Şimdi Ara

Google Chrome AVG GÜVENLİ ARAMA KALDIRMA. (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
59.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. avg güvenli aramadan kurtulmak istiyorsanız kesin çare budur bi deneyin ben denedim oldu. avg nin kendi sitesinden baktım :)

teşekkür çok görmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clonner -- 1 Ağustos 2012; 14:23:46 >

• ben yaptım ama düzelmedi
  • teşekkurler işe yaradi :)
  • vallahi arkadaşım sana nasıl teşekkür etsem azdır.saatlerdir uğraşıyorum nalet şeyi bir türlü kaldıramadım.ama sayende düzeldi sağol.
  • Teşekkür ederim.
  • Jean Carlo bende bu yöntemle düzeltememiştim ancak biraz daha kurcalarken Araçlar>Uzantılar sekmesine girip oradan avg secure search eklentisini kapatınca sorun ortadan kalktı.
  • Konuya harcanan emek için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı programları yüklerken AVG'yi de yükler misiniz diye soruyor, araya kaynayınca browser'a yerleşip sinir ediyor. Çözümü biliyordum ve anında düzelttim ama bilmeyenler vardır mutlaka, güzel anlatım olmuş.
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler
  • Teşekkür ederim.
  • işe yaramıyor, yenı sekme açınca gene isearch.avg açıyordu program files içinde bu yuvalanıyor ordan gidip shift del... bi tane zamazingosu kaldı onu da yönetici kıstlaması yapınca bişiler oldu illa cmd den mi silcez ne lan bu virüsün önde gideni la bu ne küfür ettim silince hea :)
  • crome a yapıştı kaldı herşeyi yaptım yinede yeni sekmeler de bu açılıyor crome aaçınca üç sayfa birden açılıyor. pöff.

Düzenleme: Neyse crome u bir uninstaller programı ile sildim tamamen temizledim. Sonra AVG nin program filestaki yerinden de uninstal yaptım crome tekrar yükledim halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 13 Nisan 2013; 22:09:26 >
  • Başlat / regedit sonra f2 ye basin B966A494-4DEB-4401-91D1-8C98D011608C}&mid=beaa1483e8bc47d3962b0d47e7ea1244-67f7c8012e735440a3fafe56915d957e1ebdb4ba satirini arattirin f3 le sonrakini bulun, daha sonra avg die taratin avg antivurusle ilgisi bulunanlari silin. Yada program dosyalarini silin.. silerken hata verirse görev yöneticisinden kapatın. Olay bu. ... un avg si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deludelude -- 7 Mayıs 2013; 10:01:49 >
  • pislik avg çok sinir bozucu. chrome ayarlardan düzeltseniz bile hala yeni sekmede avg gelmeye devam ediyorsa denetim masası program ekle kaldır dan avg güvenli aramayı kaldırın.
  • program ekle kaldır dan avg secure search kaldırdıktan sonra bu işlemleri yapmak gerekiyor.
  • Benimde başımda bu dert vardı..
    Benim derdim yeni sekme açılınca sık kullanılan sitelerin çıkmaması idi. Ne yaptımsa o sayfayı görüntüleyemiyordum ama çözmeyi başardım :) Sizinle de paylaşmak istedim.

İlk olarak ayarlar sayfasına giriyoruz. Sayfanın aşağısındaki "Gelişmiş ayarları göster..." yazısına tıklıyoruz. Sonra "Gizlilik / İçerik ayarları..." bağlantısına tıklayıp "Eklentiler"i buluyoruz. Sonra "Eklentileri ayrı ayrı devre dışı bırak..."a tıklıyoruz. Açılan sayfadan "AVG SiteSafety plugin"i bulup altındaki "Devre dışı bırak." yazısına tıklıyoruz ve sorunu ortadan kaldırmış oluyoruz. Uzun gibi görünse de kolay hem AVG illetinden kurtulmaya değerde artar bile. ;)

2. bir yol daha doğrusu kestirmeden ulaşmak için adres çubuğuna chrome://plugins/ yazın ve entera basın açılan sayfada "AVG SiteSafety plugin"i bulun ve devre dışı bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrEnoS_21 -- 22 Mayıs 2013; 21:15:39 >

• çok teşekkür ederiz efenim, saygılar
  • Oldu sağol GOM Player sormadan bişiler yapıyor
  • bulunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.