Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.323
Cevap
44
Favori
830.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boot_

    Merhaba

    40bin bütçeli golf arıyorum. İki araç kafama yatıyor gibi ama, buradan sonra???? Leri başlıyor.

    1.araç;

    2008 1.6fsi düz vites 110bin km tour modeli. Hasar kaydı yok boya yok servis kayıtlı. 39bintl



    2.araç;

    2011 1.4 tsi trendline düz vites 93bin km. 7bin TL hasar kaydı var. 5 parça boya var. 40bin tl



    Tercih yapmakta zorlanıyorum. Hem kasa farklı hemde motorlar farklı. Ayriyeten lpg taktırma ihtimalim de göz önünde bulunmaktayım.

    Yardım ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.

    İkisinede lpg takılır ama 3000 tinin üstünde fiyatı verimi düşük 1.6 hitler motorlu bakin hasar boya değişen size kalmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model golf 6 comfortline Dize DSG araç. 3 tramer var. 2030, 793 ve 403 er TL şeklinde. alırken tanıdık die expertiz yaptırmadım. bildiğim kadarı ile sağ arka çamurlukta boyavar.83.000 Km de şuanda. kısmet olursa aracımı değiştirmek istiyorum. sizce fiyat kaç demeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcvck

    Arkadaşlar herkese merhaba..Dün bir arkadaşımın focusu ile kapışma gafletine girdim baya bir fark yedim..

    Golf 6-tdi-105hp-250nm-manuel
    Focus 2016-tdci-120hp-300nm-otomatik

    Aracımda bir sorun var mı diye düşünmeye başladım

    Araçları merak edip internetten baktım. Performans bakımından çok ufak bir farkla önde olan Focus. Eğer çok fazla fark yedim diyorsanız belkide karşıdaki araçta yazılım olabilir. Kullanıma görede değişir yada motor durumlarına görede. Çok göreceli bir konu ama ilk akla gelen aracınızdan eminseniz diğer araçta yazılım olabileceğidir... :)
  • Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.

    2012 1.6 Tdi confortline manuel. 105bg. şeker beyazı. Sunroof. bej döşeme. 37000 km.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    bende yeni katıldım aranıza 2011 Siyah, Manuel, Benzinli trendline 39.000Km kaza boya yok.
    44000TL ye aldım.


    İçinizde Hiç trendline ekstra multimedya (navigazyon+ park sensörü) sistemi taktıran oldumu? tavsiye edeceğiniz br model varmı?
  • Golf6 almayı düşünüyorum fakat dsg sorun çıkarıyor diye duydum gerçekten bu problem varmi, varsa alacağım aracta nasıl anlarim simdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model Golf 6 otomatik vites aracım 86 bin kmde kavrama ve mekatronik arızası verdi. Hiç bir garantisi ve servis bakımı olmamasına ragmen kavrama ve mekatronik garantiden degişti. Sadece 600tl civarında bir işçilik ücreti ödedim. Şanzıman sıkıntısı yaşayan arkadaşların bilgisi olsun. Servisi biraz sıkıştırın Almanya ile yazışma yapıp garantiden yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimCakir

    2011 model Golf 6 otomatik vites aracım 86 bin kmde kavrama ve mekatronik arızası verdi. Hiç bir garantisi ve servis bakımı olmamasına ragmen kavrama ve mekatronik garantiden degişti. Sadece 600tl civarında bir işçilik ücreti ödedim. Şanzıman sıkıntısı yaşayan arkadaşların bilgisi olsun. Servisi biraz sıkıştırın Almanya ile yazışma yapıp garantiden yapıyorlar.

    bana yapmadı adiler. geçmiş olsun hocam.
  • 2011 jettası olan akrabam ankaradan aynı zamanda değiştirdi garantiden aynı şekilde işçilik ödedi. Ben antalyada yaptırdım. Servisler genelde garanti bitmiş deyip gönderiyo. Almanya ile yazışıp durumu anlatınca yapıyorlar. Benim tanıdık vardı serviste o ilgilendi onun sayesinde oldu degilse 10bin tlnin üzerinde masraf vardı. Ama arabama hastayım şanzımanda yenilenince yag gibi akıyor araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonJuan1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum senin arabanın modeli neydi kaç kmde ne arızası verdi. Bizim 2011 serisi dsgler hep problemli. Degişim olunca bu şekilde kolay kolay başka problem çıkarmaz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimCakir

    Dostum senin arabanın modeli neydi kaç kmde ne arızası verdi. Bizim 2011 serisi dsgler hep problemli. Degişim olunca bu şekilde kolay kolay başka problem çıkarmaz herhalde.

