Şimdi Ara

Gomis saç baş yoldurttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle çok mutluyum. Bir aksilik olmazsa şampiyonluğumuz hayırlı olsun beyler. Bugünleri çok özledik. Esas konumuza gelelim. Herkes diyordu bu adam küçük maçların büyük golcüsü diye. Kesinlikle haklılar. Bu zamana kadar savundum ama artık yetti. Bu adam CL'de kesinlikle yapamaz, attığı gol sayısı bizi yanıltmasın. Şimdi şampiyonlukta çok emeği var diyeceksiniz, doğru. Ancak bundan sonra büyük maçların takımı olacağız. Seneye CL oynarsak yedek golcü olarak kulübede beklemeli. Mutlaka forvet takviyesi şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen dogru bir yorum. İyi tutulduğu takdirde hiçbir şey yapamiyor, pozisyon bilgisi kötü nerde ne zaman duracagini bilmiyor. Paslari ve top tutusu da kotu. Acilen iyi bir forvet alinmali seneye

• hangi maçı izlediniz?
    sahanın galatasaray adına en iyilerindendi.
  • Evet bugün iyi degildi ama ilk goldeki emegi büyük. Kafa topunu indiriyor ardından 2 stoperi üstüne çekip Fernandoyu boşa çıkartıyor. Bu sene şampiyon olursak en önemli pay Gomisin olacak.

• Penaltı kullanmaması lazım .
  • Bence belhanda çöpü yerine adam akıllı bir on numaramız olsa gomis'in performansı çok artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota bka konu açmayın yahu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sürekli ense ağrısı
    12 yıl önce açıldı
    saç uzatırken çirkinleşmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Gomis'e kötü demiyorum ama farz-ı mahal seneye Real düştü gruba. Gomis'i düşünemiyorum. Çok etkisiz kalır. Bize genç, atletik bir forvet lazım. Gomis ligi götürür, bu x forvet CL'de iş görür. Gomisle CL intihar olur.

• Ben penaltı kullanırken iddiaya girdim atamaz diye kazandım. O kadar belliydi ki havaya dikeceği.Direğe vurdu. 50 tl miss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum CL için daha iyi forvet lazım ama bu sene şampiyon olursak bunda Gomis'in payı büyük olacak. Hakkını vermek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Tamamen dogru bir yorum. İyi tutulduğu takdirde hiçbir şey yapamiyor, pozisyon bilgisi kötü nerde ne zaman duracagini bilmiyor. Paslari ve top tutusu da kotu. Acilen iyi bir forvet alinmali seneye
    ŞAKA MISIN LA, ADAM TEK BAŞINA PEPE İLE TOSİC'İ SIRTLADI GÖTÜRDÜ.

İLK GOLÜ ATARKAN BAK BAKAYIM TOPU SOL KANATA RODRIGUESE KİM İNDİRDİ? PEPE VE TOSİC KİMİ TUTUYORDU DA FERNANDO BOŞ KALIP GOL ATTI.
  • ABİ ŞAKA MI BU BEN BAŞKA MAÇMI İZLEDİM? ADAM TEK BAŞINA BJK DEFANSINI SIRTLADI, GOMİS KÖTÜ DİYORLAR

HER MAÇ GOL MÜ ATMASI LAZIM ADAMIM ALLA ALLA.
  • Gomis tartışmasız ligin en iyisi beyler her maç gol atacak diye bişey yok

• O kadar da değil. Rakip stoperler özellikle büyük maçlarda adamın üzerine oynuyorlar. Adam gerektiği zaman geri geliyor, yana kaçıyor defansın dengesini bozuyor ama açtığı boşluklara girecek kafası çalışan orta saha oyuncumuz yok. Belhanda, Garry ve Feg gibi vurdumduymaz adamlarla bu kadar oluyor.

Allah korusun Gomis'e bir şey olursa yerinde Eren'i görürsen değerini anlarsın.

Santrfor alınmalı mı, tabii ki evet. Gomis kalmalı.
  • İlk golde Beşiktaşlılar onu tutarken Fernando golü attı.Maç boyunca kafa toplarını Rodrigues'e indirdi.Penaltı kırmızı aldı.
    Penaltı atması dışında eksiği yoktu bence.Karşı karşıya pozisyonu daha iyi değerlendirebilirdi.
    Çok beğeniyorum seneye de bizimle olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchigatana -- 29 Nisan 2018; 22:9:3 >
  • Bugün kaçırdı ama olumlu anlamda yaptığı çok iş var..

Pepe-Tosic ikilisini tamamen üstüne çekti, bazı pozisyonlarda ikisi ortasahaya kadar gelmek zorunda kaldılar. O boşlukları değerlendirebilecek oyun zekası yüksek (Babel gibi) bir oyuncumuz olsa mutlaka golünü atardı.

Hücumda bence az destek almasına rağmen her pozisyonun içinde olması çok önemli. Forvet hepsini atmak zorunda değil ama Gomis gibi hem pozisyona girip hemde arkadaki oyuncuları cezasahasına sokabiliyorsa bu çok kıymetli. Feghouli-Garry hücumda seviye yükseltebilseler bukadar markaj altında da kalmazdı Gomis.

Bugün golle buluşamadı ama ben beğendim. Bu şekilde Pivot Santrfor gibi oynamaya devam ederse deplasmanda farkını daha çok anlarız.
  • Yanlış anlaşıldım. :)

Birincisi şampiyonlukta Gomisin etkisi büyük. Sadece büyük maçlarda küçük maçlara oranla etkisiz kaldığı da bir gerçek. Bu benim kendi görüşüm. Seneye CL oynayacağımız göz önüne alınırsa bu bir sıkıntı.

İkincisi kesinlikle takımda kalmalı ama CL maçlarında alternatif golcü olmalı. Bize daha etkili bir forvet lazım.

Konuyu saptırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 29 Nisan 2018; 22:15:8 >
  • Adam penalti aldirtti gol olmasa bile rakibi 10 kisi biraktirip bedava galibiyet kazandirdi bize
  • 1. golde herkes Gomise gitti Fernando unutuldu
    2. golde Gomisi tutan adam Gomis le olayım diye ofsaytı bozdu.

Penaltı kaçırması çok kötü ve ciddi maçlarda skor yaratamıyor. Fakat güzel işler yaptı.

Ama elbette bi forvet şart. Gomis seneye 40-50 maç as forvetimiz olamaz. 34 te olacka.
  • Resmen stopersiz oynuyoruz, Gomis’ten iyi forvet lazım diyorsunuz. 15 milyon euromuz varsa hemen 2 tane kaliteli stoper alalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.