Şimdi Ara

Gollerde Faul Var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç birinde faul yoktu, hele ki Eboue'nin pozisyonuna faul denmesine şaşırıyorum. Eboue'nin pozisyonu, topun auta çıkması için arkasındaki oyuncuya engel vücudu ile engel olmaya çalışan pozisyonlarının ceza sahasındaki haliydi. Dikkatli izleyin, Muslera topu alsın diye Eboue aniden vucudu ile Webo'nun önünde durmaya çalışıyor, nasıl ki benzer aut pozisyonlarında faul çalınmıyorsa, burada da faul yok. Tertemiz iki gol, üstüne üstlük Kuyt'a verilmeyen bir de penaltı var.
  • Faul filan yoktu arkadaşlar, bunlar hep Galatasaray'ın saha dışı oyunları.
  • FB, dün 6-0 BİLE yenseydi, her gole mutlaka bi kulp takılacaktı...
    Senelerdir böyle olur bu işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Hiç birinde faul yoktu, hele ki Eboue'nin pozisyonuna faul denmesine şaşırıyorum. Eboue'nin pozisyonu, topun auta çıkması için arkasındaki oyuncuya engel vücudu ile engel olmaya çalışan pozisyonlarının ceza sahasındaki haliydi. Dikkatli izleyin, Muslera topu alsın diye Eboue aniden vucudu ile Webo'nun önünde durmaya çalışıyor, nasıl ki benzer aut pozisyonlarında faul çalınmıyorsa, burada da faul yok. Tertemiz iki gol, üstüne üstlük Kuyt'a verilmeyen bir de penaltı var.

Gollerde Faul Var mı ?

Farkı yok

• İki pozisyonda faul. Lakin Eboue poziyonda bariz bir şekilde hatalı... Topun önüne geçmek yerine vurarak uzaklaştırabilirdi... Açıkçası fenerbahçe lehine hakem kararlarına alışkın olduğumuz için ve zaten şampiyonluk yolunda etki etmediği için çok üstünde durmuyoruz... Dün bana göre cüneyt çakırın en büyük hataları bunlar değildi... Daha büyük hatası volkanın, Drogba'ya saldırdığında sarı kart çıkartmaması ve bu şekilde gazını almaması... yine aynı şekilde emrenin meloyu kışkırtmaya çalışmaya yönelik hareketleri... Bu hareketleri es geçerek maçı katletti... Yani bana göre skora etki etmesinden çok, çirkefliklere müsaade etmesiydi en büyük hatası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özger

İki pozisyonda faul. Lakin Eboue poziyonda bariz bir şekilde hatalı... Topun önüne geçmek yerine vurarak uzaklaştırabilirdi... Açıkçası fenerbahçe lehine hakem kararlarına alışkın olduğumuz için ve zaten şampiyonluk yolunda etki etmediği için çok üstünde durmuyoruz... Dün bana göre cüneyt çakırın en büyük hataları bunlar değildi... Daha büyük hatası volkanın, Drogba'ya saldırdığında sarı kart çıkartmaması ve bu şekilde gazını almaması... yine aynı şekilde emrenin meloyu kışkırtmaya çalışmaya yönelik hareketleri... Bu hareketleri es geçerek maçı katletti... Yani bana göre skora etki etmesinden çok, çirkefliklere müsaade etmesiydi en büyük hatası...

