Şimdi Ara

Google Chrome Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum.Sorum şu google chrome'u kapatıp açtığımda en son hangi sayfadaysam onlar açılıyor bunun sebepi nedir ?

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Merhaba,öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum.Sorum şu google chrome'u kapatıp açtığımda en son hangi sayfadaysam onlar açılıyor bunun sebepi nedir ?

Sağ üst köşedeki ingiliz anahtarına tıklayın. Ayarlara gelin. Başlangıçta kısmında kaldığım yerden devam et var, sizde orası işaretlidir muhtemelen. Onu değiştirin.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Merhaba,öncelikle herkesin ramazan bayramını kutluyorum.Sorum şu google chrome'u kapatıp açtığımda en son hangi sayfadaysam onlar açılıyor bunun sebepi nedir ?

Sağ üst köşedeki ingiliz anahtarına tıklayın. Ayarlara gelin. Başlangıçta kısmında kaldığım yerden devam et var, sizde orası işaretlidir muhtemelen. Onu değiştirin.

dogru soyledin

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Ayarlar yazmıyor da seçenekler yazıyor ama söylediğin doğru yaptım teşekkürler.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.