Şimdi Ara

Golf 7 vs Scirocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu konuyu yakın bir tanıdığım için açıyorum. Sipariş bu hafta içinde verilecek. Kendisi üniversite öğrencisi ve en az 3-4 sene binecek. İlk çıktığı günden beri Scirocco'yu gerçekten çok beğeniyor bunun yanında daha yeni araba alacağı için olsun Scirocco'nun 4. senesi olsun yeni Golf'ün (Golf7) gayet güzel oluşu olsun onu etkiledi. 2 hafta önce bakmaya gittiklerinde kafasında sadece Golf7 vardı ancak babası genç olduğunu evde 4 kapı normal bir araba olduğunu ona aklırsa Scirocco alıp gençken zevkle binip tadını çıkarıp kullandıkça zevk alması gerektiğini söylemiş ve şahsen o da Golf'den inip Scirocco'ya binince doğal olarak etkilenmiş. Değer kaybı önemli değil ki zaten çok büyük olacağını sanmıyoruz şayet her araba değer kaybediyor ancak en mantıklı ve uygun seçimi yapmayaçalışıyor kendisi bende ona elimden geldiğince yardımcı olmayaçalışıyorum. Bu arada araçlar 1.4 160'lık rocco ile 1.4 122 Highline Golf. Bu noktada değerli fikirlerinize ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler.

• Nasil babaymis o oyle ben ogrenciyken grande punto almaya gitmistik bu apaci arabasi deyip albea almisti. Sonuc hala albeayi kullaniyorum:) sizin sordugunuza gelirsek rocco artik eskidikasa degismesi yakindir diye tahmin ediyorum. Madem 4 sene kullanilcaksa mantiken golf almak daha mantikli. GGolfe o kadar para verilirmk verilmezmi dsg sorunu tsi sorunu fln hic buralara girmiyorum. Para sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirocco'da sanırım kasa güncellenecek.

Belki kafası karışacak ama ben Sirocco yerine New Bettle'a bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

Yorumunuz için çok teşekkürler ancak dsg problem değil çünkü manuel düşünüyor sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Beetle'ın içine oturduk birlikte ancak Meksika üretimi olduğu maalesef her halinden belli ayrıca kendisi erkek olduğundan hiç düşünmüyor. Ona hitap etmediğini söylüyor. Kafasını en çok kurcalayan konu kasa değişimi zaten. Gerçi şuan da ki Scirocco Golf'ten çok daha güzel bir kasaya sahip ikisi yan yana koyulduğunda doğal olarak rocco'ya gidiyor insan ama dediğim gibi duygularına bakamdan en mantıklı kararı vermeyeçalışıyor çünkü uzun süre için bir defa alınan bir şey araba. Bu arada yorumunuz için teşekkürler.

• Scirocco daha iyidir hem de öğrenciymiş.

• Sirocco çok özel bi araç tabi ki.

Peki Volkswagen olmak zorunda mı ?

Benzer durumda kararsız olan bi arkadaş vardı BMW 1, Mercedes A Serisi, Alfa Romeo Giulietta arasında gidip geliyordu.

Uzun yol yapacaksa yakıtla birlikte fiyat aynıya gelecektir.

• Scirocco daha farklı gösterir trafikte kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat vs Golf (B8 vs 7-7,5)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de aynı yolun yolcusu farkları yok zaten şirokko da o kadar ayaga düştü ki zaten eski havasi yok

• İlla Volkswagen olmak zorunda mı. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Öncelikle yorum için teşekkürler. Fakat kesinlikle alman düşünüyor. İstanbul içi kullanacak. Mercedes A ve CLA konusunda kesinlikle ikisininde Mercedes olmadığı Mercedes olmaktan çok uzak olduğu kanısındayız ikimizde. BMW 1 ön tasarım hariç gerçekten güzel ancak Golf 60k Scirocco da 3 aşağı 5 yukarı o fiyatta ancak BMW 1 dedik mi fiyat 7-8 artıyor rahat bir şekilde maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Ayağa düştü diyorsunuz ancak her arabadan çok sayıda görmek mümkün zaten. Ne kadar sayısı artsa da Golf6'yı geçtim Golf7 ile yan yana koyulduğunda bile hala bir kaç adım önde. Ancak sorun kasa değişimi ne yazık ki 2015 deniyor bu konuda...
  • Scirocco
  • Ben de bu tarz bir ikilem içinde kalmıştım, daha sonra sipariş verdiğim golfün 5-6 ay sonra geleceğini duyunca vazgeçtim tamamen. Eğer bekleyebilecekse kesinlikle golf 7 diyorum ama beklemek istemiyorsa scirocco alıp keyfine baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Scirocco

