Şimdi Ara

Golf 7 Benzin Pompası Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 1.2 TSI Golf Start Stop devredeyken tekrar çalışınca benzin pompası uğultulu bir sesle çalışıyor,ancak aracı kontak anahtarı ile kapatıp tekrar çalıştırırsam bu uğultu sesi gelmiyor.Yetkili servis bu sesin normal olduğunu herhangi bir problem olmadığını belirtti. Bu uğultu sesi olan golf sahipleri var mı?Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

• 1.2 tsi direct injection olmasi gerekiyor yani benzin pompamsi yok
    diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesin arkadaki benzin deposundan geldiğini servis yetkilisi söylemişti
  • GOLF 7 aracında böyle bir ses duyan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

1.2 tsi direct injection olmasi gerekiyor yani benzin pompamsi yok
    diye biliyorum

???????

• quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

diye biliyorum

???????

daha açıklayıcı olursanız sevinirim
  • Bu olayda doğru yanlış ne bilmiyorum ama sanırım Doğuş Servislerine göre her ses normal.

DSG'den ses geldi o normal.

Benzin Pompasından ses geldi,o da normal.

Abi şu servislerin o normal kafasına hastayım.

Normalse bana göster.Başka bir 1.2TSİ binelim değin onda var mı? Bakalım değin.

Yoksa servislere göre her şey normal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

diye biliyorum

???????

daha açıklayıcı olursanız sevinirim

Benzin pompası olmayan benzinli araç olmaz

Direk enjeksiyonun pompayla ilgisi yok

• garanti bitene kadar her ses normaldir yetkili servislerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bu olayda doğru yanlış ne bilmiyorum ama sanırım Doğuş Servislerine göre her ses normal.

DSG'den ses geldi o normal.

Benzin Pompasından ses geldi,o da normal.

Abi şu servislerin o normal kafasına hastayım.

Normalse bana göster.Başka bir 1.2TSİ binelim değin onda var mı? Bakalım değin.

Yoksa servislere göre her şey normal...

dediğiniz mantıklı bir daha servise gittiğimde karşılaştırma yapmasını aksi takdirde pompa değişimini talep edeceğim
  • Opel yetkili servise aracımı götürdüğümde radyo ile ilgili bluetooth sorunundan hahsediyorum adamlar bana videoya çekin diyor.. Servislerin kafa bir dünya, bir sonra ki aracımda en başta dikkat edeceklerimden biri servis ilgi/alakası. Mal satarken ilgi alaka 5 yıldız, sonrasında sanki para değil öpücük veriyoruz adamlara..

Hyundai kullandığım dönemlerde servise götürdüğümde, ilgi alaka mükemmeldi. Nedeni bayiyle mi ilgili yoksa genel Hyundai bayileri bu şekilde alakalı mı bilmiyorum ama eski günlerimden bu durumu bolca anıyorum.
  • quote:

2013 1.2 TSI Golf Start Stop devredeyken tekrar çalışınca benzin pompası uğultulu bir sesle çalışıyor,ancak aracı kontak anahtarı ile kapatıp tekrar çalıştırırsam bu uğultu sesi gelmiyor.Yetkili servis bu sesin normal olduğunu herhangi bir problem olmadığını belirtti. Bu uğultu sesi olan golf sahipleri var mı?Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Aynı arabaya sahibim 2013 1.2 TSI DSG. Yaklaşık 3 ay önce böyle bir uğultu sezdim, çünkü araba normalde inanılmaz sessiz çalışırken bir anda başlayan bu uğuştu sorunu çok dikkat çekiyor. Servise götürdüm, normal dendi:) ama tabiiki normal değil, çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor, birde bu ses arabanın konforuna ciddi zarar veriyor, geçen hafta gelen uğultudan dolayı tekrar götürmeye karar verdim. Bu ses ilk bir yıl yoktu.

Bu arada start stop ile ilgili ise yazılımsal bir sorun olabilir, çözene kadar devam.

Eğer bir sorunu çözerseniz haber verebilirmisiniz.

Teşekkürler, iyi haftasonları.

