bir süre önce aracıma 185/65/14 ebatlarında yazlık lastik aldım fakat lastiklerin hepsininde yanak kısımlarında içe doğru çöküklük olduğunu gördümkarşılıklı ili tarafındada var aldığım bayıye gittiğimde çökük kısımların birleşim yeri olduğu herhangibir sorun olmadığı söylende fakat ben şimdiye kadar hiçbir lastikde böyle bir çöküntü görmemiştim bukonuyla ilgili bilgi verebilecek olan varsa sevinirim markası goodyear duragrip yenı çıkan bi lastikmiş
şimdi gördüm sorununu
bi resim koysan daha ii anlarız
Bence kotu depolanmadan dolayi olan bir sey.yani iyi degil.Belkide kullanilmis olabilir mi?
lastik hangi yılda imal edilmiş? üstünde yazar.
quote:
Orjinalden alıntı: ekek
bir süre önce aracıma 185/65/14 ebatlarında yazlık lastik aldım fakat lastiklerin hepsininde yanak kısımlarında içe doğru çöküklük olduğunu gördümkarşılıklı ili tarafındada var aldığım bayıye gittiğimde çökük kısımların birleşim yeri olduğu herhangibir sorun olmadığı söylende fakat ben şimdiye kadar hiçbir lastikde böyle bir çöküntü görmemiştim bukonuyla ilgili bilgi verebilecek olan varsa sevinirim markası goodyear duragrip yenı çıkan bi lastikmiş
LAstiklerin üst üste fazla adette dizilmesinden yada dikey olarak raflara yerleştirilirken fazlaca sıkıştırılarak yerleştirilmesinden kaynaklanan ve özellikle lastik taban katı birleşimlerinde meydana gelir. Sorunmudur?
Eğer tel kırığından kaynaklanmıyorsa endişelenmenize gerek yok.
Lastikleri bir süre önce aldım demişsiniz ne zaman aldınız?
o zaman saklama hatası diyebiliriz. Bu tip bilinçsiz insanlardan mal amayın bir daha.
İnsan kendi işini sallamasyon yaparmı ya ?
bi resim koysan güzel olur du
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme