Şimdi Ara

Goodyear 4 adet 16' lastik için 80TL, 17' ve üzeri için 200 TL hediye çeki + Lastik Sigorta Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 adet lastik alımında 16 inç lastikler için 80 TL, 17 inç ve üzeri lastikleri için 200 TL değerindewww.goodyearclub.com.tr alışveriş çeki hediye edilecektir.

Katılım Koşulları

Lastik alımının kampanyaya katılmış Goodyear bayilerinden yapılması gerekiyor.

Anlaşmalı Goodyear Bayi Listesi

Kampanyaya sadece Goodyear marka binek yaz lastikleri 4x4 lastikler ve dört mevsim lastikler dahildir. Ticari ve hafif ticari araç lastiği alımlarıyla filo satışları kampanya kapsamı dışındadır.
    Katılımcı kampanyadan yalnızca 2 (iki) kez faydalanabilir. 2 (iki) katılım için ayrı cep telefonu ve faturayla aktivasyon yapılması gerekmektedir.
    Kampanya 6000 adet alışveriş çekiyle sınırlı olup Goodyear, kampanyayı herhangi bir zamanda, herhangi bir nedenle iptal etme ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Hediyeler arasında en dikkat çekeni bence 100 TL'lik BP yakıt hediye çeki. Bu çekten 2 adet alınabiliyormuş, o şekilde bilgi aldım.

Hediye Kataloğu

2. Lastik Sigorta Programı

Daha önce 4 adet aldığımız sıfır lastiklerin 1 sene içerisinde 3 tanesinin yanaklardan çatlama yapması sebebiyle oluşan mağduriyetimizi giderecek bir kanal bulamadığımız düşünüldüğünde uygun bir kampanya olarak görüyorum, aslında "sigorta" yerine "arızalı lastiğin yenilenmesi" desek daha doğru çünkü alım yaparken ödediğiniz bir sigorta ücreti yok.

Lastik Sigortası

Goodyear Lastik Sigortası, 01.05.2017–30.04.2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan bayilerden tek seferde 4 adet 17” ve üzeri Goodyear marka lastiğin satın alınıp, satın alım sonrasında en geç 15 gün içerisindewww.goodyearlastiksigortasi.com üzerinden aktivasyonunun tamamlanmasıyla başlar ve aktivasyon itibarıyla 1 (bir) yıl boyunca geçerlidir.
    Teminat sadece tamir edilemeyen lastikleri kapsamaktadır.
    Her lastik için bu teminattan bahsi geçen süre içerisinde en fazla 1 (bir) kez yararlanılabilir.

---

Ankara Tunahanlılar'da 245/45R17 Eagle F1 Asymmetric 3 fiyatı biz yaptırdığımızda 375 Liraydı. Toplamda 1500 lira ödendi fakat hediye çeki ile birlikte tanesi 325 Liraya gelmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 24 Nisan 2018; 18:45:47 >

• Lastiği aldığınız fiyat çok iyiymiş. Bende Goodyear Efficientgrip Performance 215/50R17 91W bakıyorum 500 TL den aşağı yok.
    Bende Goodyear Efficientgrip Performance 205/50 R17 bakıyorum.

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-efficientgrip-performance-205-50r17-93w-xl/
    445 TL. bayilerde kaç para bilmiyorum.
    karar veremiyorum.

Orijinalden alıntı: Mihmander

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-efficientgrip-performance-205-50r17-93w-xl/
    karar veremiyorum.
    Lastik 10 numara 5 yıldız. Fiyatı biraz pahalı.

karar veremiyorum.
    205/50R17, 215/50R17

Bu ebatlar 225/45R17'ye göre daha az tercih edilen modeller olduğu için biraz daha pahalılar.

Kampanyaya katılan bayilerden birini arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz. Lastikcim'den çok daha uyguna gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat linea için kaç inç almam gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

fark ne olur?

Çaptaki Farki= -0.47 %
    MAKSIMUM +/- 2.5% fark öneririz!
    diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 24 Nisan 2018; 9:45:14 >
  • quote:

205/50 R17 yerine 225/45 R17 lastik takılabilir mi?

fark ne olur?

Çaptaki Farki= -0.47 %
    MAKSIMUM +/- 2.5% fark öneririz!
    diyor..
    205/50R17 ile 225/45R17'nin çap farkını nasıl hesapladınız? 2 boyutlu mu 3 boyutlu mu? Çok farkeder mi bilmiyorum fakat 205-225 farkı gözedilmeli böyle bir hesap yapılıyorsa.

https://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

• bu hediye çekini nasıl kullanıyoruz
    bp 80 liralık hediye çekini mesela satın alıp kod falan mı söylüyoruz
    açıklama göremedim ben

böyle siteler var hesap yapıyor.

https://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

https://kolayoto.com/lastik-uzmani/lastik-olcusu-hesaplama.html
    Hesaba genişliğin de katıldığını gördüm, tercih sizin.

