Şimdi Ara

GOLF7 1.4 TSI 140 Beygir Yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 Model Golf 7 benzinli araç kullanıcıyım. Aracın tam modeli şudur. Golf 1.4 TSI ACT BMT 140 PS DSG Comfortline
    Şehir içi yakıt tüketimi 9.6 lt / 100 km ekranda gösteren değer şehirlerarası yakıt tüketimi 7.6 lt/ 100 km dir. Bu değerler normal midir?
    Aynı özelliklerdeki araçlar için yakıt tüketimlerinizi de bildirirseniz sevinirim.

• çokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykmlbz

Merhaba Arkadaşlar,
    2013 Model Golf 7 benzinli araç kullanıcıyım. Aracın tam modeli şudur. Golf 1.4 TSI ACT BMT 140 PS DSG Comfortline
    Şehir içi yakıt tüketimi 9.6 lt / 100 km ekranda gösteren değer şehirlerarası yakıt tüketimi 7.6 lt/ 100 km dir. Bu değerler normal midir?
    Aynı özelliklerdeki araçlar için yakıt tüketimlerinizi de bildirirseniz sevinirim.

Golf 6 122 dsg ile bile sehir ici 7.5 sehir disi 6 lt yakiyorum. Tabi sehir icinde surekli trafigi yogun bi hat uzerinden gidiyorsaniz bu rakamlar artar ancak dur kalk trafikte dahi o kadar yakmamasi gerekir.
    Sehir disindaki tuketim de cok fazla eger hiziniz 160-170 km/sa in altina dusmuyorsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17000 km istanbul içi 8.2 litre ortalamam var epey de dinamik kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykmlbz Y kullanıcısına yanıt
    arac kac kilometre de. Bu degerler cok yuksek.
  • Araç 15000 km de
  • aracım 7000kmde ortalama hız 31km yakıt6.7 litre herkes ortalama hızını yazar ise daha mantıklı olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.6 tdi dsg yakıt tüketimi
    10 yıl önce açıldı
    1.6 THP Motor Yakıt Tüketimi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın katalog bilgileri ile gerçekleşen tüketimleri arasındaki fark çok fazla.
    100 km de 1 lt ~2 lt fark normal ama Golf için bu geçerli değil anladığım kadarı ile. Dün şehirler arası yolda biraz daha dikkatli kullanım ile 6.3 lt/100 km yi gördüm ortalama hız 110-120 km arasında idi. Aracın performansı çok güzel ama yakıt tüketimi biraz fazla.
  • çok yüksek
    ben şehir dışı yolda 120-130 km sürat ile 5,9 yakıyorum audi a3 sedan ile
    şeh,r içinde ise sakin kullanımda 6,5 civarında geziniyorum
    gaza biraz fazla yükleniyor olabilir misin
    eğer değilse kontrol ettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.