Şimdi Ara

Google Asistan’a yapay zekalı Bard eklendi: Artık çok daha zeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Asistan’a yapay zekalı Bard eklendi: Artık çok daha zeki
    Geçtiğimiz gün düzenlenen Made by Google etkinliğinde şirket, Bard yapay zeka sohbet robotunu Google Asistan'a entegre ettiğini duyurdu. Bu entegrasyon sayesinde mobil kullanıcılar artık daha bağlamsal ve kişiselleştirilmiş yanıtlar alacak. Google Asistan’a Bard’ın gelmesi bu sanal varlığın şimdiye kadar almış olduğu en büyük güncelleme olacak.



    Google Asistan ve Bard birleşti



    Mevcut haliyle Asistan, zamanlayıcıları ayarlamak, hava durumu güncellemeleri vermek ve hızlı aramalar yapmak gibi hızlı görevleri yerine getirmede başarılı olsa da biraz daha kompleks görevlerde Siri ve diğer asistanlar gibi bocalıyordu. Amazon'un kısa süre önce duyurduğu üretken yapay zekaya sahip Alexa'ya benzer şekilde, Bard'lı Asistan, son on yılda alıştığımız nispeten basit akıllı telefon asistanlarından (Alexa ve Siri de dahil) "daha kişiselleştirilmiş bir yardım" sağlamayı amaçlıyor.





    Google, Bard ile Asistan'ın seyahat planlama, e-posta arama, alışveriş listesi oluşturma ve mesaj gönderme gibi görevlerde yardımcı olabileceğini söylüyor. Standart Google Asistan'a kıyasla daha konuşkan ve daha bağlamsal bilgilerle metin, ses veya görseller aracılığıyla da etkileşim kurulabilecek. Tıpkı web'deki Bard gibi, Bard ile Asistan da bilgileri bulmanıza ve özetlemenize yardımcı olmak için şirketin Gmail ve Dokümanlar gibi bazı mevcut uygulamalarıyla entegre olacak.



    Ayrıca Bkz.Termometreli akıllı telefon Google Pixel 8 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri



    Google, özelliğin erken gelişim aşamalarında olduğunu ve yakında ilk test kullanıcıları için kullanıma sunulacağını söylüyor. Google, "kişisel gizlilik ayarlarınızı da seçebileceğinizi" belirtiyor. Bard ile Asistan ve Assistant with Bard hemen kullanıma sunulmayacak. Yeni Asistan, önümüzdeki aylarda ilk olarak Pixel 8 ve Pixel 8 Pro cihazlarına gelece ve ardından Android ve iOS’ta mevcut olacak.






    Kaynak:
    https://blog.google/products/assistant/google-assistant-bard-generative-ai/







  • Yapay zeka tabanlı asistanı uzun süredir bekliyorum. Özellikle araba kullanırken çok faydalı olacağını düşünüyorum.

  • Entegre edildi ama kullanıma sunulmadı önce test kullanıcılarına (zaman belirsiz) sonra Pixel serisine sonra android kullanıcılarına ... Google tüketiciyi aptal yerine koymaya devam ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapaya sorun
    hangi projeler geliyor diye
    size sırasıyla yazıyor zaten :D

  • Bi akinator değil, daha piyasadq yok google

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neste gelsin bir an önce

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.