Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bang bang -- 15 Ocak 2013; 8:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

15-20 liraya gömlek nerden bulabiliriz fazla para vermek istemiyorum daha çok model almak için.

Düzce tarafına yolunuz düşerse tommy ve abercrombie gömlekler 35-40 lira hocam

Nerdeymiş ya o ?
    Online falan nasıl sipariş edebiliriz ki ?

Fabrika satış mağazası hocam. İnternetten sipariş yok. Dahası her gittiğinde de güzel ürün bulamıyorsun denk gelmesi lazım

Açık adres verebilir misin hocam? Mekanın adı falan nedir?

D-100 karayolu üzeri altınpınar köyü girişi Düzce imteks

Teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar bilen bilir zaranın gömleklerini ve kesimlerinin fitliğini sezonda 90 liraya sattıkları gömleklerini önce 40 liraya düşürdüler şimdide 30 liraya düşürmüşler . Ama m ve s bedenler hiç kalmamış bedeni l xl xxl olan arkadaşlar uğrarlarsa çok güzel parçalar düşürebilirler 30 tl ye bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 3 Şubat 2012; 11:58:32 >
  •  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Bende bugün 3 tane gömlek aldım. Ahanda biri bu

Bir kutlama için kıyafet almaya giderken alıp geri bıraktığım gömlek bunun yerine dar kesim beyaz gömlek almıştım Sarar'dan. Hayırlı olsun.

valla giydim tam oturdu. :) Fiyatı da çok ucuz... Ayrıca yazında giyebileceğim bir gömlek :)
    20 TL'cik verdim, colin's :)

Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı colin's bu zamana kadar... Ne aldıysam uzun yıllar giydim. Bir kazağım hala 4 senedir ilk gün ki gibi duruyor...

Bende Colin's'ten bakmıştım.

• Canlansın buralar

• Merhaba,

Uzun zamandır bu konuya girme fırsatım olmuyordu,hazır görmüşken bir şeyler yazayım.

Gömleklerin yıkanması;

Gömleklerinizi mümkün olduğunda aynı renklerle birlikte ve aynı tür kumaşlar ile beraber yıkamaya çalışın.Renkli gömlekler için 30 Derecenin üzerine çıkmamaya özen gösterin,gömlekler için yumuşatıcı kullanımını bir kapak daha arttırabilirsiniz.
    Düz renk beyaz gömleklerinizi 60 Derece sıcaklığına kadar yıkayabilirsiniz.Yumuşatıcı kısmına sadece bir kapak çamaşır suyu koymanız gömleklerin sararan renklerinin açılmasına yardımcı olacaktır.

Gömlek yakaları ve manşetleri terden dolayı sararıyor ise ve normal yıkama ile çıkmıyorsa Ariel Professional leke çıkarıcı kullanabilirsiniz.

Gömleklerin lekelenmesi halinde (ketçap,mayonez,hardal,şarap vs. dökülmesi durumunda) anında müdahalede bulunmayın.Sadece kuru bir peçete ile dökülen kaba pisliği alın.Islak mendil gibi şeylerle lekeyi anında çıkartmaya uğraşmayın.Leke çıkmayacağı gibi rengini de açarsınız ve makinede yıkadığınız zaman da lekenin çıkması zorlaşır.

Keten kumaş üzerine şarap gibi maddeler dökülürse hiç bir şekilde uğraşmayın.Direkt kurutemizlemeye verin.En azından gömleğinizi kurtarabilme ihtimaliniz artar.

Kurutma;

Gömleklerinizi kesinlikle ahşap askıya asarak kurutmayın.Askının değdiği yerler zamanla renk değiştirecektir.
    Plastik ve geniş omuzlu askı ile kurutma yapınız.

Direkt olarak güneş ışığı almamasına dikkat ediniz.Kumaşı sertleştirir,koyu renk kumaşlarda zamanla derideki çatlaklar gibi çatlaklar oluşmasına neden olur.

Ütüleme;

Kuruyan gömleklerinizi,ütülemeye yaka kısmından başlayınız.Yakayı önden ve arkadan ütüledikten sonra ütü masasının ön kısmına sırt-omuz bölgesini düzgünce yatırarak ütülemeye devam ediniz.
    Ardından manşetleri ütüleyin ve kol-alt dikişleri hiza alarak kolu düzgünce ütüleyin.
    Diğer kola da aynı işlemi uyguladıktan sonra ütü masasına gömleğinizin ön kısmını koyun,arka tarafından dolaşın ve tekrar diğer ön kısmına gelene kadar ütüleyin.