• mahlep kullanıcısına yanıt
    2014 1.2 TSI manuel araç sahibiyim. Aracı sıfır aldıktan 1 hafta sonra bu ses bende de oldu ama sadece kontağı ilk çevirince 2-3 saniye geliyor. Bunun üzerine adana aykan yetkili servisine götürdüm aracı. Bana benzin pompasının arızalı olduğunu söylediler ve garantiden 45 dakika içerisinde değiştirebileceklerini belirttiler. Ama aracım daha yeni olduğu için istemedim. Şu an kontak açınca yine aynı ses var. Komşumuzda tiguan var aynı ses onun aracında da var. Vw araçların neredeyse çoğu ilk kontakta bu sesi yapar. Ama bu ses aslında normal değilmiş. Benzin pompası değişince ses tamamen kesiliyormuş tabi bir süre sonra yine başlama ihtimali de varmış. Kısacası Start stoptan sonra ses geliyorsa kesinlikle pompanın değişmesi lazım. Başka bir servise gösterin bence.
  • quote:

GOLF 7 aracında böyle bir ses duyan yokmu?

golf 6 larda benzin/mazot pompasının yeri kaputun altında sağ ön farın arka tarafındaydı golf 7 lerde bu pompa arkaya benzin deposunun yanına alındı.
    aynıs ses benim golf 7imde var fakat bende servise kabul ettiremedim onlar daha çok pompa bozukmu olayındalar pompa bozuk değil ? o zaman onlara göre sorun yok.fakat değişim olursa ses kesiliyor garantiden değişim yaptıran var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wetkopat

2014 1.2 TSI manuel araç sahibiyim. Aracı sıfır aldıktan 1 hafta sonra bu ses bende de oldu ama sadece kontağı ilk çevirince 2-3 saniye geliyor. Bunun üzerine adana aykan yetkili servisine götürdüm aracı. Bana benzin pompasının arızalı olduğunu söylediler ve garantiden 45 dakika içerisinde değiştirebileceklerini belirttiler. Ama aracım daha yeni olduğu için istemedim. Şu an kontak açınca yine aynı ses var. Komşumuzda tiguan var aynı ses onun aracında da var. Vw araçların neredeyse çoğu ilk kontakta bu sesi yapar. Ama bu ses aslında normal değilmiş. Benzin pompası değişince ses tamamen kesiliyormuş tabi bir süre sonra yine başlama ihtimali de varmış. Kısacası Start stoptan sonra ses geliyorsa kesinlikle pompanın değişmesi lazım. Başka bir servise gösterin bence.

ilk kontakta bu ses normal yakıt tranferi oluyor sorun start stoptan sonra 1-2 dk sesin kesilmemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk hia

quote:

ilk kontakta bu ses normal yakıt tranferi oluyor sorun start stoptan sonra 1-2 dk sesin kesilmemesi.

Aynen ilk yarım kontakta gayet normal, zaten o ses kesilince ve göstergede ışıklar sönünce kontağı tam çevirip motoru çalıştırıyoruz.

Sorun bu sesin sürekli gelmesi, yani pompa sürekli çalışıyor.

• uruk hia U kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kontakta da normal değil bu ses. Başka bir forumdan arkadaşın aracında da aynı sorun oldu. Benzin pompası değişti şimdi ilk kontakta bile ses olmadığını söylüyor. Benim araçta da sadece ilk kontakta ses var ama servis pompa arızalı dedi değişim yapılacak. Servislerin çoğu anlamadığından herşeye normal diyor.
  • quote:

sorun kontağı ilk çevirdiğimizde sesin gelmesi değil.bu seste hiç bir sıkıntı yok. benim dediğim ses örnek vermek gerekirse trafikte ışıklarda durdun start stop deverede olduğundan araç motoru durdurdu.asıl sıkıntı burda başlıyor aracımı çalıştırmak için debriyaja bastığımda benzin pompasından bariz şekilde bir uğuldama sesi geliyor.ancak bu ses geliyorken kontağı kapatıp aracı tekrar anahtarla çalıştırdığımda bu ses gelmiyor. servisteki usta sesin geldiğini kabul etti ve bir golfte değiştirdik bu benzin pompasını ama ses devam etti demişti.

• mahlep kullanıcısına yanıt
    Ben alpetden benzin aldıktan sonra bu ses bende başlamıştı. Yakıtla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. Ama sizin pompa kesinlikle değişmeli. Pompayı değiştirdikten sonra aldığınız yakıta dikkat ederseniz bir daha ses olacağını düşünmüyorum.Örneğin Shell 97 oktan nitro+ kullanınca seste biraz azalma oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

garanti bitene kadar her ses normaldir yetkili servislerde

Beni güldürdün allah ta seni güldrüsün :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.