Şimdi Ara

Gomez gerekli miydi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bu tarz bi başlık Demba Ba için açılmıştı sezon öncesi baya tutmuştu bende şimdi açayımda belki uğurlu gelir

#MG33 !

Gomez gerekli miydi ?

• Ben bu adama bayılıyodum Münihteyken ne ara kariyeri düşüşe geçti italyaya gitti de Türkiye ye geldi anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. golü 10 kere izledim çok iyi ya uçan hollandalı dediler 3. golümüze bak :D adam almeidada iyi kafa vuruyor gerçi boylarında 2 cm fark var almeida daha uzun duruyor nedense. Bu adam harbi süper,santrfor dediğin böyle olur ibb maçında o karşı karşıya olan pozisyonda bi an almeida aklıma geldi o topu kalecinin üzerine vururdu ama gomez hiç topu bile sürmeden tak golü attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafsizyorumcunuz

Son vurus golcusu agzının icine top atacan yoksa bir sey yapamaz

İlk gol.

• Gomezin golleritam ggolcü vurusuydu.. Özellikle ilk golde kajerden seken topu tamamen bilinçli şekilde ters tarafa gönderdi.. Bizim Burak o topa dokunamazdi bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D
  • tarafsizyorumcunuz kullanıcısına yanıt
    Kıskançlık yapmanın alemi yok. Etrafındaki 5 oyuncuya rağmen topu kalecinin uzanamayağı yere göndermek her yiğidin harcı değil.
    Futbolun içinde olan birinin renginin olmaması mümkün değil. İnkar ederek, tarafsız yorumcuyum diyerek anca kendini kandırırsın.
    Başkası olma kendin ol diyorum.
  • Dünya üzerinde kaliteli santrofor (forvet değil) denilebilecek ender oyunculardan birisi. Şuan tabi ki erken ama gerek fizik olsun gerek hava ve yerden oyanayabilmesi olsun gerekse her iki ayağıylada bitiriciliği olsun çok iyi bir oyuncu. Alabileceğimizin en iyisini aldık o mevkiiye. Adamın omzu kaf dağı kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bear-Hunter

Ben bu adama bayılıyodum Münihteyken ne ara kariyeri düşüşe geçti italyaya gitti de Türkiye ye geldi anlamadım.

Müzmin sakat bir oyuncu olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

quote:

Orijinalden alıntı: Bear-Hunter

Ben bu adama bayılıyodum Münihteyken ne ara kariyeri düşüşe geçti italyaya gitti de Türkiye ye geldi anlamadım.

Müzmin sakat bir oyuncu olduğu için

aç yandexden müzmin sakat nedir öğren, belki müzmün sakat roben falan gelir

• Çekememen normal tabi sende haklısın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.