Şimdi Ara

Goodyear efficient grip 75/65/14 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç haftadır hb ve gg den lastik bakıyodum dün bizim oralarda bi lastikçiddn tanesini 125 e 4 tane aldım. Nasıl iyi lastik mi sizce ? Kullanalı 3 gün oluyo. Yeni olduğu için bi şey diyemem ama aklımda energy saver vardı. Sizce bunu almakla iyi mi yaptım kötü mü ? Sesi az. Hoşuma gitti. Frenleme mesafesi öyle ahım şahım hissettirmedi. Çünkü frenler yeni zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Temmuz 2015; 13:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O nasıl bir lastik boyutu ya araç ne hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı lastigin 185/60/15 olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Bundan önceki lastiklerim Continental Premium Contact 2 olmasına ragmen yol tutuşunda ciddi farklılıklar var ve çok daha sessiz bir lastik.
  • yav iyi de yumusak oldugundan cıvıleri hemen içine alıyor. Hemen bitiyor omru de az. Diger konularda tavıkı iyi.
  • efficient grip ayrı efficient grip performance ayrı,,, sizin aldığınız hangisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

efficient grip ayrı efficient grip performance ayrı,,, sizin aldığınız hangisi

Sadece grip hocam. Bi de bu tarihi nerde yazıyo. E13 diyo ama inş o değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

O nasıl bir lastik boyutu ya araç ne hocam?

Hocam 175/65-14

Başlığı düzelteyim derken 1 i silmişim. Araç 2008 palio

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 175/65/14 efficientgrip compact kullanıyorum ben de. 2000 km oldu memnunum şimdilik sessizlik, fren mesafesi vs. gayet iyi. Üretim yılı ve haftası yazıyor lastikte. Araca indigimde tarih kısmının fotosunu çekip editlerim.

• Oval bir kabartmanin icinde bitisik olarak, ornegin 3414 yaziyorsa; 2014ün 34.haftasinda uretilmis anlamına gelir

Ayrica ilk 1000km civari net fikir edinemezsiniz, araba hafiften yüzer gibi yapar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 19 Temmuz 2015; 11:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

175/65/14 efficientgrip compact kullanıyorum ben de. 2000 km oldu memnunum şimdilik sessizlik, fren mesafesi vs. gayet iyi. Üretim yılı ve haftası yazıyor lastikte. Araca indigimde tarih kısmının fotosunu çekip editlerim.

İkinize de teşekkür ettim hocam. Bende compact grip kullanıyorum. Şu an 400 km yaptım. Bakalım dediğiniz gibi bin-2bin den sonra görüşlerimi yazarım. Eski lastiklerim kabak olmuştu artık. Korkutuyordu beni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.