Şimdi Ara

google adsense 1500 sayfalık websiteye yetersiz içerik hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1500 filmli bir sitem var bloggerdan ama sürekli yetersiz içerikten red yiyorum dün açtım siteyi ondanmı bide sitemap yaptım 26 url gibi bişey dedi bununla bir ilgisi varmı sitenin linki filmdostutr.blogspot.com
    not:varsa eksiklerim söylermisiniz

• arkadaşım sıkıntı filmlerden dolayı mesela benim sitemi ucanpc.tk yı kabul etmiyor nedeni ise crack warez içeriyor diye seninkide mesela walking dead tarafından izin verilmeden yayınladığın için Çözdükmü sorununu reklam ağacını dene googlede arat koşulsuz kabul ediyor
  • Gelenli kullanıcısına yanıt
    çok saol dostum
  • Gelenli kullanıcısına yanıt
    bi de ödemeleri nasıl yapıyormu sıkıntı yoktur umarım
  • arkadaşım istersen benim refli linkten kayıt ol Link Ödeme banka aracılığı ile yapılıyor dolar sistemi geçerli bide 50 dolara kadar sadece pop up reklam kabul ediyo sitemde mesela boş bi yere tıkla çıkıyor ama güzel
  • valla kardeş ben de kaç gündür kayıt olmaya çalışıyorum onaylamıyor, az önce yine başvuru gönderdim. 28 tane kayıt var blogda. inş. kabul eder.siteni warez diye kabul etmiyordur. ödemeler konusunda herkes çok iyi diyor, reklamstore 'dan reklam alacaktım herkes boşver adsense daha iyi dedi. bide onaylasalar..
  • Yetersiz içerik uyarısı içerik sayısından öte sitenin yaşı ile alakalıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sitemde 500 icerik var 1 , 2 aylık olmuyor ne kadar olması lazım icerik ile site yaşı ?
  • Korsan film sitesine Adsense onay vermez. Daha önceden onay verilmiş hesabın kodunu eklersen de banı yiyebilirsin dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.