    2012 golf 62bin kmde dsg arızası verdi. titreme yapıyordu. sadece arıza tespiti için 400 lira istedi doğuş oto çankaya.iyi niyet garantisi bile olmaz dediler ki bu araba sadece 1 kere düzenli bakımını serviste görmemişti önceki sahibinde. ben de lanet olsunn dedim dışarıda ustada yaptırdım
  • Ceo41 kullanıcısına yanıt
    burakcvck kullanıcısına yanıt
    Bizde 1.6 TDi 105 sahibiyiz. Arabanın tek olumsuz yönü bu motor olsa gerek. Özellikle ilk hızlanmalarda araç gerçekten hantal. Birde bunların 90'lıkları vardı onlarda durum daha vahim olsa gerek.



    Şu güzelim Golf'lerde bir türlü hırçın bir küçük hacimli dizel göremedik. VW hariç neredeyse tüm markalar 1.6 Dizelden en az 120 hp 300 tork almaya başladı. Hatta 160 hp'yi gören motorlar bile var. VW daha yeni Golf 7'de 115 hp'yi gördü.



    Siz siz olun 1.6 dizel Golf'le başkaları ile kapışmayın üzülürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumleten s.a

    Ilk arabami almayi dusunuyorum. Yasim 30 1.85 boy 105 kiloyum. Bi turlu ne alacagima karar veremiyorum. Bugune kadar bindigim hemen hemen tek araba 2008 model toyota picup. Birde arada bir 2013 model focus. Bel agrim var oyle kolay rahat edebilen biri degilim. Focus hos bir araba 1.0 turbo olani. Gitmesi surmesi guzel ama bana gore dar ve koltuklari sakat ediyor beni. Aklimda golf 6 var 2012 model. Hic bunmedim yakindan gorme firsatim olmadi ama hep bir golf soyle golf boyle durumlarindan bende bu arabaya merak sardim. Tabi beni cezbeden 1.4 tsi motor olmasi. Dizel araba kesinlikle istemiyorum benzinli ve turbolu olmali. Bu durumda da 2 3 marka cikiyor karsima. Focus golf opel gibi. Yakar mi yakmaz mi pek ilgilenmiyorum cunku gunluk ortalama yapacagim km 20 30 ayda bir gezmeye falan gitsem toplamda 400 500 km eder. Kisaca yillik 5 bini gecmez. Bunun icin beni cok zorlayacagini dusunmuyorum. Ilk arabam olacgi icin vites benim kontrolumde olsun bastim mi gitsin istiyorum. Bu yuzden golfe merak sardim. Bi araba buldum yarin bakmaya gidecegim fiyati 57 bin tl. 87000 binde vurugu deyiseni yok ilk elden binicisi doktor. Desigine gore arka koltukta hemen hemen hic oturulmamis. Ve cogu zaman araba hastanenin garajinda kalmis. Pazarlil falan 55 yaparim gibi. Ayrica sonradan bu modellerde yoo sanirim hiz sabitletici taktirmis fabrikada.



    Sormak istedigim aslinda tek bir soru var benim gibi uzun boylu kilolu biri icin rahat bir araba mi? Esim ve ben varim cocuk falan yok. Yani arka koltuklari kullanmayacagiz. Bindigim zaman rahat etmek rahatca oturmak istiyorum. Gerci yari gudip bakacagim tabi ama burda bir sorayim dedim. Yardimci olursabiz sevinirim. Simdiden tskler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ispirseytani İ kullanıcısına yanıt
    1.80 boy 103 kg ım. Hanımda boyludur. iki de çocuk var biri 10 diğeri 6 yaşında 7 yıldır kullanıyoruz kimse sıkışmadı ki dışardan küçük görünsede Golf içi geniş diz mesafesi oldukça iyi bir arabadır. Sıkıntı yaşamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-acil-2012-volkvogen-golf-1.4tsi-arac-cok-temiz-takas-olurrr-487011481/detay



    Bu araç bu fiyata satılır mi bir bit yeniği var gibi geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt
    %100 hasar kayıtlıdır. bu araçta bir sıkıntı olmasa fiyatının 60-62bin civarında olması lazım
  • DonJuan1907 kullanıcısına yanıt
    3 bin lira hasar kaydı varmış kaza darbe almamış ancak konuştuğum adam bana hiç güven vermedi. Bir şeyler sakladığı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.4 tsı dsg vitesli bir aracı var arkasının araç 100bin inde abs hill holder ve esp çalışmıyor motor arıza fren arıza ve esp ışığı sürekli yanıyor ayrıca araç bazen yığılma silkeleme yapıyor basit bir arıza midir yoksa tüm bu sistemi kontrol eden bir beyin varda bu mu arıza yaptı, yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracıma Yanlışlıkla aldığım uymayan Bosch marka Almanya üretimi 1987435021 stok numaralı polen filtresini ihtiyacım olmadigindan satıyorum Ankara ici nakit daha kolay olur fiyat 25 lira

    Golf 6 a3 ve leon Skodaya uyuyormuş ayni jenerasyon araçlara.



    5Q0 819 644 Ve 5Q0 819 644A kodlu ürünün Alman üretimi Bosch muadilidir bu urun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.