Bildirim
google araması yapınca pencere kapanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ie, opera, firefox da bazı sayfalara girerken pencereler kapanıyor?? firefox sürekli çöküyor, ne yapmalyım? _____________________________ .. -
ilk tavsiyem bilgisayara format atmandır. sistem dosyalarından bişeyler silinmiş olabilir.
yada Chromium kullanmayı dene_____________________________ -
Çerezleri temizleyebilirsin...
kullandıgın tarayıcıyı güncelle olmazsa kaldır yeniden kur..._____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
firefox 3 ü sitesinden çektim. normal açınca direk çöküyordu. güvenli kipten bazı eklentileri kaldırdım şimdi kullanabiliyorum. ama şimdi de blog sayfalarına ve bazı sitelere girmeye çalıştığımda direk çöküyor. silip baştan yükledim application data daki klasörünü sildim falan sonuç değişmedi. hala blog sayfalarına giremiyorum. ie kullansam o da kitleniyor çözemedim bir türlü??
he blog sayfalarına ktunnelden giriş yapabildiğimi de söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Summer_715 -- 29 Temmuz 2009; 14:41:01 >_____________________________ .. -
Konu hort olacak ama bendede bu sorun ortaya çıktı. 2 gündür google a girmeye çalışınca firefox çöküyor. Sebebini bilen varmı? _____________________________ "Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X