Merhaba arkadaşım sende öğrencisin imzada okuduğum kadarıyla ve golf 7 almışsın sanırım hayırlı olsun öncelikle. Senin yorumun da önemli bizim için lütfen biraz daha açar mısın cevabının nedenini ya da senin golf tercih etme kriterlerini. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

quote:

Scirocco

Merhaba arkadaşım sende öğrencisin imzada okuduğum kadarıyla ve golf 7 almışsın sanırım hayırlı olsun öncelikle. Senin yorumun da önemli bizim için lütfen biraz daha açar mısın cevabının nedenini ya da senin golf tercih etme kriterlerini. Teşekkür ederim.

2 kapılı araç pek tercih etmek istemedim.

Scirocco'nun önü ne kadar güzelse arkasıda o kadar çirkin bana göre.

Tabiki en önemli nokta ise fiyat farkı idi.Golf tercih ettim.
  • quote:

quote:

quote:

Scirocco

2 kapılı araç pek tercih etmek istemedim.

Scirocco'nun önü ne kadar güzelse arkasıda o kadar çirkin bana göre.

Tabiki en önemli nokta ise fiyat farkı idi.Golf tercih ettim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Ben de bu tarz bir ikilem içinde kalmıştım, daha sonra sipariş verdiğim golfün 5-6 ay sonra geleceğini duyunca vazgeçtim tamamen. Eğer bekleyebilecekse kesinlikle golf 7 diyorum ama beklemek istemiyorsa scirocco alıp keyfine baksın.

Zaman sıkıntısı yok çok ekstra bir şey istemeyeceğinden iki aracıda çok daha kısa zamanda alabilecek arkadaşım. Dediğim gibi tek sorun doğru tercih yapmak. Çok teşekkürler yorum için.
  • Rocconun ömrü yavaş yavaş doluyor.Ben sizin yerinizde olsam Astra gtc ve MB A serisinide değerlendiririm.

• Sırf bizim üniversitede 5-6 beyaz Scirocco var

Benim tercihimde Rocco olurdu belki taaa ki geeçen yolda bir Golf 7 görene kadar feci yapmıştı arkadaş aracını kararımı değiştirdi.

İkiside güzel araç ancak biraz daha farklı olmak istiyorsa Golf alsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Ben de bu tarz bir ikilem içinde kalmıştım, daha sonra sipariş verdiğim golfün 5-6 ay sonra geleceğini duyunca vazgeçtim tamamen. Eğer bekleyebilecekse kesinlikle golf 7 diyorum ama beklemek istemiyorsa scirocco alıp keyfine baksın.

Zaman sıkıntısı yok çok ekstra bir şey istemeyeceğinden iki aracıda çok daha kısa zamanda alabilecek arkadaşım. Dediğim gibi tek sorun doğru tercih yapmak. Çok teşekkürler yorum için.

Hocam eğer zaman sıkıntısı yoksa kesinlikle Golf 7 diyorum. Scirocco ilk bir kaç ay hızı yüzünden hoşuna gider ama daha sonrasında yakıtı yüzünden sıkmaya başlar ve arabadan soğur. Bende 1.4TSI 122'lik Golf 6 var ve fazlasıyla yeterli bir motor.

Golf 7 ile ilgili benim en büyük çekincem el freniydi. El freninin ortaya konulması büyük bir risk oluşturuyor bence. Yanınıza ufak çocuk oturduğu zaman o tuşu çekme ihtimali var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.