Şimdi Ara

Golf MK4 kullananlar ve modıfıye ugrasanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Golf MK4 99 Mod Comfortline İlk olarak aracın ayaklarını yere bastırmak istiyorum Yay olarak kac cm ve hangı markayı önerirsiniz? Lastik ebatları Önler 225x50x17 arkalar 245x40x17
    Tesisat olarak sony cd calar,2 pionner oval,4 kapı pionner var tesisatı çektim araca fakat anfi ve woofer onerilerinizi bekliyorum fiyat aralıgı 300-500TL

Yardımlarınız ve dusuncelerınız ıcın sımdıden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotaci51 -- 24 Aralık 2011; 12:04:20 >

• Yardım edebılıcek kımse yok mu dur ? Lastikler değişecektir 5mm yay kullanımında lastık ebatları ne olmalıdır ?
  • Spor yay takarsanız konforunuz düşecektir.yayın kaç cm olması gerektiği sizin keyfinize kalmış.
    yay değiştireceksiniz illaki lastikleri değiştirmenize gerek yok.ama daha büyük bir jant alıp ona uygun lastik alacaksanız bu siteden kontrol edebilirsiniz.
    http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Spor yay takarsanız konforunuz düşecektir.yayın kaç cm olması gerektiği sizin keyfinize kalmış.
    yay değiştireceksiniz illaki lastikleri değiştirmenize gerek yok.ama daha büyük bir jant alıp ona uygun lastik alacaksanız bu siteden kontrol edebilirsiniz.

kardeşim tşkr ederm ılgın ıcın suan uzerınde 17 ınc jant var lastık degısımını eger kı yay takıldıgında surterse die degıstıreyım demıstım 3.5mm yaydada surtecegını degıstırmem gerektıgını sanmıyorum yanılıyormuyum ?

• hocam sürtermi sürtmezmi tam bilemiyorum ancak mesela bende clio 3 araç var 3.5 cm sparco yay ile düşürdüm aracı.orjinal jantlar 15" 185/60 lastikler.ben 16" çelik jant ve 195/55 michelin energy saver lastik kullanıyorum.araç sadece bazı yerlerdeki garajlarda sürtüyor oda çok dikey olduğundan dolayı.yani sürtermi sürtmezmi onu tam bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotaci51

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Spor yay takarsanız konforunuz düşecektir.yayın kaç cm olması gerektiği sizin keyfinize kalmış.

kardeşim tşkr ederm ılgın ıcın suan uzerınde 17 ınc jant var lastık degısımını eger kı yay takıldıgında surterse die degıstıreyım demıstım 3.5mm yaydada surtecegını degıstırmem gerektıgını sanmıyorum yanılıyormuyum ?

jantlarınızın ET değeri kaç. minimum 45 olmalı

• Walla kardeşim bilmiyorum ki :( ASA mikelajlı jant degerleri nedir baktım netten arama yaptım ama bulamadım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW golf uzun yol tecrubem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Walla kardeşim bilmiyorum ki :( ASA mikelajlı jant degerleri nedir baktım netten arama yaptım ama bulamadım :S

jantın iç tarafında yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertanipci

quote:

Walla kardeşim bilmiyorum ki :( ASA mikelajlı jant degerleri nedir baktım netten arama yaptım ama bulamadım :S

o zmn lastıgı sokturmek gerekıcek bi boş vaktımde artıkın...Pekı bu ne kadar onemlı herhangı bır deger alsak sorun eder mı ?
  • quote:

quote:

quote:

o zmn lastıgı sokturmek gerekıcek bi boş vaktımde artıkın...Pekı bu ne kadar onemlı herhangı bır deger alsak sorun eder mı ?

ET değeri küçüldükçe jantlar çamurluktan dışarı doğru çıkar ve sürtme yapar.
    ET 45 ve altı süertme yapabilir.
    golflerde ET50 orjinal ET değeridir.

• quote:

quote:

quote:

Arac bu kardes ve son resımde jantı gostermek ıstedım yapılabılecek bır uygulama varsa sizin zevknız olan belırtırsenız sevınırım. Ayrıca yardımlarınız ıcın teşekkür ederim..

• Güncell

• Eibach 40mm Pro-Kit yay aldım Pazartesi elimde olur inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.