Salihi iki kisi cektiler sowa teime attilar bunlar niye konusulmuyo amma agladiniz sanki sampiyonkugu bize verdiler ayrica fblilere ne olmus aziz i kral yaptiniz hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Siz gsliler, ne kadar kivirtmaya meyilli adamlarsiniz ya! Faul dediginiz ikinci golun aynisi sizin basiniza bursa macinda elmanderin ikili mucadelesinde geldiginde burada viyak viyak bagiriyordunuz pozisyonda faul yok diye. Eee simdi ne oldu da pozisyon birden faule dondu? Azicik lafinizin arkasinda durun be arkadas.

hep böleler hacım.Hiç değişmedilerki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

quote:

quote:

quote:

İki pozisyonda faul. Lakin Eboue poziyonda bariz bir şekilde hatalı... Topun önüne geçmek yerine vurarak uzaklaştırabilirdi... Açıkçası fenerbahçe lehine hakem kararlarına alışkın olduğumuz için ve zaten şampiyonluk yolunda etki etmediği için çok üstünde durmuyoruz... Dün bana göre cüneyt çakırın en büyük hataları bunlar değildi... Daha büyük hatası volkanın, Drogba'ya saldırdığında sarı kart çıkartmaması ve bu şekilde gazını almaması... yine aynı şekilde emrenin meloyu kışkırtmaya çalışmaya yönelik hareketleri... Bu hareketleri es geçerek maçı katletti... Yani bana göre skora etki etmesinden çok, çirkefliklere müsaade etmesiydi en büyük hatası...

Salihi iki kisi cektiler sowa teime attilar bunlar niye konusulmuyo amma agladiniz sanki sampiyonkugu bize verdiler ayrica fblilere ne olmus aziz i kral yaptiniz hemen

Ağlamak size size yakışır... Biz olayları değerlendiriyoruz...

Webonun goller kaleye değil başka yere girmiş belli.

Terbiyesiz... Bu ne demek oluyor? Ananla, babanla konuşmuyorsun. Uslübünu takın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağlamak size size yakışır... Biz olayları değerlendiriyoruz...

Webonun goller kaleye değil başka yere girmiş belli.

Terbiyesiz... Bu ne demek oluyor? Ananla, babanla konuşmuyorsun. Uslübünu takın.

O değil bunlar cezada almıyor buralarda.

• maçı tam açtım 2-1 öne geçmişiz sonrada pek bakamadım millet var filan diyor.
    ama benim söylemek istediğim hakem iki tarafıda resmen doğradı . riera 3-4 kez sarı kart görmesi gerekirken veremedi hatta birisi direkt kırmızı , melo 2 kez sarı görmesi gerekirken vermedi onlara vermeyince kuyt'a da veremedi . sonra millet iyice sinirlendi. maçın bu şekle girmesinin tek suçlusu hakem . iki tarafada hak ettiği kartları verseydi maç bu hale gelmezdi.
  • İkisi de temiz. Eboue alışmış dokununca yere atmaya kendini.
  • Hamit in pozisyonuna verebilirdi ama Hamit devam eder gibiydi topu kaybedince bıraktı kendini, Eboue ise klasik g.birliği maçında da sırtına bir şey dokununca faul olacak sanıyor, ayrıcaWebo koşarken birden durup kalçasını çıkartıyor az buz bir kütle değil maşallah Webo da durmak için elini sırtına koyuyor. İlkine verse bir şey diyemem ama ikinci gol temiz.

Ayrıca dün akşam ki hakem de ligi kafasında bitirmişti tıpkı galatasaray gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Hamit in pozisyonuna verebilirdi ama Hamit devam eder gibiydi topu kaybedince bıraktı kendini, Eboue ise klasik g.birliği maçında da sırtına bir şey dokununca faul olacak sanıyor, ayrıcaWebo koşarken birden durup kalçasını çıkartıyor az buz bir kütle değil maşallah Webo da durmak için elini sırtına koyuyor. İlkine verse bir şey diyemem ama ikinci gol temiz.

Ayrıca dün akşam ki hakem de ligi kafasında bitirmişti tıpkı galatasaray gibi.

elini sırtına mı koyuyor? Yok okşadı sevdi de bari hocam yapmayın.

