Şimdi Ara

google chrome 15gb ram kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu chrome son zamanlar software reporter tool diye birşey var yüksek rem ve işlemci kullanıyor onu ben metin belgesi olarak açıp içindekileri silip kaydettim arka pilanda çalışmaması için öyle kullanıyordum bir süredir sorunsuz az önce pc neredeyse kağnı gibi oldu bir işlem yapılamıyor neredeyse kitleniyor 16 gb ram 15gb den fazlasını chrome kullanıyor kapattım zar zor sonra düzeldi .

AppData\Local\Google\Chrome\User Data\SwReporter içindeki reporter toll u metin belgesi olarak açıp içini silip kaydetmiştim. az once kontrol ettim bu programı sandybox olarak eklemiş chrome

AppData\Local\Google\Software Reporter Tool bu konumda. chrome kullananlar sizde durum nedir . ayrıca farkettimki google chromeyi güncellemesekde kendisi software reporter toll u güncelliyor otomatik bunu kalıcı nasıl engelleriz

google chrome 15gb ram kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 27 Nisan 2021; 23:20:23 >

• arkadaşlar bu software reporter tool u nasıl tamamen devre dışı yapabiliriz. mesela ben chrome otomatik güncellemeler kapalı offline installerden yükledim. ilk kullanımda software reporter tool u metin belgesi olarak kaydettim içini silip. software reporter tool  çalışmıyor ama . şimdi baktımki yeni software reporter tool  versiyonunu otomatik indirmiş ve o başlamış çalışmaya . yani chromenin içinde bir dosya bunu otomatik çekiyor version olarak atıyor yeni klasor olarak

• Sorunu şu şekil çözdüm arkadaşlar software reporter tool klasörüne sağ tuş yapıp erişimi engelledim özellikler güvenlik sekmesinden . Klasörün içindekileri de sildim sonra kilitledim artık güncellemesi gelmiyor haliyle çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.