Şimdi Ara

Good Year EGP / Conti. CPC5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce çok kez yapılmıştır bu karşılaştırma fakat ben bir de Focus kullanıcılarına sormak istiyorum.
    Bugün aracımda durumu gerçekten kötü olan lastiklerimle ciddi bir tehlike atlattım. Her gün kullandığım yoldaki viraja normalden biraz daha hızlı girdim. Araba arkadan koptu ve ciddi bi şekilde sola doğru kaymaya başladı zıt ve keskin direksiyon hareketleriyle kolayca yola devam ettim. Her ne kadar tehlikeli ve beklemediğim bi hareket olsa da panik yapmadım fakat eşim biraz korktu.
    Focusun süspansiyonları sert bunu biliyoruz. Bu yüzden bu iki lastiği kıyas yapabilecek tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    Not: 1 haftadır forumda focusun yol tutuşu hakkında çok tartışma var bu konu da onlara donmesin. Benim lastiklerim çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focusum yok malesef ama bildiklerimi yazayım.

CPC5 Kia Ceratoda, EGP ise şu an Ceed'de kullanmaktayım.

Her ne kadar EGP yumuşak biliniyor olsa da bence yanaklarda EGP, tabanda CPC5 daha yumuşak. Bana öyle geliyor ki CPC5 daha sessizdi. Tamam ceed yol sesi alıyor ama EGP ses yapıyor, arabadan anlayan ve aracıma binenler yol sesinin çok olduğunu söylüyor. Kışlık lastik ile daha sessizdi aracım ve EGP'leri 2015 üretim sıfır olarak aldım geçen ay.

CPC5 özellikle yanalda daha iyi tutunma sağlıyordu diye düşünüyorum. Bununla beraber CPC5 yaklaşık 30 bin km gibi eskimişti. EGP'nin daha uzun km yaptığı söyleniyor. Cerato yol tutuş olarak ceedden geride idi ama CPC5 baya toparlamıştı arabayı. EGP ile esp'yi rahatlıkla devreye sokabiliyorm Ceed'de. Tabanı sert bence.

Kısacası yeni bir takım lastik alacak olsam CPC5 tercihim olur. Ama EGP de fena değil.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Aslında etiket değeri en düşük olan lastik 68 db ile egp ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Aslında etiket değeri en düşük olan lastik 68 db ile egp ama?

Ben de bu sebeple almistim ama gurultu var malesef. Tamam arabanin yol yalitimi iyi olmayabilir ama kisliklara gore de baya artti ses. Kisliklarim baya yumusakti onu da belirteyim. Sonuc, yalitim yapacagim.

• Çok kararsız kaldım ikisi için de çok güzel yorumlar var ama arada da 25 30 lira gibi bi fark var lastik başı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.