Şimdi Ara

Gömlekte en kaliteli marka hangisidir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
6
Favori
93.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commodore63

bol para bol savurma

Alıntıları Göster
    Taji der giderim.
  • bence en kaliteli gömlek, ütüyü en güzel tutan gömlek
  • quote:

bol para bol savurma

Alıntıları Göster
    Ramsey
  • quote:

bol para bol savurma

Alıntıları Göster
    http://www.verdtoneshop.com/gomlek sayfasını incelemenizi tavsiye ederim.

• quote:

bol para bol savurma

Alıntıları Göster
    Karaca
    kiğılı
    Sarar
    Sabri ÖZel
    Damat

KAraca benim için 1. sıradadır fakat diğerleri aynı kalitede sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Karaca
    kiğılı
    Sarar
    Sabri ÖZel
    Damat

KAraca benim için 1. sıradadır fakat diğerleri aynı kalitede sanırım

Alıntıları Göster
    ben lcw derim.

Şu ana kadar ki gömleklerimin hepsinin markası lcw idi.

gayet memnundum. 50 tl üzeri para veremiyorum bi gömleğe öğrenci olduğumdan dolayı.
  • Mavideki gömlekler çok güzel tabii fiyatı da öyle. Kaliteli gömlekler en az 69-79 dan başlıyor öğrenci halinle al alabilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Mavideki gömlekler çok güzel tabii fiyatı da öyle. Kaliteli gömlekler en az 69-79 dan başlıyor öğrenci halinle al alabilirsen
    jack jones

• seher
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

seher
    Bu konuda bi kaç kelam edelim.

Geçen gün alışverişim sebebiyle 100% pamuk ve saten tarz burası çok önemli kumaşın kaynağı %100 olabilir ama kaltesini elde ediliş tarzı belirler ve saten kumaş parlak ve fark eden bir kumaştır.

hepsini gezdim ve giydim işte yorumlarım.

Bariz açık ara fark en kaltelisi network vakko ve sarar

network 180 lira vakka 300 üstü sarar da 200e bulmak mümkün
    fiyatı pahalı olup çok iyi olmayan markalar bence lacostle pier cardin ve tommy bunlarda 0rtl 300 ve ve bu parayı hak etmiyorlar.

Şimdi burada ticari çakallık yapmak mümkün network boyner gurubu olduğundan altınyıldız kumaşı kullanıp üretimi ve kalıpları farklıdır yane ucuz ve netwrok akltesi için altınyıldızda indirim +kalıbı size oturan bi gömlek hatta %100 pamuk nadir olarak bulunur benim baktıgım magazada 2 tane kalmıştı 50 l,irayam aldım.

karaca:gömlek kaltesi çok farklı her rengi denemeniz gerekiyor.örneğin beyaz ve %100 pamuk sade seçeneğini zor buldu satıcı fakat düz kesim olan 100% pamuk olmasına rağmen hoşuma gitmedi slim fit olanı deiyelim bari dedim ve poşeti açınca kalite farkı ortaya çıktı slim fit olan da%100 olmasına rağmen ipekimsi bi havası vardı.
    bunuda 50 liraya kampanyadan ahllettim.

ramsey kalite olarak üst segmentle yarışır fakat fiyat olarak onlardan aşşa aklır yok kampanyaları çok sınırlı

kısaca network den 2 altınyıldızdan 1 karacadan 1 avvdan 1 gömlek alarak turu tamamladım ama karaca-vakko-networke sadece ugramak bütün mağzalara girip çıkıp 10 satinizi vermenize gerek bırakmadan alışveriniz tamamlatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Bu konuda bi kaç kelam edelim.

Geçen gün alışverişim sebebiyle 100% pamuk ve saten tarz burası çok önemli kumaşın kaynağı %100 olabilir ama kaltesini elde ediliş tarzı belirler ve saten kumaş parlak ve fark eden bir kumaştır.

hepsini gezdim ve giydim işte yorumlarım.

Bariz açık ara fark en kaltelisi network vakko ve sarar

network 180 lira vakka 300 üstü sarar da 200e bulmak mümkün
    fiyatı pahalı olup çok iyi olmayan markalar bence lacostle pier cardin ve tommy bunlarda 0rtl 300 ve ve bu parayı hak etmiyorlar.

Şimdi burada ticari çakallık yapmak mümkün network boyner gurubu olduğundan altınyıldız kumaşı kullanıp üretimi ve kalıpları farklıdır yane ucuz ve netwrok akltesi için altınyıldızda indirim +kalıbı size oturan bi gömlek hatta %100 pamuk nadir olarak bulunur benim baktıgım magazada 2 tane kalmıştı 50 l,irayam aldım.

karaca:gömlek kaltesi çok farklı her rengi denemeniz gerekiyor.örneğin beyaz ve %100 pamuk sade seçeneğini zor buldu satıcı fakat düz kesim olan 100% pamuk olmasına rağmen hoşuma gitmedi slim fit olanı deiyelim bari dedim ve poşeti açınca kalite farkı ortaya çıktı slim fit olan da%100 olmasına rağmen ipekimsi bi havası vardı.
    bunuda 50 liraya kampanyadan ahllettim.

ramsey kalite olarak üst segmentle yarışır fakat fiyat olarak onlardan aşşa aklır yok kampanyaları çok sınırlı

kısaca network den 2 altınyıldızdan 1 karacadan 1 avvdan 1 gömlek alarak turu tamamladım ama karaca-vakko-networke sadece ugramak bütün mağzalara girip çıkıp 10 satinizi vermenize gerek bırakmadan alışveriniz tamamlatabilir.

Alıntıları Göster
    Cacharel'in gömlekleri nasıl ??

• quote:

Orijinalden alıntı: w.wallace

Cacharel'in gömlekleri nasıl ??

Alıntıları Göster
    uplayalım bende merak ediyorum.
  • Network 3 adet aldim gercekten gomlekleri guzel.
  • kamer giyiyorum memnunum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
  • Tudors Gömlek Krallığı
  • Dufy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Dufy
    Konu nereden nereye gelmiş. Ben de Sabri Özel gömlekleri soracaktım. Gittigidiyor'da 40 tl'den bi satıcıda gördüm. Tasarımı da fena değil bi tane alıp denemeyi düşünüyorum. Fikri olan var mı acaba ?
  • Kesinlikle collezione
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Kesinlikle collezione
    dufy,vakko
  • Paul martin giyiniyorum bn
    Birde turtles. VAr
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.