Şimdi Ara

GOLF MÜ JETTA MI SİZCE HANGİSİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
13.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorum yapan herkese tekrar tekrar teşk. ediyorum.Kafamda şekillendi jetta 1.6 tdı ı bekleyeceğim. Kısmet olup aldıktan sonra fotoları ile 1.6 tdı motor hk. yorum yaparım.
  • Doğru karar tebrikler.

Fakat 1.6 TDI motor satışa çıktıktan sonrada bekleyin derim en az 3-4 ay. Motor da kronik bir sorun olup omadığı önemli bir detay. Bu süre içinde az çok ne olduğu ortaya çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan40 -- 27 Ağustos 2009; 12:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Donanım ve dizayn konusunda söylediklerinize katılıyorum ama yorum yaparken başkalarının yorumlarına ''saçma sapan'' demeniz gerekmiyor bence çünkü herkesin kendi fikri vardır ve belirtleme konusunda özgürdür. Hiçkimse mükemmel değil herkes hata yapabilir yanlış yorum da yapabilir tıpkı sizin dizel seçeneği jetta'da daha çok demeniz gibi. Sıfır jetta'da şuan dizel seçeneği YOKTUR ve eylülden sonra gelecektir. Ben de size ''saçmalamayın, saçma sapan yorumlara kulak asmayın'' mı demeliydim? Burası, insanların, araba alırken gerçekten dikkate aldığı yorumlara sahip olan üyelerin bulunduğu bir forum sitesi, yorumlarımıza dikkat edelim bence. Saygılar...

Merak buyurmayın, bu forumun seviyesini bilecek ve buradaki insanları tanıyacak kadar uzun süredir burdayım. Benim ortaya laf atmam forumda önceleri tartışılmış konulara dem vurulmuş olması, hala bu konuda yanıltıcı yorumlar yapılması, isterseniz üzerinize alının, benim tasam değil. Dizel motorların kaldırıldığını fark etmemişim. Bu yorum saçma değil, hatalı. Yukarıdaki mesajlarla ortak paydada yer almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elrohir

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Donanım ve dizayn konusunda söylediklerinize katılıyorum ama yorum yaparken başkalarının yorumlarına ''saçma sapan'' demeniz gerekmiyor bence çünkü herkesin kendi fikri vardır ve belirtleme konusunda özgürdür. Hiçkimse mükemmel değil herkes hata yapabilir yanlış yorum da yapabilir tıpkı sizin dizel seçeneği jetta'da daha çok demeniz gibi. Sıfır jetta'da şuan dizel seçeneği YOKTUR ve eylülden sonra gelecektir. Ben de size ''saçmalamayın, saçma sapan yorumlara kulak asmayın'' mı demeliydim? Burası, insanların, araba alırken gerçekten dikkate aldığı yorumlara sahip olan üyelerin bulunduğu bir forum sitesi, yorumlarımıza dikkat edelim bence. Saygılar...

Merak buyurmayın, bu forumun seviyesini bilecek ve buradaki insanları tanıyacak kadar uzun süredir burdayım. Benim ortaya laf atmam forumda önceleri tartışılmış konulara dem vurulmuş olması, hala bu konuda yanıltıcı yorumlar yapılması, isterseniz üzerinize alının, benim tasam değil. Dizel motorların kaldırıldığını fark etmemişim. Bu yorum saçma değil, hatalı. Yukarıdaki mesajlarla ortak paydada yer almıyor.

Zaten size saçma yorum yapıyorsunuz demedim sadece herkes hata yapabilir dedim onlar da VW meksika kalitesiz falan filan diye hata yapıp sizin sinirinizi bozmuş olabilir benimkini de bozduğu gibi ama saçma sapan yorumlara kanmayın yerine gerçekleri açıklayıp onları susturmak daha iyi değil mi? Kesinlikle yukarıdaki yorumlarla kıyaslamadım sadece fikrimi söyledim siz de araştırmadan yorum yapmışsınız demek istedim yorumlarımıza dikkat edelim dedim o kadar

• Genç olursun, bekar ve tek başınasın, hanım ve çocuk olmaz. Sedan aracın bağajına ihtiyacın olmaz, hatchback alırsın. Evli olursun, hanım ve iki çocuk olur, daha fazla eşyan olur. Hatchback aracın bağajı sana yetmez, sedan alırsın. İhtiyacın ne ise ona göre otomobil alırsın. Çözüm bu yönde olmalı. Ondan sonra sırasıyla marka-motor-donanım seçeneklerine geçebilirsiniz.

Benim aracım sedan, eşimin aracı hatchback, mesela. Şehiriçinde hatchback ile dolaşıyoruz, tatile ve gezmelere sedan araçla gidiyoruz.