Ütü yaparken gömlek kumaşının kolayca açılması-ütülenmesi için fısfıs kullanabilirsiniz.Fısfıs kabının içine 1-2 kapak yumuşatıcı koyup,çalkalayın.Hem gömlekler güzel kokar,hem de kolay ütülenir.

Muhafaza-asma;

Gömlekler için kullanacağınız askıların uzun-geniş omuzlu olmasına dikkat ediniz.Kısa askılar,gömleğin omuz kısımlarını yukarı doğru çıkartır,giydiğiniz zaman hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkar.
    Uzun süre giyilmeyecek gömlekleri,kurutemizlemecilerden temin edebileceğiniz naylon poşetler içerisinde muhafaza edebilirsiniz.Hem dolabın ve odanın kokusu sinmez,hem de dolabın dış tarafına bakan kısımlarda sararma olmaz.
    Gömlek ütüsünün bozulmaması için gömleklerinizi mümkün olduğunca tekli asmaya özen gösterin.

Gömlek tavsiyeleri;

Bu yazın modası kareli kumaşlar olacak gibi.
    Eğer açık tenli iseniz beyaz,bebek mavisi,mavi,lila pembe gibi renkler hoş duracaktır.
    Boyunuz ve boynunuz kısa ise yüksek yakalı gömlekler almaktan kaçının.Hakim yakalı gömlekler iyi bir tercih olur.
    Boyunuzu biraz daha uzun göstermek için dikine-sık çizgili gömlekleri tercih edebilirsiniz.
    Gömleğin boyunun,çok uzun olmamasına özen gösterin.

Kışın ise koyu renk gömleklere yönelmek daha iyi olur.Gömlek renginizin,pantolon renginden daha açık olmasına özen gösterin.

Kilolu iseniz,yani boyunuzun son iki hanesinden daha fazla bir kiloya sahipseniz slim fit gömleklerden uzak durun.Rahat kesim-regular fit gömlekler daha iyi duracaktır.
    Üzerine ceket giymeyecek iseniz alacağınız gömlekte cep olmamasına yada iki tarafında da kapaklı cep olmasına dikkat edin.

• Arkadaşlar bu tarz gömleği nereden bulabilirim ? Bildiğiniz mağaza var mı

• Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim.

İşim gereği ve sevdiğim için taa liseden bu yana gömlek giyerim. Ve şu anda yaklaşık 50 ye yakın gömleğim var

Bu aralar yine krizim tuttu, yeni gömlek alacam ama bakalım biraz kilo vermem gerek. Çünkü dar kesim gömlek istiyorum ve L bedenleri olmuyor. XL de almak istemiyorum. Çünkü normal kesim L beden giyiyorum. O yüzden biraz kilo verdikten sonra yazlık bi kaç gömlek bakacağım.

Eski ismi Cobalt, yeni ismi Tudors olan markanın gömlekleri hoşuma gidiyor. Özellikle armalı olanları..

Bir de geöçen GG de japon dar kesim gömleklerden gördüm çok süper gömlekler. Bunlara ince kravat ile çok iyi gider diye düşünüyorum. Bakalım başka beğenen olacak mı?

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/japon-style-fit-kesim-yeni-sezon-gomlek-c6076-55090770

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/japon-style-fit-kesim-yeni-sezon-gomlek-6085-55348690

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/japon-style-fit-kesim-yeni-sezon-gomlek-c83-55348687

• Geçen seneden beri gömlek giyerim, şuan yaklaşık 30 adet var. Neden bu kadar var bilmiyorum, ama cidden gömlek giymek hobi gibi bişeydir lan, düşünsene tşörtün o dayanılmaz rahalığına, gömleğin fit ve dar gövdesini tercih ediyorsun.. Akıl almaz şey valla.
  • Gömlek harici sadece T-shirt ile dolaşamıyorum asla. Rahat edemiyorum.
  • Arkadaslar keten pantolon ustune bu ılkbahar ya da yaz ıcın ne tur gomlekler gıder? Kahverengı tımberland ayakkabı ve krem rengı keten pantolonla nasıl bır kombın yapabılırım, gomlek olarak hangı renkler modeller olabılır? He bır de azcık kıloluyum yanı gobegım var ama yaza kadar erıtmeye calısıyorum :)
  • Bu konu nasıl gözümden kaçmış yahu.

Fanatik bir salt gömlekseverim. Yani gömlek bana göre sadece gömlek olarak güzel. İşin içine kazak, mont, hırka falan girince olmuyor. O yüzden kışları çok nadir giyer, yazları üzerimden çıkarmam.

