|
Google, Arama ana sayfasını yeniliyor: Klasik arama butonu kalkıyor!
-
-
-
DuckDuckGo candır
-
Google o klasik sayfa demek değildir, her ne kadar website sahipleri ve içerik üreticiler bu durumdan zarar görse de kullanıcılar sonuca direkt ulaşabiliyor.
-
İnternet artık ölü bir yer ister inanın ister inanmayın bu böyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben sadece arama çubuğundan arıyorum. Bu sayfaya pek girmiyorum bile
-
Klasik arama motoru devri bitti. Artık AI araçlarını istediğimizi yazarak direkt sonuca ulaşıyoruz.
Aratmak istediğim bir sorunu bulmak için tek tek siteleri dolaşıp, yazıları yorumları okuyup hatta başka sorgular da aratıp istediğim veriye ancak ulaşabiliyorduk. AI aracına istediğim bilgiyi yazıyorum, benim yeri geliyor 15 dk'da arayıp bulduğum bilgiyi bir kaç saniyede hazırlıyor.
Hele click-bait olayını eritmesi harika oldu. Mesela X takımın maçı saat kaçta, hangi kanalda yazıyordum, öğrenmek için bir sürü yazı, sahte resimler başlıklar, reklamlar. Şimdi saat 20:00'da abc kanalında diyor, hem de 1-2 saniyede.
_____________________________ -
kendi adina konus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben 50 liralik aliyorum der gibi olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sence Google’ın klasik “Google’da Ara” butonunu kaldırıp yerine bu üç yapay zekâ seçeneğini koyması kullanıcı deneyimini gerçekten iyileştirir mi, yoksa gereksiz bir değişiklik mi?
açık konuşmak gerekirse son 1 senedir klasik kısmı pek de kullanmıyordum, gemini zaten sorularımın %90'ını doğru cevapladığı için hap bilgi gibi okuyup geçiyorum. her siteyi tek tek dolaşmak gerçekten vakit kaybı gibi geliyor buna alıştıktan sonra.
Google da her şeyi halletmişti sadece bir bu kalmıştı sağ olsun onu da düzeltiyor şimdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt