Şimdi Ara

Google Chrome'daki gizli oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu gün internette gezerken yanlışlıkla Wi-Fi adaptörünü çıkardım ve karşıma tabi ki internete bağlı değilsiniz ekranı geldi. Bilirsiniz Chome'da böyle bir pencere geldiği zaman yukarıda küçük bir pencere gelir. İşte bende şans eseri yanlışlıkla boşluk tuşuna bastım ve dinazor zıpladı Tekrar tekrar bastım ve oyun başladı Oyunda amaç minik dinazorumuzla kaktüslere çarpmadan ilerlemek İlk oynayışımda rekorum 728
    Başarılar

Denemek isteyenler internet bağlantısını kessin

Google Chrome'daki gizli oyun

• Mağara, yüzeyle bağlantısı olan ve gün ışığı ile bağlantısı kaybolacak derinliğe ve en az bir insanın sürünerek girebilmesine olanak verecek genişlik ve yüksekliğe sahip olan yeraltı boşluklarıdır. Speleoloji mağaraları inceleyen bilim dalıdır.

Gün ışığının kaybolmadığı boşluklara kovuk adı verilir.

Karstik mağaralar: Kireç taşı, dolomit, mermer, jips, tuz, kalsit, çimentolu konglomera ve kum taşı gibi erimeye uygun karbonatlı ve sülfatlı kayaların, yeraltı suları tarafından eritilerek aşındırılmasıyla meydana gelen mağaralara karstik mağaralar denir. Bu tür mağaralar oluşum açısından en zengin ve yaygın mağaralardır.
    Lav tüpü mağaraları: Bazı mağaralar lavların soğuması sırasında içlerinde bulunan boşluklardan meydana gelir. Akışa geçen lav kütlesinin dış kısmı soğuyarak katılaşır, içinden kızgın lav akmaya devam eder. Lav çıkışı bittiğinde içerideki bu boşluk mağara şeklini alır. Fakat bu mağaralarda zehirli gaz çıkışları olması ihtimali nedeniyle girilmesi tehlikelidir.
    Buzul mağaraları: Buzul içinde oluşan mağaralardır. Eriyen sular buzulun tabanından akışa geçer, burada tabandaki kaya ile buzul arasında boşluk oluşur.
    Buz mağaraları: Herhangi bir mağaranın içinde buz oluşumu ile Buz mağaraları oluşur.
    Rüzgar mağaraları: Rüzgarın çöllerde yerden havalandırarak uçurduğu taneciklerin kayalarda açtığı mağralardır.
    Tuz mağaraları Kayatuzu blokları içinde suların oluşturduğu erime boşluklarıdır. İran, İsrail, Şili'de görülürler.
    Deniz mağaraları:Dalgaların kıyıdaki dikliklerde açtığı oyuklardır. Bir kısmının denizden girilen ilginç girişleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Adam haklı. Mağara. Bayadır biliniyor bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Google Chrome'daki gizli oyun
  • Yere düşene ne yaparlar burada senin haberin var mı ?
  • mağara desek mağarada yaşayanlara saygısızlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeni keşfettim ama
  • telefonda daha iyi oluyor
  • İlk animasyonu bulan adam
  • Sen ne dion ben hilesini buldum

1 tane daha sekme aç tam spaceye basınca o sekmeye geç bidaha oyunun olduğu sekmeyi aç.

NOT: ÇOK CİDDİYİM OLUO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.