Malum yaz geliyor, koleksiyonu genişletmek için biraz alışverişe çıktım. Her sene piyasadaki bütün gömlekleri araştırmaktan ezberliyorum artık. Özellikle bu sene Mudo'da çok güzel gömlekler var. Mudo gerçekten konsept olarak son iki senede inanılmaz ilerledi. Gömlekler renkleri ve çok fazla beden çeşidi ile öne çıkıyor. Ancak Bazı gömlek modelleri diğerlerine göre daha uzun yapılmış. O modellerden beğendiğim 1 tane oldu, onuda tadilata verdim. Mudo'nun benim sevdiğim gömlek konseptinde Regular ve Slim olmak üzere iki beden türü var. Bunlarda aralarında Regular 1-2-3-4, Slim 1-2-3-4 diye ayrılıyor. Ben genellikle Slim-2'yi, nadir birkaç modelde Slim 1'i tercih ediyorum. Slim kesimler, regular kesimlere göre daha vücuda oturan, daha göze hitap eden kesimler oluyor. Tabi çokta oturmasını istemediğim, gömleği rahatlık amacıyla giydiğim için Slim 2'yi tercih ediyorum. Bazı modeller ise slim olmasına rağmen uzun ve biraz daha bol kalıplar oluyor, onlardada Slim 2 iyi gidiyor.

Mudo'dan aldıklarım.

Onun dışında Dockers'da kiremit rengi bir gömlek gözüme çarptı. Tesadüfen pantolon alırken gördüm gömleği, inanılmaz hoşuma gitti rengi, fiyatı tuzlu olmasına rağmen kaptım mideumundan bir tane. Pantolonla iyi tamamladı belki, ondan güzel geldi gözüme. Sizede bu renk kombinasyonunu ( Camel pantolon üstüne koyu ve yumuşak tonlu gömlekler ) tavsiye ederim.

Bu gömlek :

Buda camel rengi pantolon :

Zara'dan 3 sene önce yaz aldığım gömleklerden bi tane gördüm.. Hem rahatlığı hem kumaş kalitesi bakımından oldukça tatminkardı. Ayrıca hiçbir yıkamadan sonra salma, genişleme falan olmamıştı. Bende aldım bir tane. Hakim yaka olduğu için hafif salaş durması pek etki etmiyor. Nasıl olsa yaka düşüyor, efil efil giyiyorsunuz. Normalde Zara'dan iyi beğenip almak lazım, fiyatları çokta düşük değil. Bazen çok kalitesiz mallara çok fazla fiyat biçtikleri oluyor.

Zara gömlek

Zara'da yarı gömlek, hafif keten tipi siyah kumaş üzerine beyaz düğmeli bir gömlek gördüm, fiyatıda uygundu ama bedeni kalmamıştı. Başka bir mağazada bulursam, onunda fotoğrafını koyarım. Aranan bir model genellikle.

Not : Gömlekleri askıya astığım için biraz salaş duruyor ama aslında öyle değil.

Eğer bu ve bu tarz gömlekleri seven, arayan birileri varsa yardımcı olmak amacıyla mesajı bu kadar uzun tuttum. Aman ha, başka türlü anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 4 Nisan 2012; 11:47:00 >

• Bu arada Polo kampanya yapmış. 3 tane gömlek 90 TL, haberiniz olsun arkadaşlar.
  • para sıkıntınız yok ise tween den şaşmayın derim mükemmel ötesi gömlekleri var.
  • Arkadaslar bir sorum olcak. bende gomlekleri seviyorum. ama ilk defa gecen yil bi tane aldim oyle ama yazin pek giymedim. simdi yazin mesela 30-40'c gibi havada uzun kollu gomlek altinada bir tisort giymek normal midir? benim aldigim cotton turu bi gomlek.
  • Yukarıda bahsettigim fabrika satış mağazasına bugün gittim. Abercrombie 3 tane gömlek aldım 60 lira verdim çıktım capsleri ekleyeceğim birazdan

Caps1:http://s1218.photobucket.com/albums/dd412/bsatil/?action=view&current=337305b4.jpg&evt=user_media_share
    Caps2:http://s1218.photobucket.com/albums/dd412/bsatil/?action=view&current=febf0ef8.jpg&evt=user_media_share
    Caps3:http://s1218.photobucket.com/albums/dd412/bsatil/?action=view&current=4a674e56.jpg&evt=user_media_share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 15 Nisan 2012; 17:47:11 >

•  Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler
  • gömlek insanın kendine yakışanı giymesidir
    Barney Stinson için takım elbise ne ise benim için gömlek o dur
  • bende gömlek giymeyi sevenlerdenim yaz için 4 tane gömlek almayı düşünüyorum daha dogrusu gömlek pantolon ayakkabı ama kombınasyonu ayarlamayı bılmıyorum uyum konusunda nası yaparım pek bı bılgım yok
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.