İlk golde hamite yapılan fauldü ama kendini atmadığı için hakem devam etti: Öyle haksız bir goldü auuvv demicem normal olabilir.
    2.gol eboue net faul
    Kuyt penaltı

Emre b. provakatörüne de verilmemiş kartLAR

• quote:

Hiç birinde faul yoktu, hele ki Eboue'nin pozisyonuna faul denmesine şaşırıyorum. Eboue'nin pozisyonu, topun auta çıkması için arkasındaki oyuncuya engel vücudu ile engel olmaya çalışan pozisyonlarının ceza sahasındaki haliydi. Dikkatli izleyin, Muslera topu alsın diye Eboue aniden vucudu ile Webo'nun önünde durmaya çalışıyor, nasıl ki benzer aut pozisyonlarında faul çalınmıyorsa, burada da faul yok. Tertemiz iki gol, üstüne üstlük Kuyt'a verilmeyen bir de penaltı var.

/>

başka isteğin?

• quote:

Siz futbol cahillerinin anlayabilmesini beklemiyorum zaten, çirkeflik yakışıyor size; öyle devam edin!

Gollerde Faul Var mı ?

emreyle volkan ayrı triplere girmiş gerçekten yazık..

taraftarınız maç boyunca Galatasaraya sövdü

15 20 yaşları arasında bir genç ümit davalanın dibinde ana avrat sövüyor hep görüyoruz görmezden geliyoruz

arenadaki maçta bunlar hangisi oldu ? sulu derbi diyeceksin biliyorum ama o sene ilk yarıdaki kadıköydeki maçı hatırla bakalım?

hala çirkef biziz değilmi?

Gollerde Faul Var mı ?

• quote:

Siz futbol cahillerinin anlayabilmesini beklemiyorum zaten, çirkeflik yakışıyor size; öyle devam edin!

Gollerde Faul Var mı ?

30 tane fotoğraf çıkarırım sana. yönetiminizden tut taraftarınızıza futbolcunuza kadar çirkef antipatik birileri varsa oda sizlersiniz kimi kandırıyosun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

quote:

Gollerde Faul Var mı ?

30 tane fotoğraf çıkarırım sana. yönetiminizden tut taraftarınızıza futbolcunuza kadar çirkef antipatik birileri varsa oda sizlersiniz kimi kandırıyosun sen

İşine gelen resimleri koyuyorsun değil mi. Bu yaptığın çirkeflik değil de ne onu söyle o zaman ?

Madem o resimleri koyuyorsun bunlarıda koyacaksın, hiçbirşey tek taraflı olmadı.

Gollerde Faul Var mı ?

• almanyadayim macin özetini alman arkadasa gösterdim ikinci goldeki yorumu:
    Bu kim? Saglam oyuncuymus.
    Yenildiginizde sucu zaten hakeme atin siz gökhanin penaltisi da verilmedi ona bakarsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

quote:

Gollerde Faul Var mı ?

İşine gelen resimleri koyuyorsun değil mi. Bu yaptığın çirkeflik değil de ne onu söyle o zaman ?

Madem o resimleri koyuyorsun bunlarıda koyacaksın, hiçbirşey tek taraflı olmadı.

Gollerde Faul Var mı ?

alakası yok onlarıda koyarım hiç sorun değil ben 30 tane fotoğraf koyarım sen 2 3 tane işi bu yönlere getiren fb yönetimi,taraftarı,çirkef oyuncuları o kadar ! galatasaraydada var ama bu kadar çirkef değiliz arenada bunların hiç birisi yaşanmadı tek bi olay yaşandı oda kaliteli oyuncunuz mireles onunda neler yaptığını gördük yazık...armayı öptü diye daha yeni gelmiş adam savundunuz

volkan pozisyondan sonra dirsek atıyor dikkatlice bakarsan etkiye tepki kardeşim...sabride uzattı volkan iyice uzattı diğer futbolcular olmasa sabriyi dövecek rezillik.

• İkisinde de faul var ama ilk pozisyonda faulün üstünden 45 saniye geçtikten sonra gol oluyor. Faul olmadığını iddia edenlere dehttp://www.dunyagoz.com/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.