Şimdi Ara

Google Assistant nihayet iOS platformunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Assistant nihayet iOS platformunda


    Google’ın geçen yıl tanıttığı ve belli başlı Android telefonlarda kullanıma sunduğu gelişmiş sanal asistanı Assistant, artık iOS platformunda. Asistan bağımsız bir uygulama olarak App Store mağazasında indirmeye sunuldu.


     


    Pek çok kaynak Assistant özelliğinin arama uygulaması içerisine dahil olarak gelmesini bekliyordu ancak Google bağımsız bir uygulama geliştirmeyi tercih etmiş. Apple’ın kendi sanal asistanı Siri, bundan sonra biraz zorlanabilir.


     


    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesi cihazlara Android Go geliyor

    Google Assistant ile yapılabilecek işlemler arasında arama başlatmak, mesaj göndermek, email göndermek, hatırlatıcı kurmak, randevu hazırlamak, müzik oynatmak, navigasyonu sayabiliriz. Bunları ister yazılı halde isterseniz de sesli komutlarla yerine getirebiliyorsunuz. iOS 9.1 ve üzeri sürümleri isteyen uygulama henüz ülkemizde kullanılabilir değil.


     


    Android tarafında ise Pixel telefonlardan başlayarak Galaxy S8 serisi, HTC U 11 ve LG G6 modellerinde Google Assistant yüklü olarak geliyor. Ayrıca Allo uygulamasında da bir Assistant botu bulunuyor. Bunlar haricinde ise yıl içerisinde Android 6.0 ve üzeri cihazlara güncelleme olarak gelecek.


     



     

    İndirme linki

     



     


     


     


     


     


     







  • siri sadece bana mı işe yaramaz geliyor

  • Siri yi zorlayacağını hiç sanmıyorum. Hey siri diyerek siri yi kullanmak varken kilit aç uygulamayı aç komut ver kimse uğraşmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmania

    Siri yi zorlayacağını hiç sanmıyorum. Hey siri diyerek siri yi kullanmak varken kilit aç uygulamayı aç komut ver kimse uğraşmaz.

    Bu Google asistan iOS'ta ne arıyor Allah aşkına..

    Kendi telefonlarında mükemmelleşti de bi iOS kaldı.. bunlar hep PR..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siri varken bir iPhone kullanıcısı neden kullandın böyle bir şeyi. Kaldı ki Android kullanıcıları bile aman aman kullanmıyor. Hatta Android kullanıpta Google'a alerjisi olan birçok adam var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siri İngilizceyken hiç kullanmazdım. Türkçe oldu, kullanmaya başladım. Tabi ki kusursuza yakın değil, kusursuz hiç değil. Hala uzun cümlelerde sıkıntı yaşıyor normal olarak. Kulaklık takılıyken Temel işlevleri yerine getirmesi önemli benim için. Örneğin kulaklık takılı telefon cebimde "Babamı ara" dediğimde mesaj göndermesi kafi benim için. Ha imkanlarını zorlayanları gördüm ayrı konu. Arabasında CarPlay olan arkadaşım muhabbet eder gibi kullanıyor. Sekreteri olsa böyle verim alamaz muhtemelen. Misal para gönderme olayını gördüğümde buna nasıl güveniyon abi Ahmet dedin Mehmet anlarsa nolcak dedim onun dilinden anlıyorum diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Guardian

    Siri İngilizceyken hiç kullanmazdım. Türkçe oldu, kullanmaya başladım. Tabi ki kusursuza yakın değil, kusursuz hiç değil. Hala uzun cümlelerde sıkıntı yaşıyor normal olarak. Kulaklık takılıyken Temel işlevleri yerine getirmesi önemli benim için. Örneğin kulaklık takılı telefon cebimde "Babamı ara" dediğimde mesaj göndermesi kafi benim için. Ha imkanlarını zorlayanları gördüm ayrı konu. Arabasında CarPlay olan arkadaşım muhabbet eder gibi kullanıyor. Sekreteri olsa böyle verim alamaz muhtemelen. Misal para gönderme olayını gördüğümde buna nasıl güveniyon abi Ahmet dedin Mehmet anlarsa nolcak dedim onun dilinden anlıyorum diyor

    Google'ın iOS da işi ne ki? Kendi platformunu adam etti; fetihe mi çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Siri varken o platformda bunu kullanan olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.