120bg :( St line focus alan kimi tatmin eder ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 19 Ocak 2021; 23:8:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
harbiden öyle sezarın hakkı sezara golf 7 kullandım araç rayda gider gibiydi , konfor sınıfının açık ara lideri hatta insan bazen bir astra gibi focus gibi hafif sarsıntı, direksiyon sertliği aramıyor değildi |
Üstüne 100 daha koy ID3 al. Fıstık gibi hem daha güçlü hem de otomatik |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 19 Ocak 2021; 23:18:54 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyat normal değil. Golfe rakip olamayacak modellerin donanımını yazıp da golfe tercih ederim masalını yazmışlar yine. Ne kadar doldurursan doldur kalite istiyorsan adres 45 yıldır bellidir bu sınıfta. |
fiyat yerse diye yazılmış ,dogus satısa sundugunda bu versiyon fiyatı daha dusuk olacaktır |
Fiyatlar uçuk. "En önce ben sahip olmalıyım" takıntısında olanlara olta atılmış... |
Reis bu mesajı gördükten sonra maybachları satılığa çıkarmış. Golf alacakmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendin çalar kendin oynarsın bu söylediklerinle. Ford mekanik kalitesi ve sorunsuzlukları ile VW'den çok önde bir marka. Türkiye'de ki satış rakamları gözünü boyuyor sanırım. Golf dediğin kütük gibi bir araba, ne direksiyon hissi var, ne başka bir albenisi. |
1.0TSI Golf'den fazlasıyla tatmin edeceği kesin. |
dolu focusu alan kişi sayısı bi elin parmaklarını geçmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu Focus'un kötü olduğu anlamına gelmez. Ben fiyat için örnek verdim, sadece B&O opsiyonu eklenmiş bir Titanium Focus'da fazlasıyla iş görecektir, Highline Golf'den yine daha dolu. Tercih meselesi, ancak 1.0TSI manuel Golf'ün ederi 220.000TL civarı bir paradır şu piyasada. 459.000TL net olarak bu konuda ki gibi savunanların vereceği bir para, aklı başında kimse almaz yani. |
|
Highline ım tam doluyum ama sol ayağın üzerine oturmak yok İllaha o vitesi elle değişecek :) Bu arada sarı site yazmayın direkt sahibinden.com yazın la Zarar gelmez reklam olmaz Sarı site diyerek zaten reklam olmuş olacağı kadar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 20 Ocak 2021; 0:7:20 > |