Şimdi Ara

Gömleğimle dalga geçen çocuk(CSB değildir,liseliyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye giderken gömlek giymiştim.Çıkışta 3 4 kişi biraz yürüyoruz.Arkadaş gömleğin güzelmiş, yakışmış sana dedi.Bende teşekkür ettim.Daha sonra çocuk(Başkası) ne kadar dandik marka, en ucuzundan almış diyerek güldü.(Gömlek gerçekten güzel ama markası iyi değil)O an çok fazla sinirlendim, dövesim geldi ama sonrasıyla uğraşmamak için bir şey yapmadım.
    Ben:Seninki sanki çok düzgün, okul t-shirt ünü giyip gelmişsin.
    X:Marka bu marka freds bu biliyon mu bu markayı, bilmessin tabi
    Ben:Markanın ne önemi var, kaliteli olan her markayı giyerim.
    X:Marka bu kaliteli, çektin mi 10 metre uzar, bir şey olmadan eski haline gelir
    Ben:Yav he he
    Deyip direk yolumu değiştirdim.Muhabbetim olan birisi değil.Sinirlerim acayip bozuk, kafaya takılacak biri değil ama insanın ister istemez aklına geliyor.
    CSB DEĞİLDİR.11 e gidiyorum.
    Csb değildir dedik, uzatmayın, SAÇMA SAPAN YORUM YAPACAKLAR OKUMASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solarkk -- 29 Eylül 2012; 19:16:26 >

•  Gömleğimle dalga geçen çocuk(CSB değildir,liseliyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Eylül 2012; 19:11:30 >
  • Sen yine iyi sabretmişin ben olsam vururdum bi tane al sana marka derdim.ağzında oluşan izi gösterirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

[simage]
    [/simage]

CSB değil kardeş, dalganı geçtiysen çıkabilirsin.
  •  Gömleğimle dalga geçen çocuk(CSB değildir,liseliyim)
  • Ağzını burnunu kırsaydın ya en sinir olduğum birinin durumu ile dalga geçen insan modelidir.. Markaya gelecek olur isek freds adında ünlü bir marka bilmiyorum ben mağazalarla haşır neşir olan biriyim en kaliteli markaları da bilirim deseydin keşke freds ne lan pazardan mı aldın, açlıktan ağzın kokuyor kalkıp laf mı yetiştiriyorsun bana diye.

Edit: Baktım freds nedir diye tavukçu firması çıktı. Yarın git de lan fakir t-shirt'ü tavukçudan mı aldın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 29 Eylül 2012; 19:15:06 >
  • Çok komik beyler neden gülmüyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ağzını burnunu kırsaydın ya en sinir olduğum birinin durumu ile dalga geçen insan modelidir.. Markaya gelecek olur isek freds adında ünlü bir marka bilmiyorum ben mağazalarla haşır neşir olan biriyim en kaliteli markaları da bilirim deseydin keşke freds ne lan pazardan mı aldın, açlıktan ağzın kokuyor kalkıp laf mı yetiştiriyorsun bana diye.

Tam olarak ne dedi duyamadım, yanlışta duymuş olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

• CSB'nin anlamını öğren de gel.
  • quote:

Ağzını burnunu kırsaydın ya en sinir olduğum birinin durumu ile dalga geçen insan modelidir.. Markaya gelecek olur isek freds adında ünlü bir marka bilmiyorum ben mağazalarla haşır neşir olan biriyim en kaliteli markaları da bilirim deseydin keşke freds ne lan pazardan mı aldın, açlıktan ağzın kokuyor kalkıp laf mı yetiştiriyorsun bana diye.

Edit: Baktım freds nedir diye tavukçu firması çıktı. Yarın git de lan fakir t-shirt'ü tavukçudan mı aldın diye

Yok bence en iyisini yapmış. O seviyesiz aptal için elini kaldırmaya bile değmez. Aptal sanki kendi parasıyla aldı. Baba parası yiyor. Hiç bulaşmayacan o tiplere.

• vursaydın ağzına kürekle

• quote:

S takısı yok dostum bu arada o bebe tam bir boş kafaymış onu anlamış oldun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
    Nice elbiseler gördüm içinde insan yok! HZ.MEVLANA

Dert yapma dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
    Nice elbiseler gördüm içinde insan yok! HZ.MEVLANA

Dert yapma dostum

Haklisin

• öyle bir laf eden insan zaten gereksiz bir insandır hiç takma, fred dediği marka fred perry'dir büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.