@mrtsyl
    Lastik alımını yaparsanız bu yönlendirmeleri bayi de yapacak zaten. Elinize 2 tane kapalı zarf geçecek, ondan sonra linkini verdiğim siteleri kullanacaksınız.

@ilonsahiden
    80 lira yakıt masrafı ve 50 lira taktırma ücreti ödemek isteyen kişilere çek+puan fırsatınızı bir konu ile paylaşabilirsiniz.

• Anlatmak ya da sormak istediğim: Bayi fiyatları neden bu kadar yüksek oluyor

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Anlatmak ya da sormak istediğim: Bayi fiyatları neden bu kadar yüksek oluyor
    Bu kampanya dahilinde bayi fiyatında herhangi bir yükseklik göremiyorum.
    Tam aksine internet alışverişine kıyasla 180 lira gibi bir tasarrufumuz oldu.
    Güneşli bir pazar günü bayiye gidip 2 saat içerisinde 5-6 haftalık lastiklerimizin takılışını izleyip aracımızı teslim alabildik, memnun kaldık, paylaştık.
    Tabii ki herkes birebir bizim yaşadığımız tecrübeyi yaşayacak diye bir şey yok.
    Nitekim Bayiden umut yok
    bp 80 tlyi görünce onu alayım dedim açıklama da göremedim.
    önce BP istasyonu bulayım onlara bir sorayım karttan kupondan haberleri var mı sonra satın al derim :)
  • Kışın yeni açılan bayi kampanya yapmıştı eagle sport modeli baya uygundu.Nette biraz araştırınca 2 3 yorum gördüm onalr da çok kötü olduğu, ıslak zemin performansının berbat olduğu yönündeydi.Marka algısından ötürü baya şaşırmıştım,düşündüm ve almamaya karar verdim..

Bu lastiği kullanıp memnun kalan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mrtsyl

Burası Kars Biraderim :) Bayiinin kendinden haberi yok bugün yol yardım için aradım zarf üzerinde yazan numarayı o zarfı nerden buldunuz dedi adam :)
    2 yerine 3 zarf aldım :) meğer yol yardım sigorta ile birlikte aktif oluyormuş.3. zarfı da kaldırmışlar internet sitesini de degiştirmişler
    Nitekim Bayiden umut yok
    bp 80 tlyi görünce onu alayım dedim açıklama da göremedim.
    önce BP istasyonu bulayım onlara bir sorayım karttan kupondan haberleri var mı sonra satın al derim :)
    Tahmin etmeliydim zor bir yerde olduğunuzu

Yol yardımdan haberim yok açıkçası, herhalde anlaşmaları bitmiştir, yoksa cevabı ilginç servisin :)

Siz 100 liralık çek kazandınız sanırım, 100 liralık BP kodu da var, bazen stok yenileme yapmaları gerekiyor ama biz alabildik 2 tane. Yine zarfla adrese gelecek olan puan yüklü BP kartla alışverişi gerçekleştirebileceğiz.

Bu anlamda puan kullanmak için de anlaşmalı bir BP istasyonu aramaya gerek olacağını düşünmüyorum, eğer böyle bir şey yapacaksanız da Goodyearclub ile iletişime geçip onlardan bilgi alın yada onların bilgi almasını sağlayın bence.

• tamam Teşekkür ederim :) 80tlm var benim 80 tllik ürün de var gördüm .zaten burda yoksa memlekete salacam ondan sordum bpclupsmart karttır o zaman o da geçer heralde :)

Orijinalden alıntı: man utd

Kışın yeni açılan bayi kampanya yapmıştı eagle sport modeli baya uygundu.Nette biraz araştırınca 2 3 yorum gördüm onalr da çok kötü olduğu, ıslak zemin performansının berbat olduğu yönündeydi.Marka algısından ötürü baya şaşırmıştım,düşündüm ve almamaya karar verdim..

Bu lastiği kullanıp memnun kalan var mı?
    Şöyle ki, Eagle Sport Goodyear markasıyla Türkiye'de üretilen ve 2. Kalite? diyebileceğimiz bir lastik. Hem ithal edilmediği için hem de Eagle F1 Asymmetric 3'e göre düşük kalitede üretildiğinden fiyatı daha uygun.

Bu yüzden marka olarak değil model olarak araştırmak lazım.

@mrtsyl
    100 liralık hediye çekini nereden çıkardıysam :)
    Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 24 Nisan 2018; 22:26:0 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.