Şimdi Ara

Gömülü diş ameliyatı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün hastaneye gittim 20 lik dişlerimi çektirmem gerekiyor mu onu soracaktım ama başka bir sorun çıktı alt çenemde gömülü diş varmış bir tane 1 ay sonraya ameliyat randevusu verdi. eğer ameliyat olan varsa ağrı,sızı vb. oluyor mu anlatırsa sevinirim.

gömülü diş burada

Gömülü diş ameliyatı olan var mı?

• Bana da olman lazım dediler 9 ay kadar oldu olmadım sıkıntısını da yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim yirmilikler gömülüydü , eğer aynı olursa benimki dişçiden çıktıktan sonra ölümcül bir ağrı yapmıştı.Kesinlikle doktora söyle adamakıllı bir ağrı kesici yazsın , iğne falan olmalı öyle apranaxın majezikin(ki ikisinide aldım 1 saat arayla) kesebileceği bir ağrı değil.Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Valla benim yirmilikler gömülüydü , eğer aynı olursa benimki dişçiden çıktıktan sonra ölümcül bir ağrı yapmıştı.Kesinlikle doktora söyle adamakıllı bir ağrı kesici yazsın , iğne falan olmalı öyle apranaxın majezikin(ki ikisinide aldım 1 saat arayla) kesebileceği bir ağrı değil.Geçmiş olsun

Teşekkürler hocam. Ağrısı 1 gün filan mı sürüyor yoksa 1 hafta filan mı?
  • Ağızda olduğu için hızlı toparlıyor ama çektirdiğin gün akşam belkide gece baya ağrı yapar sonra güzel bir uyku çekebilirsen baya bir düşüyor ağrısı ama insandan insana değişebilir herkeste çok ağrı yapacak diye birşey fakat olurda ağrırsa diye doktoru kesinlikle uyar benimki maldı apranax fort yazıp gönderdi.Sanada ilaç verecek olursa en azından apranax plus falan iste bulunabilecek en iyisi o

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Ağızda olduğu için hızlı toparlıyor ama çektirdiğin gün akşam belkide gece baya ağrı yapar sonra güzel bir uyku çekebilirsen baya bir düşüyor ağrısı ama insandan insana değişebilir herkeste çok ağrı yapacak diye birşey fakat olurda ağrırsa diye doktoru kesinlikle uyar benimki maldı apranax fort yazıp gönderdi.Sanada ilaç verecek olursa en azından apranax plus falan iste bulunabilecek en iyisi o

tamamdır hocam teşekkürler. artık 1-2 gün dayanacağız.
  • Önemli değil , umarım ağrımaz çok.Tekrar geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 20 lik dişler 15-16 yaşlarında çıkmaya başladı ve gömüldü.1-2 yıl sonra ameliyatla alıcaz dedi doktor ameliyata giren herkes acımaz diyordu girdim ameliyata doktor açtı damağı çekiyor çekiyor gelmiyor diş.Kis mi var öyle birşey dedi acıyor ama bağıramıyorum da adam ağzımın içinde olduğu için.Kıra kıra aldı dişi ama bastırdıkça koltuğa gömülüyor gibi oluyordum.Sonra dikti orayı çıktım ağrı kesiciyi hafif yazmış herhalde 2 hafta ağrı hissettim ama benimki biraz ekstrem durumdu.Diğerini nasıl aldıracam bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.