Bildirim
Golf FSI söylentiler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Otomatik şanızmanlı alırsan benzini fazla yakar. Performansı yeterlidir. Sesi biraz homurtulu gelebilir. Bunun dışında gayet normal bir motordur. Henüz bir yamugunu görmedik 2005 yılından beri Golf FSI sahibiyiz. Triger kayışı yerine triger zinciri vardır mesela ve değiştirilmesine de gerek yoktur.
Yağını suyunu koyup, düzenli servise gidersen bir sorun cıkarmaz kolayına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 10 Ocak 2009; 21:57:53 > -
VW motoruna çok güvenirim,2 gün önce hiç düşünmeden Passat aldım.Focus diye gitmiştim halbuki,öyle denk geldi.
VW motorları sağlamdır,hiçbir şey olmaz kolay kolay,gerçi diğer kısımları da sağlam ya.
Biraz sesli diyorlar;ama bana sesi iyi geldi.Belki eski aracımın UNO olmasındandır :) -
Unodan inip Passata binmişsin..Eşşekteniip anat binmişsin bravo Darısı bizim başımıza..
-
eğer sesten çok rahatsız olursan kaputun altına keçe kaplatırsın o zaman hiç ses duylmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: Playboy22
Unodan inip Passata binmişsin..Eşşekteniip anat binmişsin bravoDarısı bizim başımıza..
Umarım gönlünüzdeki araca kavuşursunuz.
Eşekten inip ata binmiş gibi oluyor;ama Uno'ya da üzülmedim değil,ne de olsa kaç yıl bindik..Emektar :) -
2004 golf fsi kullanıyorum. hiç bir problemi yok rahatlıkla alabilirsin. 100 km de yazın 6.8 kışın 7.2 yakıyor...(manuel) -
quote:
Orjinalden alıntı: sony006
Arkadaşlar FSI ların motoru hakkında dogru yanlış söylentiler var. 2. el 3- 4 yıllık golf almayı planlıyorum.Yardımcı olabilirsiniz sevinirim ,teşşekürler..
Nasıl bir sorunmuş bu bende merak ettim.FSİların kronik bir sorunu yok ayrıca düz motora göre(102bg 8V) hem daha az yakar hemde daha performaslıdır (6.vites) otomatikleri biraz daha fazla yakıyor ve daha hantal diye duydum.Şuan için memnunuz.Sadece çalıırken 3sn zincir sesi geliyor oda kayış yerine zincir kullanıldığı için.Bence düşük kmli bulursanız düşünmeden alabilirsiniz.Memnun kalırsınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemvw
eğer sesten çok rahatsız olursan kaputun altına keçe kaplatırsın o zaman hiç ses duylmaz
Ben bu işi hurdacıdan aldığım 50 TL ye mal olan bir adet dizel golf V e ait keçe ile çözdüm bayağı farketti, birde yeni nesil lastikler aldınmı ses çok büyük ölçüde yok oluyor, işte o zman gelsin performanslı araç sürüşleri. -
quote:
Orjinalden alıntı: sony006
Arkadaşlar FSI ların motoru hakkında dogru yanlış söylentiler var. 2. el 3- 4 yıllık golf almayı planlıyorum.Yardımcı olabilirsiniz sevinirim ,teşşekürler..
Arkadaşım, şu anki TSI motorlar FSI motorlar üzerine turbocharger eklenerek oluşturulmuş motorlar yani halef Golf V, Ben aracımdan son derece memnunum, bende Golf V Comfortline Triptronic FSI araç mevcut, dash daki RCD-300 teybi MFD2 ile değiştirerek navigasyon ve multimedia sistemi ekledim aracıma nefis durdu, bu ay sonunda sanırım tetkili servislere Türkiye DVD ve CD si çıkacakmış onu da alınca navigasyon kısmı da tamamlanacak, farları MTEC 6000 Kelvin lik xenon taktırdım, yeni nesil Nokian (Nokia GSM Telefonlarının grup markasıdır ve Finlandia malıdır) sessiz lastikler ve golf v dizel araçlardaki kaput keçesi ile de aracımı % 80 daha sessiz hale getirdim, Midline cant ve kapaklar edinerek onlara da kışlık lastikleri taktırdım (lastik değişiminde lastik çeperleri ile fazla oynamayacığım) servis bakımlarında da gününü kaçırmıyorum. Tam binilecek ve keyfini çıkartacak araç oldu. Ha bu arada unutmadan yağ değişiminde BOR POWER kullandım ki aracın sesi, çekişi ve yakıt tüketimi (% 15 civarında) değişti. Sana tavsiye ederim. Saygılarımla
-
Arkadaşlar merhaba. Keskin98 benim İst. şehiriçi yakıt tüketimi 9 lt altına düşemedi.(2007 1.6 FSI) Bahsettiğin bu değerleri hangi koşulda yapıyorsun ? -
Bu degerler aracın bilgisayar ekranından gördüğüm 3000 km ortalama tuketim degeri. -
fiyat/performans oranı düşük bir araç yoksa motoruna laf yok. fakir premium sınıfı -
quote:
Unodan inip Passata binmişsin..Eşşekteniip anat binmişsin bravoDarısı bizim başımıza..
Bizde Nasipse doğandan inip goLe bincez:d -
quote:
Orjinalden alıntı: SoundCarMan
quote:
Bizde Nasipse doğandan inip goLe bincez:d
Bin hocam bin sana hayırlı kullanmalar dilerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X