak düzelir mi sorun?..
-
düzelebilirde eski sürümü nerden bulacaksın ?
bence sürümü değiştirmeden önce flash playerı kaldır tekrar kur ,olmadı chrome u kaldır tekrar kur , olmadı sistem geri yükleme yap, olmadıysa yeniden sistem kur diyeceğim.
çünkü chrome iyi calısıyor bende demekki yazılımsal. virüs oalbilir onuda bi kontrol et.
aklım başka bişi gelmiyor şimdiden kolay gele.
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- twitter harf arama geçmişi silme
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- klavye kısayolları
- nvidia 572.83
- suya düşen telefona ne yapılır
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X