Şimdi Ara

Golf ve Taigo liste fiyati ve 2.el fiyati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinirlarimi zorladigimda 1.300 bin kadar butcem var.Araba bakiyorum liste fiyatlarini baz alarak arastiriyorum.Golf 1.234 Taigo 1227 liste fiyatlari.Aralarindaki fark 7bin tl ama 2.eldeki iki aracin fiyat farki 100-150bin tl arasi.Arkadaslar burada ben birsey mi kaciriyorum yoksa golf sahipleri ruh hastasi mi? Psa grubundaki opel astra ve Peugeot 308i yine liste fiyatlarina yakin 2.elde bulabiliyorum ama bazi araclar (golf sadece bir ornekti) liste fiyatinin cok uzerinde yaziliyor.Mantigim almiyor serbest piyasa kim kime ne gecirirse mi oynuyoruz hadi anladik liste fiyatindan yuksege satiliyor okey ama kimi 10-20 bin ustune satiyor kimi 150-200 bin bunu neye gore belirliyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun ne biliyor musun aslında taigo'nun liste fiyatı gereksiz yüksek . Sırf altı yerden biraz yüksek olduğu için B crossover C segment araç ile aynı liste fiyatına sahip böyle bir sacmalik olabilir mi . Taigo gibi kalitesiz bir aracın 1 milyon bile etmemesi lazım .

• Taigo nedir ya ne üdüğü belirsiz primitif bir araç istenilen fiyata bakın 2008 düşük km tertemiz araç alabilirsiniz
    Hb alınacak ise 308 ve yeni astra daha iyi bir seçenek

• Merak ediyorum 15 temmuzdan sonra nasil bir piyasa olusacak.Faizlerin 20 temmuzda yukselecegini dusunuyorum. Devlet liste fiyatinin üstünden sattirmama konusunda ciddi olursa arac piyasasinin normale donecegini umuyorum.Gidip begendigimizi alip binebilelim boyle 40 takla atiyoruz hep bir acabalarimiz oluyor

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt

sen 15 temmuzu bekle, şöyle sağlam zam yesin arabalar,sonra da gelip foruma yandım anam edebiyatı yapma yalnız:)

golfun suv dengi tiguandir,taigo suv diye fiyatı şişirilmiş bir balondan fazlası değil

araba alacak adamın acabası olmaz,bütçesine uygun arabayı bulur basar parayı alır biner.

• O kadar bombok durumda ki ulke 15 temmuza 1 gun kaldi zarar edersin deniyor. Abi birakalim gidelim 1 gun bekleyemiyorsak bu ulkeyi.Krediler nerdeyse kapali ya da cok fahis oranlar var. Arac fiyatlari maaslara oranla uçmuş fiyatlar listenin ustunde.Piyasa yukselir mi yukselir ben de farkindayim ama artik daha nereye gidecek *** piyasasi.Bunun daha da üstünü kim nasil alacak Allah askina

Hocam bir ay önce de nereye gidecek deniliyordu aralıkta passat b7 almıştım seçim bitti doların ve enflasyonun uçacağı malum oldu aynı gün passatı satıp başka bir araçla model yükselttim liste fiyatına 2 kez zam geldi muhtemel ağustos listesinde de güzel bir zam olacak o yüzden imkan ve ihtiyaç varsa alıp geçmeli her geçen gün otomobil almak vatandaş için hayal olmanın ötesine gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Araba fiyatı sıfırı gecemeyecek dediklerinden sonra liste fiyatından 150 200 bin lira fazla istenen arabalar liste fiyatı altı kaldı yani kimseye yaramadı fiyatlar uçtu yine öyle birşey olabilir kimseye yaramaz yani bugün yarından ucuz gibi ama gorucez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

arkadaşım bu bırakalım gidelim piro dedem de onde haaa edebiyatını bırak,senin Cash olarak ne paran var onu bi yaz,araba önerelim

• VW'den hala araba alan var mı yahu? Dizeli bıraktıklarından beri yerlerinde sayıyorlar. 2020'den sonra hiç modelli bir VW görmüyorum koskoca nüfusa oranla en çok motorlu taşıt olan Ankara'da.

Golf zaten bitti 2000 yılından beri makyaj makyaj tip değişmiyor, sonunda batırdılar. İç tasarım ticari araba gibi.

Jip dedikleri Suv'cuklar aşırı dandik ve kötü.

Rakiplerinin çok gerisinde kaldılar her konuda.

• Her zaman derim yasadigin ulkeyi bilmek arabayi bilmek kadar onemlidir. Bu ulkede belli kaliplari degistiremezsin golf çöp bir araba dahi olsa golf golftur deyip en yuksek fiyata satilacaktir.Golften dha iyi arabalar daha ucuza satılacaktır ki liste fiyatinin en ustunde satilan arac suan kendisi.Ulkemiz tutuculuk konusunda cok ileri duzeyde.Bana kalsa subaru - suzuki - alfa Romeo vb. tarzda yeni arabalar da keşfetmek isterim ama acikcasi totom yemiyor tutulan arabalardan bilinen motorlardan devam etmeyi düşünüyorum.

buda demek oluyor ki senin derdin araba değil ticaret

e niye edebiyat yapıyorsun ki,git ticaretini yap 

• Golf hep segmentinde öne çıkan bir araç olduğu için diğer c hb rakiplerden daha pahalıya satılıyor.Şuanki durumda da bayilerde golf bulmanız imkansız olduğu için ayrı bir fiyat yüksekliği de bu sebepten.

3 ay civarlarında beklerseniz ve ısrarcı olursanız taigo denk geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.