Şimdi Ara

Goodyear Efficientgrip Rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 stepway aracımda fabrika çıkışlı gelen 205 55 16 91H Goodyear Efficientgrip lastikler kurudada ıslaktada çok berbat bir lastik. ben yandım siz yanmayın araba ıslakta hiç durmuyor.

Goodyear efficientgrip serisi 4 kanallı ve B sınıf etikete sahipken 91H yük ve hız endeksine sahip lastik 3 kanallı üretiliyor ve E SINIF LASTİKLERİ TAKIP İNSANLARIN HAYATLARIYLA OYNUYORLAR.

Goodyear Efficientgrip Rezaleti!

• Goodyear efficientgrip compact R14 sahibiyim ve lastiklerden çok memnunum. Benimki de H serisiydi sanırım. Goodyear iyi markadır aslında spesifik sıkıntılar mı yaşadınız?
  • Hocam ölçüler arasın da fark var sanırım. Benim aracımın ölçüsün de 185 60 15 ebatların da. etiket değerleri Yakıt tüketimi B, ıslak hava da A, gürültü 67 DB. Ben bugüne kadar kullandığım lastiklerin hiç birinden Goodyear EGP kadar memnun kalmadım.
  • 2013 model araçla gelen lastik en az 4 yaşındadır.

Min. 4 yaşında lastik zaten ömrünü tamamlamış oluyor.

Birşey beklememek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodyear Efficientgrip Rezaleti!
    185 60 15 ÖLÇÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 5 Haziran 2017; 15:26:15 >
  • Continental ajanına bak hele

Ben memnumum eg'den
  • 4 yıl değil 2 yıldan sonra kullanmam ben olsam.
    Eff grip performance olanını 50 bin km ye yakın ceedde kullandım. Eff. Grip olanı da şimdi 308de var. İkisi de biraz yüzme eğilimi olan lastikler. Fakat aşınma olarak çok iyiler. Mesela conti pc5 30 binde bitiyor ve daha iyi tutuyor. Goodyear ise 50 bin gidiyor ama biraz yüzüyor. Kişiye göre tercih meselesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Hocam ölçüler arasın da fark var sanırım. Benim aracımın ölçüsün de 185 60 15 ebatların da. etiket değerleri Yakıt tüketimi B, ıslak hava da A, gürültü 67 DB. Ben bugüne kadar kullandığım lastiklerin hiç birinden Goodyear EGP kadar memnun kalmadım.

Bu lastik EG Performance değil. sadece efficientgrip eski versiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

2013 model araçla gelen lastik en az 4 yaşındadır.

Min. 4 yaşında lastik zaten ömrünü tamamlamış oluyor.

Birşey beklememek lazım.

Benim demek istediğim lastik sıfırken bile çok kötü E sınıfı lastik mi olur.suan 4 adet hankook ventus prime3 taktırdım yol tutus aşırı iyilesti.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

4 yıl değil 2 yıldan sonra kullanmam ben olsam.
    Eff grip performance olanını 50 bin km ye yakın ceedde kullandım. Eff. Grip olanı da şimdi 308de var. İkisi de biraz yüzme eğilimi olan lastikler. Fakat aşınma olarak çok iyiler. Mesela conti pc5 30 binde bitiyor ve daha iyi tutuyor. Goodyear ise 50 bin gidiyor ama biraz yüzüyor. Kişiye göre tercih meselesi.

Bu lastik etiket degerlerini çok gec öğrendim.lastik etik degerlerini bulmak efficientgrip serisinde cok zor 205 55 16 91H lastik 3 kanallı ve 4 kanallı farklı modelleri var 4 kanallı olan B etiketli.onceden efficientgrip performance modelini dusunuyordum demekki yanilmamisin yuzme problemi tum egp ve eg lerde var sanirim.suan ventus prime3 aldım çok memnunum

• 4-5 yıl olmuş,değiştirmek için geç bile kalmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Continental ajanına bak hele

Ben memnumum eg'den

Yarin birgun kirmizida gecen bir serefsize duramayıp carparsan o zaman ajanı görürsün.

Ayrica continin en adi lastigi egp den güzel​.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Etiket değerleri konusunda iyi bir kaynak:

https://reifen.check24.de/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Continental ajanına bak hele

Ben memnumum eg'den

Yarin birgun kirmizida gecen bir serefsize duramayıp carparsan o zaman ajanı görürsün.

Ayrica continin en adi lastigi egp den güzel​.

Senin daçya'nın frenleri çöp olduğu için duramıyorsundur.Lastiğe suç atma
  • Benim civicde eficientgrip performance var cok memnunum energy saver lardan daha iyi.

Hocam stapway frenleride biraz zayif olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Arac yuksek garip bir dengesi var kayinpederde de var cok kullandim lastiklerine bakmadim ama hic guven vermiyor virajda durmada falan. Adama araci ben aldirdim simdi sattirmaya calisiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodyear bence burada büyük bir ayıp işliyor. Daha çok kar amacıyla aynı isimde hem 3 hemde 4 kanallı lastik çıkarıyorsun, testlere 4 kanallıyı sokup iyi değerler yakalıyorsun daha sonra lastikçi kardeşlerimiz bir güzel 3 kanallıyı allayıp pullayıp takıyor. kaç kişi bilir ki 3 ve 4 kanallısı olduğunu.
  • Efficientgrip ile efficientgrip performance birbirinden çok farklı lastikler .Konu sahibininki sanırım ilki.İki lastigide kullanmis biri olarak yerden goge haklı

• Bende de GYear lı 2013 Stepway vardı ama lastiklerden çok memnundum, belki 4 yıl içinde tutunma özelliklerini kaybetmiş olabilir.
  • 4yaşındaki lastikten ne bekliyorsunuz onu da bize söyler misiniz?

• bu normal bi lastik, effientgrip performance değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.