Şimdi Ara

Gönül Yarası....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aman bi övdüler bi övdüler... neymiş efendim çok acıklıymış da çok ağlarmışım da çok güzel filmmiş de...

ben acıklı bi taraf göremedim filmdeki üstadların dışında da konuda bi özellik de yoktu..

kim neyini niye begendi bi açıklasa bana ya

• o nedirküne
  • Dealer2 keşke gitmeden önce bana sorsaydın.Seni engellerdim.Bu filmle ilgili yorumum var.Beyazperde'de ordan alıntı yapayım.Sana tavsiyem yazı-tura,anlat istanbul ve pardon izlencek filmler.Görürsen bunları izle.

" (5 Ocak 2006 Perşembe, 21:58)
    Bence film vasatı aşamıyor.İnan büyük beklentilerle izledim.Ama bir eşkiya,anlat istanbul ve yazı-tura gibi etkilemedi.Şener sen beni hayal kırıklığına ugrattı.Klasik türk filmi olmuş.Diyaloglar sıradan ve oyunculuklar işte tam oturmuş diyemiyorsunuz.Hele film 2 saat 20 dakika sürmesi ayrı bir olay filmi 1 saat 30 dakika düşürselerdi sıkılmadan rahatça izlenirdi."
  • dealer82 seninle ilk defa ve muhtemelen son defa aynı fikirdeyiz galiba.
    Ben de beğenmedim bu filmi.Aklımda kalan sadece Timuçin Esen'in oyunculuğu,son sahnede Meltem Cumbul'un vurulması..Onun haricinde sıkıcı bir film.Abartıldığım kadar değil bence.Ama yine de pek çok abartılan filmden de daha iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Dealer2 keşke gitmeden önce bana sorsaydın.Seni engellerdim.Bu filmle ilgili yorumum var.Beyazperde'de ordan alıntı yapayım.Sana tavsiyem yazı-tura,anlat istanbul ve pardon izlencek filmler.Görürsen bunları izle.

" (5 Ocak 2006 Perşembe, 21:58)
    Bence film vasatı aşamıyor.İnan büyük beklentilerle izledim.Ama bir eşkiya,anlat istanbul ve yazı-tura gibi etkilemedi.Şener sen beni hayal kırıklığına ugrattı.Klasik türk filmi olmuş.Diyaloglar sıradan ve oyunculuklar işte tam oturmuş diyemiyorsunuz.Hele film 2 saat 20 dakika sürmesi ayrı bir olay filmi 1 saat 30 dakika düşürselerdi sıkılmadan rahatça izlenirdi."

abi pardon u begenmedim anlat istanbul u da izlemem zaten ... Türk filmi izlemeyecem artık çok başarısızlar.. nerde o hababam sınıfı serisi.. ondan sonra yapamadılar bence doğru düzgün bişey...
    bi cem yılmaza bakarım bi yılmaz erdoğana başka da gitmem ya...

film hakkındaki yorumum şu.. Uzundu evet... saçmaydı klasik hikaye ilk baştan sonu biliniyor, anlaşılıyor... bi arkadaşla birlikte izledik zaten sıkıntı bastı kadın bi daha aradı ya şener şen'i antepten arkadaşın yorumu: "ulan antebe gidiyo karıyı alacak istanbula bi daha dönecek heralde boşver kapatalım "

neyse sonuçta sevmedim ve DVD sini kiraladım yani 2.5 milyona kiraladım :) oh kazanamasın böyle başarısız filmler para...

dostum senle kafalar uyuyor sen şunlara bak bi istersen:
    -Fear and Loathing in Las Vegas
    -Requiem For A Dream
    -A Beautiful Mind
    -Up in Smoke

bunlara bak mutlaka

• Banada öykle dediler izledim hiçte acıklı değil hatta çokda saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

dostum senle kafalar uyuyor sen şunlara bak bi istersen:
    -Fear and Loathing in Las Vegas
    -Requiem For A Dream
    -A Beautiful Mind
    -Up in Smoke

bunlara bak mutlaka

Ya bende türk filmlerine prim vermem.Ama işte etkilendiğim filmler belli 2-3 tanedir.
    Verdiğin filmlerden requirem izledim.Ama o filmi 6 saatte bitirebildim.Çünkü seyretmek çok zor hem müziği ile hemde sahneleri ile etkiliyor.Bu filmden sonra içkiyi bile içemez oldum :)Bence verdiği mesajla en etkili filmlerden biri.
    Beautiful mind izledim.Bu tarz fimlere deniyor.Unuttum bak final sahneleri süprizle biten filmler bak asağıda verdiğim fimlerde öyledir.Severim o tarz filmleri.Diğer 2 filme izlemedim onlara bakacağım.

Senden şunlara bak izlemediysen

-Crash
    -Memento
    -The Machinist
    -Donnie Darko
    -The Butterfly Effect

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok kotu olmasada kotu iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Senden şunlara bak izlemediysen

-Crash
    -Memento
    -The Machinist
    -Donnie Darko
    -The Butterfly Effect

Crash e bakmadım
    Memento Superdir!
    Machinist i çok övdüler uygun bi zamanda izleyecem var bende izlemedim daha
    Donnie Darko yu da duydum izlerim bi ara
    The butterfly Effect de iyidir ;)

Requiem for a dream ı çıt çıkarmadan izledim biriyle film bitti ikimiz de yorum yapmadık kapadım filmi hiç konuşma olmadı ve uyuduk...

Ama demekki herkeste uyandırdığı etki başka filmin...

Ben çok bunaldım bi ara nefesim gitti (hafif bi panik atak sorunum var :))
    bak beyazperdedeki yorumum

Filmi biraz önce izledim ve internette aramaya başladım. buraya üye oldum sırf bunu yazabilmek için...
    Çok kötü bir film. Beni çok kötü etkiledi hala etkisindeyim sanki yüksek bir yerden düştüm ve betona çarptım. Uzun süre etkisinden çıkabileceğimi zannetmiyorum.
    Ne denilebilir ki herkes mutlaka izlemeli.

gerçekten de etkisinden çıkamadım uzun süre... bunalımda biri izlese kesin intihar eder!
    FILM ŞUNU ANLATIYOR:
    "HER ŞEY GÜZEL OLACAK DİYE BEKLEME İÇİNDEKİ ÜMİT ÖLSÜN.. BOŞU BOŞUNA ÜMİTLENME... HAYATIN GERÇEKLERİ VAR VE "GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR" LAFI SAÇMALIK... HERŞEY DAHA DA KÖTÜ OLACAK!!!!!!!

• sana aynen katılıyorum..şener şen eşkiya dan sonra böyle bir filme nasıl imzasını koydu hayret..Üstelik oscara aday bildiğim kadarıyla..film içi doldurulmaya çalışılmış koca bir boşluktan ibaret..
  • bunu gördügüm iyi oldu yanlışlıkla indirmeyelim..

not: eşkiya'yıda begenmemiştim zati... pat pat silah sıkılıyor komik gelmişti bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.