Şimdi Ara

Gom Player Video hızlandırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
17.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, izlediğim videoları hızlandırarak izlemeye çalıştığımda videodaki sesin incelmesini istemiyorum. Gom Player'da c tuşu ile video hızlanıyor ama seside inceliyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba? K-lite codec programında da hızlandırmayı bulamadım :)



  • yokmu fikri olan ?
  • Arkadaşlar, bende önceleri Winamp kullanan biri olarak Gom Player uygulamasını keşfettim. Uygulama en başta çok güzeldi hatta birçok arkadaşım kendi kullandıkları KMPlayer gibi programdan daha üstün ve kullanışlı olduğunu söylemişlerdi. Ama yaklaşık şu son 1 haftadır, anlayamadığım bir şekilde bozukluklar göstermeye başladı. Bilgisayarımda Youtube'de en çok tıklanan videoları bulmaya başladım, sildikçe tekrardan geri geliyorlar, bana ne Katty Pery'nin vevosundan? Bana ne Medcezir'in Böyle bitmesinşn en seviken sahnelerinden? İşin kötüsü bu durum hafızamı da kötü şekilde etkiliyor. Nasıl kurtulabilirim? Eğer bir çözümü yok ise son çare laptopa format attırmayı deneyeceğim, bilrn biri lütfen cevap versin, acil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce bahsetmiş olduğum bu Gom Player ile ilgili sorun halloldu. Bilgisayarıma inen olmadık video ve programlardan illallah etmiştim. Sabah işe giderken laptop'u bilgisayarcıya bıraktım, olayın Gom Player ile bir alakası yokmuş. Bildiğiniz gibi bu tarz video oynatıcısı programlar internet bağlantısı olduğu zamanlarda youtubeye bağlanabiliyor. Bilgisayarıma daha önce bulaşan bir virüs malesef oynatıcıma da etki etmiş, ve program kafasına göre takılmaya başlamış. Pc'nin Kuvvetli bir Anti virüse ihtiyacı varmış, kısa yoldan çözüm olarak ise Gom Playeri kaldırmanız yeterli. Tabi bu bilgisayarınızdan virüsü temizlemicektir ama en azından bir süreliğine sizi rahatsız eden yüklemelerden ve videolardan kurtulursunuz. Ama anti virüs şart. Herkese iyi forumlar arkadaşlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5 yıl sonra:)
    hızlandırıp kaydetmek istiyorum mümkün mü gom player da
    yada başka bir program
  • mechultipo M kullanıcısına yanıt
    Win 10'un video düzenleme programı işinize yarayabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denile

    Win 10'un video düzenleme programı işinize yarayabilir.
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.