Şimdi Ara

Google Chrome cinsliği_Bir yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddisk'e format atıp yeni windows kurunca Google Chrome'da açtığım sayfalarda kutucuklar açılmıyor. Alışveriş sitelerinde, banka sayfalarında ya da her yerde.

Google Chrome cinsliği_Bir yardım lütfen!

Resimde kırmızı okla gösterdiğim yerdeki kutucuk. Fiyatları sıralamak için kutucuğu açamıyorum. Chrome'u silip yeniden kurdum yine olmadı.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Windows 10 x64 sistemde baktım siteye bi sıkıntı yok. Hani sorun sitede olabilir düşüncesi vardı bende de ondan belirttim bunu. Flash java kurulu olsun Chrome da herhangi bi eklenti varsa onu devre dışı bırakın. Veya kullandığınız antivirüs te güvenli alışveriş falan gibi bişey aktifse onu kapatıp bi deneyin. Tarayıcı geçmişini tamamen silin.

Yukardakiler olmazsa başlat/çalıştır/%temp% yazıp enter yapın çıkan herşeyi seçip shift+delete ile silin. Bi kaç dosya için uyarı verebilir atla diyip geçin onları. Sonra yine başlat/çalıştır/temp yazıp enter yapın. Aynı şekilde herşeyi seçip shift+delete yapın uyarılara aynısını yapın uyarı vermezse sıkıntı yok. Son olarak başlat/çalıştır/Recent yazın enter yapın çıkan herşeyi diğer iki işlem gibi yapın. Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.

Orijinalden alıntı: MexeSs

Windows 10 x64 sistemde baktım siteye bi sıkıntı yok. Hani sorun sitede olabilir düşüncesi vardı bende de ondan belirttim bunu. Flash java kurulu olsun Chrome da herhangi bi eklenti varsa onu devre dışı bırakın. Veya kullandığınız antivirüs te güvenli alışveriş falan gibi bişey aktifse onu kapatıp bi deneyin. Tarayıcı geçmişini tamamen silin.

Yukardakiler olmazsa başlat/çalıştır/%temp% yazıp enter yapın çıkan herşeyi seçip shift+delete ile silin. Bi kaç dosya için uyarı verebilir atla diyip geçin onları. Sonra yine başlat/çalıştır/temp yazıp enter yapın. Aynı şekilde herşeyi seçip shift+delete yapın uyarılara aynısını yapın uyarı vermezse sıkıntı yok. Son olarak başlat/çalıştır/Recent yazın enter yapın çıkan herşeyi diğer iki işlem gibi yapın. Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.

Malesef, yazdıklarınızı denedim ama bir sonuç yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.