Şimdi Ara

Google Chrome ana sayfa siyah ekran sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar chrome anasayfaya girince ekran siyah oluyor ve bir türlü düzeltmedim,internette aradım bi kaç konu var sadece orada söylenenleri denedim gene olmadı.Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu,şimdiden teşekkürler.

• Chrome güncel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Chrome güncel mi ?

Evet.
  • bende de bugün durduk yere başladı. takip +
  • UP
  • başlat çalıştıra appdata laz local içinden google klasorunu sil
    program files google chrome içinden master prefences dosyasını sil
    chrome u başlat bakalım olcakmı.
  • chrome://settings/ varsayılan temaya sıfırla. denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz yöntemle yaptım oldu,umarım tekrar bozulmaz @forumnik valla tema sıfırlama aktif değil o yüzden o şekilde yapamadım:) arkadaşın dediği yöntemle çözdüm.
  • Sevgili arkadaşlar,düzelmişti tekrar yapmaya başladı Şimdi bazen yapıyor bazen yapmıyor,eskiden hep siyah ekrandı.Şimdi kafasına göre ya siyah ekran çıkıyor yada anasayfa Hayır alıştık chrome'a başka tarayıcıda kullanamıyoruz.
  • UP
  • Chromu komple kaldırıp tekrar kur düzelmezse ve chrome a alışıksan chrome tabanlı slimjet browser kur hem chrome ile aynı arayüze sahip hem daha hızlı hem daha güvenli hem daha çok özellik barındırıyor memnun kalacaksın dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSURG3NT

Chromu komple kaldırıp tekrar kur düzelmezse ve chrome a alışıksan chrome tabanlı slimjet browser kur hem chrome ile aynı arayüze sahip hem daha hızlı hem daha güvenli hem daha çok özellik barındırıyor memnun kalacaksın dene istersen

Chromu kaldırıp yükledim tekrardan daha önce,revo uninstaller programı ile gene olmamıştı.Diğer programa gelincede gerek yok bence öyle çakma bir uygulamayı kullanmaya,böyle idare etcez.
  • Tijs T kullanıcısına yanıt
    çakma falan değil merak etme. sadece aynı altyapıyı kullanıyor ve bir çok yeni özellik eklenerek kişiselleştirme imkanı sunan daha hızlı ve güvenlik açıkları kapatılarak sunulmuş hali diyebiliriz.
    önyargılı olma dene ve gör
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum ayrıca aşağıdaki gibi uyarı mesajlarının çıkmasını da engelliyor chrome.
    ikisi de aynı nedenle oluyor aslında. facebook bildirim göstermeye çalışıyor ama görünmediği için siyah ekran oluyor. var mı çözüm bulan?

• oldumu ?
  • buminimben kullanıcısına yanıt
    gulsmmm G kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözmek için nvidia denetim masasına girin 3d ayarlarının yönetilmesi kısmından bu program için tercih edilen grafik işlemciyi entegre grafik olarak değiştirin sorununuz çözülecektir.
  • şu an zaten öyle.

• arkadaşlar denilenin tam tersini yaptım yani grafik kartı olarak intelden nvidiaya geçirdim şuan siyah ekran sorunu almıyorum. Sizde deneyebilirsiniz umarım çözülür.
    Bu arada Google çalışanlarının abuk sabuk cevapları adamı deli ediyor ttnet yetkililerinden bir farkları yok
  • productforums.google.com
    Google Product Forums
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/MJjuK65Exkg

Ben yukarıdaki linkte anlatıldığı şekilde yaptım ve şimdilik çözüldü gibi.

Edit: link açılmıyor sanırım. Ayarlardan hızlandırmayı kapatınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisvanicus -- 26 Ağustos 2017; 15:52:3 >

• Bendede hangi site olursa olsun chromu alta alınca ve tekrar chrome a döndüğümde sayfa siyah oluyor ama pencere moduna geçince düzeliyor sonra tekrar tam ekrana alıyorum bu sürekli oluyor bende. Çözümünü bilen yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.