Şimdi Ara

GOLF MÜ JETTA MI??????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
16.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin iyi bir tercih yapmışsın golfteki şekil jettada yok!
  • neye ihtiyacın olduğuda önemli burada.biri aile arabasına yakın diğeri genç arabası.hb arabalardan sıkılmış biri olarak ben jetta alırdım.geniş bagajı var,arkadan çarpmalarda daha güvenli.öndeki ızgarada çok hoş olmuş.passata benzetmişler ama gayet şık durmuş.bora müşterisi için işte.ayrca o kasa o motorla yürümez diyenler olmuş.1,6 lt. 16 V 115 hp lik manueli gayet güzel yürüyor. birde 150 hp lik fsi ı var onuda tahmin edebiliyorum.yalnız satarken golf daha fazla prim yapar.seçim senin.
  • hayırlı olsun.golf ün hangi donanımını aldın?
  • midline
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuciftci

midline

arkadsım hayırlı olsun ,,eger hala mıdlıne golfu kullanıyorsan varmıdır bı şikayetın .. bıraz gec oldu ama .bende bır golf alacam mıdlıne 1.6 yada 1,4 tsi karar vermedım .benımkısı hem aıle hem benım arabam olacak ,acaba sızce hangısı aynı konuyu uzatmıs olcagım ama kusura bakmayın . yanı bende aynı soruyu soruyorum hala golf dıyenler golf,jetta dıyenler jettamı dıoyr ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

eğer bagaja ihtiyacın yoksa bence golf....

+1

• i30
  • koyu renk bir jetta al. prestij standart
  • golf
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

i30

golf mu? jetta mı? dıyorum sen dıyosun i30
  • jetta al ....her yer jETTA OLDU . öndeki krom ızgara GTİ yi anımsatıyor arkası da passat gibi havalı duruyor. bagajı da cabası .golfe göre belki mexika işçiliği diyenler mutlaka olucaktır ama kullanılan malzemeler daha pahalı en basitinden stop lambalarının fiatlarını kıyasla , öndeki işçiliği vs kıyasla ...ve kasası daha uzun ömürlü golf 6 geliyor seneye ... 2 elde bizim halkımız sedancı bagajcı daha kolay satarsın .... golf daha hafif kıvrak az da olsa yakıtı az tüketir .... kolay geldin ...
  • ya adam arabayı alalı nerdeyse iki sen olmus daha ne tartısıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

ya adam arabayı alalı nerdeyse iki sen olmus daha ne tartısıyorsunuz

onu bende gordum, sadece hala bu zamanda olsa bu arabayı alırmı dıye ..pişman mı degılmı ,keşke jetta alsaydım demıssı dıye????
  • ben golf derim 2 yıldır 2005 golf fsi kullanıyorum çok memnunum tsi motoru bilmiyorum ama fsi motor düşük devirlerde ekonomik gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan24

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

i30

golf mu? jetta mı? dıyorum sen dıyosun i30

evet önce gidip incelemeni tavsiye ederim sonra bak golfmu jettami...
  • arkdaşlar kusura bakmayın daha yeni gördüm eski konu olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Eylül 2007; 11:08:11 >
  • aralarında şöyle bir fark var: golfler almanyada üretilirken,jettalar meksikada üretiliyor.
  • Tabiki VW Golf

Düşünmeden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

koyu renk bir jetta al. prestij standart

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

jetta görünümü dolayısıyla kısa sürede kroların akınına uğrayacak bence. toyota daha özgün bir tasarım. jetta daha güzel görünüyor ama burası türkiye, imajdan kaybedecek jetta. jetta görünce diyom içimden bu adam mercedese parası yetmediği için bunla kendini avutmuş diye. Toyotacı görünce öyle düşünmüyom ama

bu nikomudur junyormudur tutarsız bir arkadaş her forumda çelişkili şeyler yazıyor, birde mersedese gücü yetmeyenler kıro demek istiyor galiba

• Bende golf diyeceğim açık ve net sebebini söyliyim jetta bana göre kişiliksiz bir araba önü golf arkası passat sırf bu yüzden beyenmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.