LPG'de de simit tank yasaklanmış, bu nedenle silindir tanktan başka bir tercih kalmıyor. Hatchback bir araçta da silindir tank sıkıntıya yol açabilir, ama sedan araçta arka koltuğun arkasına 60 litrelik tank kolayca sığar ve yine de bağajda yer kalır.
  • gozun kapali golf al
  • Always Golf not Jetta.
  • Kesinlikle Golf 6 derim. Bir kere golf yani efsane Hemde daha yeni, daha kaliteli, daha şık (hem içi, hemde dışı), daha güncel teknolojiler mevcut ve highline donanım alırsanız daha konforlu. Ne yazıkki comfortlinelardan bir çok özelliği eksiltmişler. Birde sürüşü daha zevklidir eminimki golf 6 'nın. Ayrıca yeni golf çıktığına göre jettanın yenilenmesi yakındır. Ancak daha geniş bagajı olsun gibi düşünceleriniz varsa bilemeyeceğim. Jettada konforlu ve TSI ile güçlü bir araç ancak diğeride golfün en güncel modeli aşağı kalır yanı olmaz, fazlası olur bence
  • Herkese günaydın. Cuma günü vw bayisi beni arayarak jetta 1.6 tdı ların geldiğini haber etti.Ben daha önce golf veya jetta için kapara vermiştim. jetta 1.6 tdı da karar verdim ve arabamı iki gün önce c.tesi teslim aldım. jetta 1.6 tdı ı iki gündür kullanıyorum 150 km yaptım. tdı 1.6 motor en az benzinli kadar sessiz. çekiş çok tatminkar. gaza bastıkça araba şahlanıyor. tdı 1.6 jettada mükemmel uyumlu olmuş. bence bu motor çok tutacak. Araçla ilgili merak edilenleleri cevaplayabilirim.
  • hayırlı olsun araç 105 bg dimi bide düz vites mi dsg mi aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin23

Herkese günaydın. Cuma günü vw bayisi beni arayarak jetta 1.6 tdı ların geldiğini haber etti.Ben daha önce golf veya jetta için kapara vermiştim. jetta 1.6 tdı da karar verdim ve arabamı iki gün önce c.tesi teslim aldım. jetta 1.6 tdı ı iki gündür kullanıyorum 150 km yaptım. tdı 1.6 motor en az benzinli kadar sessiz. çekiş çok tatminkar. gaza bastıkça araba şahlanıyor. tdı 1.6 jettada mükemmel uyumlu olmuş. bence bu motor çok tutacak. Araçla ilgili merak edilenleleri cevaplayabilirim.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
    Hangi versiyonunu aldınız Jettanın? Herşey dahil ne kadara mâl oldu?
  • Arkadaşlar bence Golf mü Jetta mı sorusuna en iyi cevabı kandimiz vermeliyiz, herkesin aracını ne amaçla kullanacağını bilmesi ve aracından beklentilerini belirlemesi lazım, Yanibagajı büyük olsun diyorsan Jetta, küçük olsun diyorsan Golf, ben illa Almanya da üretilen araç istiyorum diyorsan Golf , farketmez diyorsan Jetta bunun gibi örnekler çoğaltılabilir, kalite olarak fark olacağını sanmıyorum, selamlar saygılar.
  • Arkadaşlar konuyu baştan sona kadar okudum ve ne yazıkki bilmediğiniz bir konu var.Jettaya meksika malı demişsiniz.heralde hiç coğrafya bilginiz yok sanıyorum.jetta meksika dizaynlı bi araç.Aynı zamanda meksika amerika kıtasında.Almanyadanmı getirmek kolay olur yoksa meksikadanmı? Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı konuşalım
  • Arkadaşım 3 senelik golf kullanıcısı olarak golf5 yada 6farketmez tavsiye ederim.Golf orginaldir jetta golf den bozma.Ayrıca sedan olmasını biz türklerden başka bi üstünlük gören var mı acaba merak ediyorum ?
  • Golf'un eline su dokemez bea hacı vw :)
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Benim uzunca süredir beklediğim bir araca biniyorsunuz şu an. Tecrübelerinizi detaylı olarak paylaşabilirseniz sevinirim.

quote:

Herkese günaydın. Cuma günü vw bayisi beni arayarak jetta 1.6 tdı ların geldiğini haber etti.Ben daha önce golf veya jetta için kapara vermiştim. jetta 1.6 tdı da karar verdim ve arabamı iki gün önce c.tesi teslim aldım. jetta 1.6 tdı ı iki gündür kullanıyorum 150 km yaptım. tdı 1.6 motor en az benzinli kadar sessiz. çekiş çok tatminkar. gaza bastıkça araba şahlanıyor. tdı 1.6 jettada mükemmel uyumlu olmuş. bence bu motor çok tutacak. Araçla ilgili merak edilenleleri cevaplayabilirim.
  • Biraz daha bekle hocam, Yeni kasa Jetta çıksın bence onu al... Casus fotoğrafları gördüğüm kadarıyla mevcut kasadan biraz daha büyük olacak. Önü Golf'e benziyor ama arkasını kestiremedim maalesef...
  • quote:

Hayırlı ve uğurlu olsun.TDI 1.6 jetta hakkında izlenimlerinizi merakla bekliyoruz.bize biraz anlatın.
  • 2 çocuk babası bir aile reisi olarak, bagaj artısından dolayı benim de tercihim Jetta. Ama 2011 kasa yenilemesi nedeni ile şu aşamada Jetta düşünmüyorum. Gözü karartmış 1.4TSI 160HP DSG'ye karar vermiştim, ama kasa değişimi olayını öğrenince vazgeçtim. 2011 bekleyeceğim.
  • Yeni kasa bekleyenlere bir önerim var.
    Doğuştan en karlı araba alanacak dönem kasanın son yıllarında en donanımlı versiyonu en ucuza almaktır.
    Doğuş yeni kasayı her zaman bomboş ve fahiş fiyatla piyasaya sürer.
    Ben 2008 yılında GT aldım. Şu an benim aldığım fiyata golf ün comfortlinı bile alınmıyor. Üzerindeki aksesuar farklarını yazmama gerek yok herhalde. Resmen comfortline ı sac jantla piyasaya sürdü sizlerde gördünüz. Bu olayın benzerini Jettada da yapacaktır emin olun.
    Yinede siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 2 Eylül 2009; 18:37:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.