Şimdi Ara

gomez burak umut aynı tip oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"gomez ile ilgili düşüncelerim farklı bir formattaydı. avusturya kampında cüneyt abi'yle beraberdik, konuştuk kimler olabilir diye. gomez konusu tekrar gündeme geldi. bizde burak ve umut var. aynı tip oyuncular. tercihen niasse tarzı bir forvet alalım dedik. tekrar alıcı gözle baktık, geçen sezon iyi bir performans gösteremedi ama üzerine gidelim dedik. ancak aldığımız yanıt 9 milyon euro'ydu."

• 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez, burak ve umutla ayni tip oyuncudur diyen bir adam su takimi şampiyon yaptiysa vah Turkiye liginin haline. Dani alvesin de sabriden farki yoktu o yüzden istemedin degil mi hamzacim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak ve Umut ikilisiyle Gomez aynı tip ama Niasse farklı tip oyuncu öyle mi? Kimler kimler futboldan ekmek yiyor ülkemde yahu...
  • Puahahahahh

Bunun gibiler td oluyorsa turk futbolun vay haline.

• Yav Hamza köyünde hint keneviri filan mı yetiştiriyorsun ne yapıyorsun? Bu kafa ancak böyle olur. Hamza ile Cüneyt transfer sezonunda oturup demek ki eksik yerleri doldurmayı düşünmek yerine onun bundan eksiği yok, bunun şundan eksiği yok diye düşünmüşler. Bu düşüncelerin üstüne yıllık 2 milyon + komisyonları aldılar. Aha bıraktıkları miras ortada. Olmayan bir sistem, mevkilerinde rezil oyuncular. Ulan Burak ve Umut Gomez'i görse abi imza der. Sırf bu kafalar yüzünden hem eldeki oyunculardan olduk hemde yeni bir yapılanma gerekecek. Tıpkı BAM'lı orta sahanın olduğu yıllardan sonraki yapılanma gibi. Sağolsun Hamza ve yönetim yüzünden 3 4 yıl yine heba olacak.
  • maxi pereira ya 3m vermek yerine 2m sabriye vermeyi seçmiş, ırkçı deyince biz suçlu oluyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde şu forumda fm oynayan insanlarla dalga geçildi yıllardır. Bakın neler var neler
  • Burak savunma arkasina kacacak poacher tarzi forvet

Umut savunmayi yoracak, kafa topu indirebilecek forvet

Gomez ise her isten biraz yapabilen, hava toplarında da, yerden de etkili bir forvet.

Ah Hamza ah

• Gomez,burak,umut aynı tip ama niasse farklı tip

Ben böyle cahillik görmedim.

• Sus artik be adam sus. Gitti hala sinirlerimi bozuyor. Azcik hoca olsaydin ayni maliyete Melo da olur, Preira da olur du, Gomez de bu takimda. Burak i sutlardin, takimi turk panpalarina peskes cekmezdin. Ama hala konusuyor. Cildirmamak elde degil.
  • adamın futbolcu veri tabanı sadece Akhisardan ibaret.
  • La oğlum adam ne demek istemiş bunu bile anlamıyorsunuz.
    Demişki üçüde aynı tipte. Yani üçüde siyah saçlı ve aynı tende. O yüzden biz bir siyahi oyuncu (niasse) birde açık tenli hafif sarışın (stringstoon) oyuncu baktık.
    Ne cahil taraftar var arkadaş.

• Lan Gomez Gs'de olsa hic hareket etmeden leblebi gibi gol atardi serefsizim.Sneijder çarptırırak attırırdı yemin ediyorum.

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Burak savunma arkasina kacacak ama kırk yılda bir kaçabilen poacher tarzi forvet

Umut savunmayi yoracak, kafa topu indirebilecek ama leylek gibi zıplayıp sürekli zamanlama hatası yapan forvet
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Gomez, burak ve umutla ayni tip oyuncudur diyen bir adam su takimi şampiyon yaptiysa vah Turkiye liginin haline. Dani alvesin de sabriden farki yoktu o yüzden istemedin degil mi hamzacim

imza parasıylailk yıl 7milyon muş kim verecekti o parayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Gomez, burak ve umutla ayni tip oyuncudur diyen bir adam su takimi şampiyon yaptiysa vah Turkiye liginin haline. Dani alvesin de sabriden farki yoktu o yüzden istemedin degil mi hamzacim

Ben "aynı tip oyuncu" demesinden bahsetmişim, sen istenen ücretten bahsetmişsin, sonra kim verecek o parayı demişsin???? Yanlış alıntı mı acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Ben "aynı tip oyuncu" demesinden bahsetmişim, sen istenen ücretten bahsetmişsin, sonra kim verecek o parayı demişsin???? Yanlış alıntı mı acaba

2.Dani alves cümlenden bahsettim

• Niasse ne zamandan beri bir tarz yaratmış?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.